2777
2789
عنوان

مشارکت پدر توی تربیت فرزند

1368 بازدید | 5 پست
مامانهای خوب پدرها نقش مهمی توی نظم دادن به بچه ها و تربیتشون دارن. چکار می شه کرد تا پدرها بعد از یک روز کار و تلاش وقتی خسته میان خونه برای بچه ها هم وقت بگذارن؟
من پسرم 50 روزشه و باباش خییییییییییییییییییلی کمک میکنه و میدونم برای تربیتش کم نمیزاره

تازه من بعضی وقتا عصبی میشم میگم دیگه بیش از حد داری دخالت میکنی تو همه چیزش
باران بهانه ای بود که زیر چتر من تا انتهای کوچه بیایی....کاش نه کوچه انتهایی داشت و نه
باران بند میامد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره منم خیلی دوست دارم پسرم به باباش وابسته بشه
اینجوری اگه بخوام بعدا برم جایی کار داشته باشم میتونم بذارم پیشش و برم به کارم برسم

تازه از الان کلی داره تز میده برای تربیتش
باران بهانه ای بود که زیر چتر من تا انتهای کوچه بیایی....کاش نه کوچه انتهایی داشت و نه
باران بند میامد

پدر در تربیت فرزند خصوصا دختر‌ها خیلی نقش دارد.
با وجود همه مشکلات نباید رابطه‌اش با فرزندانش کم‌رنگ بشه.
بعضی از روش‌های ابراز محبت مثلا ابراز محبت فیزیکی زمان کمی می‌برد و اثرات خوب و بلند مدتی دارد.
این مقاله را از دست ندهید. در آن در مورد ابراز محبت فیزیکی توضیح داده‌ام.