ببین هر روز دوبار هر بار ده دقیقه برو حموم بشین تو تشت آب گرم . گرمای آب تا حدی که میشه داغ باشه ولی نسوزی. من خودمم شقاق داشتم خیلی افتضاح بودم. شربت و قرص داره دکترم رفتم گفت دارو بخور ولی مهم ترییین چیز تشت اب گرمه خیلی خیلی خیلی موثره
اون پمادا فقط تاثیر موقت دارن مث مسکن و تنبلی روده هم میارن
خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وازلین.مطمئن باش.هرشب به وقت خواب هم باسرنگ اندازه یه قاشق چایخوری تزریق کن داخل و هم روش بزن.مطمئن باش کاملا خوب میشی.فقط باید مراقب باشی یبوست نشی و چیزای مسهل بخوری
نباید به هیچ وجه یبوست بشی باید کاری کنی شکمت کار کنه شربت گلاب و خاکشیر خوبه.خود منم بعد زایمان گرفتم یکی بهم پیشنهاد آلو خوردن داد.آلو خریدیم خیس میکردم شبا قبل خواب میخوردم حتی اون آبشو.خدایی معجزه کردم تا یه مدت شکمم خیلی خوب کار میکرد که زخم خوب شد
مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟