2777
2789

سلام...

خوب از عنوان تاپیک مشخصه و باتوجه به سابقه بنده از سال 91 و تاپیک قدیمی و اولیه زیر، فکر نکنم نیاز به توضیح بیشتر باشه.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/223281/خــرید-گوشی-های-موبایل-معیوب-و-از-کار-افتاده-و-قدیمی-

شما

# دوستانی که در مورد سخت افزار تلفن همراه سوال دارند، و یا گوشی برای تعمیر دارند، یا قطعه ای لازم دارند، اگر کمکی از حقیر بربیاد ، قطعا دریغ نخواهم کرد.

میتونید از طریق پیام داخلی سایت و یا برای ارسال عکس گوشی ها با تلگررام بنده به شماره ای که در زیر قیمت امضا قرار داده شده ارتباط برقرار کنند.

باتشکر  

یاعلی مدد...

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

اطلاعات روش چی میشه؟ مثلا گوشی که سوخته باشه 

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اطلاعات روش چی میشه؟ مثلا گوشی که سوخته باشه 

سلام

گوشی های خاموش 90 درصد اوراق میشن

کارت حافظه رو جدا کنید

اگر اطلاعاتی هم روی گوشی باشه و قابل دسترس،برفرض، قطعا هیچ خیانتی در امانت انجام نخواهد شد.

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سلام گوشیه شوهر من تو دعوا زدم به دیوار صفحش خورد شده ایا درست،میشه

بله

مدلش رو بفرمایید

در ضمن ما چند تا گوشیه خاموش و به درد نخور داریم میخوام بفروشم

مدلهاش رو بفرمایید یا عکساشون رو بفرستید در خدمتم

سلام  گوشیم j 7 coreهست  تاچش شکسته  چقد خرجشه؟ نو بخرم اینو بفروشم بهتره یان؟ ا ...

گوشی منم j7 core چند گرفتی و کِی؟ 

الان چنده

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
سلام  گوشیم j 7 coreهست  تاچش شکسته  چقد خرجشه؟ نو بخرم اینو بفروشم بهتره یان؟ ا ...

سلام

تاچ و ال سی دیش حدود 680 هست

باید خودتون حساب کنید ببینید میصرفه تعمیرش یا فروشش

گوشی الجی جی تری من یهو خاموش شد صفحه اش و روشن نمیشه دیگه . یعنی روشن میشه ولی صفحه نمیاد . 

دادیم تعمیرگاه ال سی دی رو عوض کردن درست نشد ولی ال سی دی منو به گوشی دیگه زدن درست بود . جا شارژی هم نبود شما میدونین از چیه ؟ 

ممنونم تو تاپیک بزارم یا کجا.....؟؟؟؟

میخواین اینجا

یا تلگراام کنید

هر طوری که خودتون راحت ترید بزرگوار

گوشی جی تری من یهو خاموش شد صفحه اش و روشن نمیشه دیگه . یعنی روشن میشه ولی صفحه نمیاد .  دادیم ...

سلام

بله سوکت ال سی دی یا مسیر تصویر مشکل داره

2810