2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 17 بازدید | 36 پست
سالار معذرت می خوام که اینو می گم پس تا وقتی که دبدگاه خودت رو اصلاح کردی اون همین طور می مونه چون نگرش بچه ها با ما بزرگترها خیلی فرق می کنه اون کارو از کار گذشته می دونه .....یک جور حس بسیار بد رو داری توی دخترت پرورش می دی عزیزمممممم .....من واقعا معذرت می خوام اگه کمی تند صحبت می کنم جون خودم دقیقا یک دختر همسن تو دارم می بینم که چقدر گیرنده های عجیب و احساسی دارن ......امیدوارم از دستم ناراحت نشی ولی با خودت به نتیجه برس بعد هم قطعا دخترت نابغه نمی شه احتمالا بتونی کمکش کنی که یک دانش اموز متوسط بمونه که این عالیهههههه عزیزمممم
حتما به با معلمش صحبت کن تا توقع نداشته باشه یک دانش اموز خیلی خوب ازش بسازه ... و سالار نازنینم با خودت کنار بیا و دوباره بهش اعتماد کن ..... از کوچکترین کارهای زندگیتو بهش بسپار .....شام امشب ،ظرف های تاهار ،انداختن سفره ،مرتب کردن خریدها در کشوها....بهش بگو برای این هفته یکی دوتا از دوست هاشو خونه دعوت کن اینجوری بهش می گی که غیر از درسش چیزهای مهم دیگه ای هم هست ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ناراحت نمیشم خودم حرفاتون و قبول دارم خیلی هم سعی میکنم ذهنیتم و بهش عوض کنم ولی بی فایده ست و واقعا عذابم میده ولی سعی میکنم دیگه بهش فشار نیارم و بیشتر تشویق کنم
فقیرکسی هست که2تا النگو دستش باشه و2تا دندون خراب تودهنش
خودمم گاهی به قرصاش شک میکنم ولی به دکترش که یکی از بهترین دکترای تهرانه میگم اون میگه ربطی نداره به داروهاش
فقیرکسی هست که2تا النگو دستش باشه و2تا دندون خراب تودهنش