2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 17 بازدید | 36 پست
درضمن اینم بگم که بیماری صرع خفیف داره ولی چندساله که درمان شده خداروشکر و الانم هنوز قرص میخوره هربار از دکترش میپرسم میگه ربطی به داروش نداره
فقیرکسی هست که2تا النگو دستش باشه و2تا دندون خراب تودهنش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترونی جونم هنرش هم خوب نیست نقاشی و بافتنی یاد نمیگیره ..سه ماه کلاس موسیقی فرستادم با گریه تمرین میکرد دیگه نفرستادم...کلاس شطرنج رفت ول کرد میگفت دوست ندارم...دختر اروم و خوبیه کمک من تو خونه هست ولی خب اینارو میخوام چکار
واییی ریتالین ندید به بچه توش از مواد شیشه هست پسرعمه منم همینطوری بود ریتالین دادن بهش انقدر خورد که دیگه توهم میزد بعد یکس از فامیلامون که دکتر داروسازه گفت اصلا ریتالین ندید به بچه ها خیلی بده
خداجون شکرت😍😍😍😍😚😚😚😚
من خودم تعریف نباشه خیلی زرنگ بودم باباشم بد نیست ولی یه عمه داره که باباش میگه اصلا درس نمیخونده...ممکنه ارثی باشه؟
لاغر هم هست طفلک غذا زیاد نمیخوره همش ناراحتم که این بچه ضعیفه منم با فشار اوردن برای درساش بیشتر اذیتش میکنم ولی چکار کنم دست خودم نیست
سالار جون می دونم گلم که حس خوبی نیست ولی کنار مشاوره خودت سعی کن تا جاییکه می تونی الان بهش بدی بزار به باور برسه که از پسش بر میامس؟وپسشد باور کن خیلی هم درس مساله مهمه نیست مهم اینه که بتونه زندگی خوبی داشته باشه ....من باز هم اعتقاد دارم حتما یک توانایی دیگه داره می تونی کشفش کنی ..... و عزیزم هواست باشه که بچه ها بی نهایت حس های ما رو می فهمن مطمین باش دخترت احساس می کنه که تو امیدت رو بهش از دست دادی شک نکن ......
بله دخترونی جون میفهمه واقعا من بهش امیدی ندارم تو هیچ کاری چون خیلی سعی کردم توانایی شو پیدا کنم ولی موفق نشدم...
نه خودش میگه خوب شد تابستون کلاس رفتم چون ریاضیمون سخته وگرنه الان تو کلاس چیزی نمیفهمیدم...خیلی براش ناراحتم
من فکر میکنم الان برای بچه شما مهمتر از درس و نمره، زندگیشه. اینکه بتونه با همسالانش ارتباط بگیره، اینکه شیطنت های سن خودشو داشته باشه چرا باید آروم باشه و اینکه چه کاری دو میتونه درست انجام بده،به چه کاری علاقه داره و میتونه روش تمرکز کنه و لذت ببره
هیچ کس متوجه نمی شود که بعضی از افراد چه عذابی را تحمل می کنند تا آرام و خونسرد به نظر بیایند...!
2810