2777
2789
عنوان

کسی بوده که خانوادش درگیر بیماری سرطان باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 281480 بازدید | 984 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چقدر سخت ولی متاسفانه زندگی تا بوده همین بوده با تلخی ها و شیرینیهاش کنار هم همه اینها امتحان خداست نباید در برابر مشکلات نا شکری کرد در همه حال شکر گزار خدا باشید چون صلاح بنده هاش و بهتر از هر کسی میدونه
من شوهرم یک سال در گیر سرطان و شیمی در مانی بود شکر خدا خوب شد من اون موقع تازه یک ماه بود که ازدواج کرده بودم یه نو عروس 18ساله خدا میدونه توی اون یک سال چی کشیدم اب شدن همسرم جلوی چشمام میدیدم خدا رو شکر میکنم که شفاش داد
در بیکرانه زندگی دو چیز افسونم کرد،آبی اسمان که میبینم و میدانم نیست و خدایی که نمیبینم و میدانم هست.
وای خدایا امیدوارم به خاطر اون طفل معصوم هم که شده خدا شفاش بده خیلی ناراحت شدم از ناراحتی یک ساعت دخترمو بغل کرده بودم و هی می بوسیدم وای خدایا یه دختر بی مادر تو این جامعه خدایا نصیب هیچ کس نکن خدا خدا خدا
سلام، دعا میکنم خدا همه ی بیماران رو شفا بده و به خانواده هاشون صبر و توان. من هم درگیر این بیماری بودم، خواهر جوان و نازنینم رو 4 ماه پیش از دست دادم هنوز هم باورم نمیشه و مثل یه کابوس میمونه برام. خواهرم در عرض 10 ماه بیماری و زجر از دست رفت. یه سرطان نادر حلق گرفت علایمی نداشت فقط مثل سرماخوردگی گلو درد گرفت و دو هفته هر چی دارو خورد خوب نشد که بعد تشخیص دادن. دختر دایی جوانم هم تازه نامزد کرده بود که فهمید سرطان خون داره و بعد از سه سال فوت کرد، اما کلا برای مقابله با سرطان باید توان جسمی قوی داشت ، هر چه تقویت بشن و بدنشون قوی باشه بهتر در برابر این بیماری مقابله میکنند، تو فامیلمون کسی رو داریم که 8 سال سرطان داره اما چون به خودش میرسه و روحیه بالایی دارههنوز هست. باید تقویتش کنید، بعد هم دیگه توکل به خدا کنید، دیگه با قسمت نمیشه جنگید هر چی خواست خدا باشه همون میشه، منم از خانواده دورم و تو غربت غصه میخورم حتی واسهخاکسپاری خواهرم نرسیدم، میخوام بگم در این دنیا کسی بی غم نباشد اگر باشد بنی آدم نباشد. تو هم غصه نخور فقط دعا کن و توکل.
سلام انشاا... شفاهمه بیمارهاا

منم دایی م رو ازدست دادم سرطلان ریه داشت ازبس سیگارکشید طی 2سال زجرکشید اب شدورفت روحیه اش خوب بود

ولی خیلی بدغذابود تغذیه خیلی مهمه میوه نمیخورد یعنی همیشه نمیخورد بیمارم شد بازم نمیخورد

یکی اززندایی هامم سرطلان سینه داشت کلا یکی از سینه هاش روتخلیه کردن ولی ماشاا... باروحیه وخوش غذا بود

خیلی خودش روتقویت کرد خداکمک کرد وحالش خوب شده الان خداروشکر 3ساله درمان شده

میخوام بگم درکنار روحیه خوب تغذیه هم خیلی مهمه این دوباید باهم باشن که انشاا.. بیمارای سرطلانی شفاعت بگیرن

اول خددااا بعدم روحیه وتغذیه درست انشااا... که هیچ کس غم نبینه
خدایا خواستم بگویم تنهاایم اما نگاه خندانت مرا شرمگین کردچه کسی بهترازتو.....
خدا رحمتشون کنه مژگان

پدرشوهرم سرطان خون داشت 9 سال
البته مزمن بود
شیمی درمانی نکرد.......قرص بهش دادن
دو ماه آخر خیلی زجر کشید ......خدا رحمتش کنه
خدایا. کمک کن بچه هام رو به تا. بهترین نحو بزرگ کنم رحم لعبدکالضعیف [smiley]s/sm06.gif[/smiley][smiley]s/sm06.gif[/smiley]