2777
2789
عنوان

خانوما سیسمونی اینا رو خریدم چی کمه به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 56 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

براي راحتي و سبكي به نظرم به تخت و پاركم فك كن 

خيلي خوبه سبكه چند سالم ميتوني استفاده كني راحت دست و پاگيرم نيس

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
مبارکت باشه عزیزم بنظرم خیلیم کامله 😍😍😍😍میگم این گهواره هاچقدفرق قیمتشون باتخته؟؟ 

۳۵۰تومن ام دی اف هست ،زیرشم چرخ میخوره جا به جا میشه راحت 

عزیزم من 9 سال پیش زاییدم یادم دقیقا نیست چیا خریدم   ولی گفتم یتجربه شخصی دارم بهتون بگم. منم مثل شما ست لباس صفر نوزادی زیاد گرفته بودم بر عکس سایز یک

وقتی بچم بدنیا اومد طبیعتا لباس صفر نوزادی برده بودم بیمارستان منتها چون دخترم درشت بود اصلا تنش نرفت  فقط خوب شده بودبه اصرار مامانم قنداق برده بودیم 

باوجود اینکه نمیذارن بچه رو قنداق کرد قنداقش کردن و شوهرم سریع رفت خونه لباس اوورد   

گفتم بهتون بگم شاید بدردتون خورد  

به امید خدا که در کنار بچه ی گلت و همسرت بهترینها پیش روت باشه  

سرویس وان حمام ..کمد و تخت و ویترین دو دست لباس شماره دو ...لباس گرم ...دستشویی و مینی واش ...کفش و پاپوش ...استیکر برا اتاقش...سعی کن فرش و پرده ست بخری ...ست ساعل سطل و جا دستمال کاغذی ...اگه دختره هد و گیره و کش ...عروسک و ماشین و توپ ...تشک بازی...سر همی خیلی نیاز میشه برا زمستون پهلوهاش یخ نمیکنه ...تشک تعویض... لگو و حلقه های هوش ...دندون گیر و جقجقه

۳۵۰تومن ام دی اف هست ،زیرشم چرخ میخوره جا به جا میشه راحت 

اااچه خوب من خونم یه خوابه جاندارم دنبال یه چیزه جمه وجورم آدرسش کجاس؟؟؟ 

واسه سالم بدنیااومدن نی نی یه صلوات میفرستین😘😘😘خیلی منتظرش بودم 
من تخت و پارک کاپرا گرفتم به نظرم مناسبه تا حدود سه چهار سالگی استفاده میشه کاربردی هم هست

توش میشه خوابوندبچهرو یافقط واسه بازیه 

واسه سالم بدنیااومدن نی نی یه صلوات میفرستین😘😘😘خیلی منتظرش بودم