2777
2789
عنوان

هرکس میخوادبراش سوره توحید بخونم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 73 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه من عزیزم خیلی محتاج دعاتم🙏🙏

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره
عزیزم برات خوندم. فردا زایمان دارم. برای منم دعا کن.

ب سلامتی انشاالله سالم باشه و سالم ب دنیابیاد شماهم زایمان راحتی داشته باشیدبچه تون چیه وچندهفته هستید طبیعی یا سزارین

ب سلامتی انشاالله سالم باشه و سالم ب دنیابیاد شماهم زایمان راحتی داشته باشیدبچه تون چیه وچندهفته هست ...

ممنون عزیز دلم. ان شاالله همه ی عزیران حاجت روا بشن. همینطور شما دوست خوب و نازنین.

بچه پسره و فردا سی و هشت هفته کامل میشه. سزارین میشم.

ممنون عزیز دلم. ان شاالله همه ی عزیران حاجت روا بشن. همینطور شما دوست خوب و نازنین. بچه پسره و فردا ...

انشاالله ب سلامتی منم بچه ام پسره تو.سی شش هفته هستم حالت بریچم هست.خودتون خواستین سزارین بشین یانه

الهی ب عالیترین نحو و بزودی زود حاجترواشین الهی آمین

لطفا برای نی نی دار شدن سحر بعد از چندین سال انتظار

و آشتی کردن ی خانم با همسرشون دعا کنین

الهی عاقبت بخیر باشین الهی آمین

الهی عوض خیر دعاتون رو ببینین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹
من تانمازصبح مو نخونم خواب نمیشم بعدش زیارت عاشورا و دعای عهد.دعای فرج دعای توسل نخونم آروم نمیشم خی ...

قبول باشه عزیزم انشاءالله نی نیت سالم بیاد بغلت 

برات خوندم گلم توهم واسه من دعا کن دوتا سقط داشتم دوس دارم زودتر مامان شم ولی دیگه میترسم 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   

اگه قابل باشم برای حاجت سایر دوستان صلوات فرستادم

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

من خوندم هم واسه استارتر و هم واسه دوستان این تاپیک و همه. ان شاالله که حاجت روا  بشید واسه منم بخونید.استارتر عزیز؛ شما بعد نماز همه اینا رو که گفتی میخونی؟

مراقب کسانی که سفره دلتان را برایش باز میکنید باشید.فقط آدمهای کمی هستند که واقعأ برایشان مهم است.بقیه فقط میخواهند سوژه ای برای سخن چینی داشته باشند.
من خوندم هم واسه استارتر و هم واسه دوستان این تاپیک و همه. ان شاالله که حاجت روا  بشید واسه منم ...

آره عزیزم هرصبح بعدنمازصبح بعدشم...پنچ سوره از قرآن ک بااسم خداشروع میشه...بعدم سوره یوسف وسوره محمد سوری یس میخونم