2777
2789
مگه ازدواج نکردی؟ هم سنای تو توی سایت بچم دارن درس به چ درد میخوره😁😂

نه تنها بچه دارن  بلکه قراره تا دکترا هم درس بخونن و سر کار هم برن. شوهراشون هم میگن تا فوق پرفسورا ازشون حمایت می کنن. حسرت هیچی هم نمیخورن.😀😀

آرامش خود را به هیچ کس و هیچ چیز وابسته نکن تا همیشه آن را داشته باشی.....!🌹    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پونزده

مرسی عزیزم از پاسخت😍😍

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
بیو رم بخون اخه

خوندم ک میگم استرسیم کردی دیگه

با خیال راحت و تلقین های الکی داشتم تابستونمو میگذروندم

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
فک کنم ۱۴ ساله

مرسی گلم😍😍

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
من ایرادی نمیبینم

خوشبحالت من جای مامانتم دخترم ، اینجا حرفا راجع به ازدواج و بچه دارشدن و خانواده شوهره. تعجبمه دنبال چی هستی تو این سایت؟؟

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!
2810