2777
2789
عنوان

کسی بوده که خانوادش درگیر بیماری سرطان باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 281481 بازدید | 984 پست
عادل جان راست میگی گاهی هم میگم اگه نمیکردیم الان عذاب وجدان داشتیم.باران جان راستشوبگم منم مادرم 3 سال پیش سرطان ریه گرفت دکتر عباسی بیمارستان کسری عملش کردی ایشون کارشون حرف نداره همچین پاکسازی کرد ریه راستو و قسمتی از دنده ها رو هم برداشت. بعد هم 6 جلسه شیمی درمانی با دکتر عطاران انجام داد مادرم. الان خدارو شکر حالش خوبه و کاملا پاکه پدرم که این بیماری رو در ریه چپش گرفت ریه راستشم فیبروز داشت دکتر نتونست عملش کنه گفت از زیر عمل هوش نمیاد بنابراین فقط شیمی درمانی کردن برای جلوگیری از پیشرفتش اما پدرم عمرش به دنیا نبود با یک عفونت ریه از بینمون رفت منظورم اینه که خدا کی بخواد ماها رو ببره ایشالله پدرت مثل مادر منه و نجات پیدا میکنه
انجل جان
فقط یک سال طول کشید؟
چی بگم
کاش میتونستم بگم درمان لازمه و ناامید نشین و ..
ولی واقعا نمیدونم
مامان چندروزه بازم تو دفع مشکل داره و این یعنی توده داره روده رو مسدود میکنه
بااینکه 26 جلسه واقعا سخت رادیو تراپی رو گذروند و یه دوره هم امپول اوستین رو زده و دوره بعدش 11 اسفند ماهه
ادم چی بگه ..
فکر میکنم اگه زمانی خودم این بیماری رو بگیرم برای بار اول هر درمانی باشه انجام میدم و لی اگه عود کنه دیگه نمیرم دنبال هییییییییییییییییییچ درمانی ..
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باران عزیز
قوی باش (از این جمله متفرم :((
فقط قوی باش
درمانها خیلی پیشرفته شدن و عوارضشون هم کمتره
دفعه قبل تو مطب دکتر دائی زن برادر جاریمو دیدم
سال قبل سرطان معده رو تشخیص دادن و هیییییییییییچ امیدی نداشتن گفتن نمیمونه و هیچ کاری هم نمیتونیم بکنیم اما الان جراحی هم کرده و اونقدر که میشه از یه بیمار انتظار داشت،خوبه
ناامید نباشین و پیگیر درمان بشین زودتر
از رادیوتراپی متنفرمممممممممممم

مادرم بیشتر از 1 ماه یک روز درمیون میرفت رادیوتراپی ! وای الهی دورش بگردم هیچ وقت چیزی نمیگفت و این صبوریش بود که امید ما رو بیشتر میکرد!

امروز یه خبر خیلی بد شنیدم ! دختر عموم که 24 ساله هست زنگ زد و گفت این چند وقت ازت خبر نگرفتم بخاطر این بوده که تومور تو سرم دراومده ! 3 جلسه شیمی درمانی کردم ! خشکم زد ! گفتم چرا نمیدونستم گفت حتی پدر و مادرم هم نمیدونن ! دلم براش سوخت که تنهایی این روزها رو سپری کرده بهش گفتم حداقل به من میگفتی باهات میومدم ...

بعضی وقتا حتی اگه خیلی ها دور و برت باشن بازم تنهایی !
به وبلاگ هام سر بزنید
امضاء : بهار!
بهار
افریننننننننننننننننننننننننننننننن آ فرینننننننننننننننننننننننننننننن
عالی گفتی
400 صفحه روانشناسی اگزیستانسیال خوندم و جان کلام همین بود که تو گفتی
ما چطوری میگذریم
کیف کردم اول روز :)))
رادیو تراپی خیلی بد بود راستش
ما نردیک دوماه هر روز بجز 5شنبه و جمعه رفتیم
خیلیییییییییییییییییی بد بود ..
بهاره جان کدومشون منظورت بود یکسال طول کشید مادرم از تشخیص تا درمان 7 ماه طول کشید فروردین تا ابان که الان 3 ساله مرتب عکس میگیره و خوبه. اما پدرم دقیقا همن ترم زمانی یعنی فروردین تشخیصش بود مهر ماه فوت شد
انجل جان
فکر میکنم با عادله اشتباه گرفتم :)
یه چیزی رو از من بشنو
خدارو شکر کن که زمانش طولانی تر نشد فقط همین ..
بهار و انجل جونم عمرا بدنش قوی نمیشه امروز واقعا نفسش تنگه قربونه نفساش که لحظه لحظش رو ذکر عبادت میکرده
احتمالا عصر ببریم بابا رو بیمارستان
الان بیشتر اوقات اکسیژن وصله ولی نمیتونه درست بخوره
نفس کم میاره ،میاره بالا
بمیرم برا مامانم که داره تنها میشه ...
مثل مرغ عشق بودن باهم ولی مامانم خیلی ناامید و بی روح شده ،داره از بابا دل میکنه و قبول کرده
باران بمیرم برا دل پرخونت عزیزم
بخدا حستو درک میکنم
ولی توکل کن به خدا کاش بشه عملشون کنن
بهش روحیه بدید شاد باشید ،گریه زاری نکنید

مامانم حالا بهمون گفت که پارسال که تهران بودن واسه تشخیص دکتر مسجدی زاده گفته بود بدون شیمی درمان ٩ ماه با شیمی درمان ٢ سال
دقیقا داره همین میشه
من قبول دارم که درمان فقط زجر داره برا بیمار ولی اگه نکنیم بعدا احساس بد و عذاب وجدان میگیریم که نکنه خوب میشد...

خدایا همه رو از این بلا دور نگه دار و مریضامونم شفا بده
الهی امین
بهار و انجل جونم عمرا بدنش قوی نمیشه امروز واقعا نفسش تنگه قربونه نفساش که لحظه لحظش رو ذکر عبادت میکرده
احتمالا عصر ببریم بابا رو بیمارستان
الان بیشتر اوقات اکسیژن وصله ولی نمیتونه درست بخوره
نفس کم میاره ،میاره بالا
بمیرم برا مامانم که داره تنها میشه ...
مثل مرغ عشق بودن باهم ولی مامانم خیلی ناامید و بی روح شده ،داره از بابا دل میکنه و قبول کرده
باران بمیرم برا دل پرخونت عزیزم
بخدا حستو درک میکنم
ولی توکل کن به خدا کاش بشه عملشون کنن
بهش روحیه بدید شاد باشید ،گریه زاری نکنید

مامانم حالا بهمون گفت که پارسال که تهران بودن واسه تشخیص دکتر مسجدی زاده گفته بود بدون شیمی درمان ٩ ماه با شیمی درمان ٢ سال
دقیقا داره همین میشه
من قبول دارم که درمان فقط زجر داره برا بیمار ولی اگه نکنیم بعدا احساس بد و عذاب وجدان میگیریم که نکنه خوب میشد...

خدایا همه رو از این بلا دور نگه دار و مریضامونم شفا بده
الهی امین