2777
2789

سلام

شبتون بخیر

فکر نکنم نیاز به توضیح بیشتری باشه با توجه به عنوان تاپیک و تاپیک قدیمی سال 91

https://www.ninisite.com/discussion/topic/223281/خــرید-گوشی-های-موبایل-معیوب-و-از-کار-افتاده-و-قدیمی-شما

سپاس

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

میتونید از طریق سایت و یا از طریق شماره ای که تو امضام هست، عکس و یا مدل گوشی ها رو ارسال بفرمایید.

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شما قطعات الکترونیکی مث قطعات کامپیوتر یا تبلت هم به کارتون میاد؟ یا مثلا ادابتور و شارژر و ا ...

سلام

بله مشکلی نداره

سلام گوشی هو اوی مدل y300 رو چقد میخرید ازم.تقریبا سالمه و میشه باهاش کارکرد

سلام 

بیشتر قطعات گوشی که در تعمیرات استفاده میشه برای بنده مهمه

راستش گوشی سالم رو نمیشه اوراقش کرد برای استفاده از قطعات، چون معقول نیست این کار

مگر گوشی سالم کارکرد که برای خرید و فروش باشه که خوب بنده این کار رو انجام نمیدم

ولی شما میتونید گوشی رو اگر کارتن داره به موبایل فروشی ها بفروشید

اگر هم براتون ممکن نیست به هر دلیلی، میتونید قیمت خودتون رو بگید تا بنده براش مشتری پیدا کنم و این حداقل کمکیه که از من برمیاد.

ممنون