2777
2789

سلام

شبتون بخیر

خوب از عنوان تاپیک مشخصه و باتوجه به سابقه بنده از سال 91 و تاپیک قدیمی و اولیه زیر، فکر نکنم نیاز به توضیح بیشتر باشه. هر گوشی ساده دکمه ای، خاموش، صفحه شکسته و... دارید که به کارتون نمیاد، میتونید بفروشیدش.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/223281/خــرید-گوشی-های-موبایل-معیوب-و-از-کار-افتاده-و-قدیمی-

# دوستانی که در مورد سخت افزار تلفن همراه سوال دارند، و یا گوشی برای تعمیر دارند، یا قطعه ای لازم دارند، اگر کمکی از حقیر بربیاد ، قطعا دریغ نخواهم کرد.

میتونید از طریق پیام داخلی سایت و یا برای ارسال عکس گوشی ها با تلگررام بنده به شماره ای که در زیر ،در قسمت امضا قرار داده شده ارتباط برقرار کنند.

کسی هم بخواد میتونه محصولات محلی، عسل طبیعی، انواع روغن های طبیعی و یا عطر های گرمی و هر محصولی که داخل کانالم دارم به جاش ، خدمتشون ارسال بشه.

@o2shomalآدرس کاناال

@o2shomalآدرس 

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ي سوال ي گلكسي a5 دارم مدل ٢٠١٥  اين گوشي اب رفته داخلش گويا مادِربردش پوسيده شده .حالا درست ...

سلام

مادر برد که نمیپوسه

چند وقته تو آب افتاده؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سلام مادر برد که نمیپوسه چند وقته تو آب افتاده؟

ن دست بچم بوده و آب دهنش متاسفانه واردش شده 

اول ال سي دي خاموش روشن ميشد الانم اشاره هاش كار نميكنه اينجوري گفتن ب ما ك مادر برد پوسيده بايد تعويض شه

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️
ن دست بچم بوده و آب دهنش متاسفانه واردش شده  اول ال سي دي خاموش روشن ميشد الانم اشاره هاش كار ...

قابل تعمیره بزرگوار

باید ذستگاه التراسونیک برد گوشی شستشو داده بشه