2777
2789
عنوان

تاپیکی برای رفع مشکلات کاربران توسط نی نی یار 5

| مشاهده متن کامل بحث + 243889 بازدید | 12531 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما من چند باره دارم این مشکلم رو میگم ولی به جایی نمیرسم هر وقت میخوام وارد سایت بشم باید هی یوزرنیم و پسورد وارد کنم نمیشه کاری کرد که مثل بقیه سایتها هی احتیاج به وارد کردن اسم کاربری و پسورد نباشه چون خیلی ازار دهندس هر بار وارد کردنش
این تاپیک جای دعوا و بحث نیست تکرار بشه اخطار میگیرید
هرکس شکایتی داره با دلیل ایمیل کنه یا درتماس باما

درخواست تغییر اسم هم در تماس باما بنویسید و ایمیلتونم در پروفایلتون باید باشه تا بشه اسم رو عوض کرد
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
این تاپیک جای دعوا و بحث نیست تکرار بشه اخطار میگیرید
هرکس شکایتی داره با دلیل ایمیل کنه یا درتماس باما

درخواست تغییر اسم هم در تماس باما بنویسید و ایمیلتونم در پروفایلتون باید باشه تا بشه اسم رو عوض کرد
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
اگر ادامه بحث رو دیدم چون بارها گفتم این تاپیک برای گفتگوهای اسپم نیست مجبورم اول اخطار ارسال کنم و بعد برخورد بعدی

اقایون سایت هم باید رفتار مناسبی داشته باشن اگر دیدین کسی از حضورشون توی تاپیکش راضی نیست ادامه ندن بحث رو

خانومها و اقایون خودتون پستهای غیرضروریتونو پاک کنید
نی نی یار جان قربون دهنت ما بارها با احترام ازشون خواهش کردیم وارد مباحث زنانه نشن
❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید
مااینجا قرار نیست بین دعواهای کاربران قضاوت کنیم مسیله ای دارید بین خودتون حل کنین مگر اینکه باعث برهم زدن نظم سایت بشه که فورا اقدام میشه بهتره دعوا رو ادامه ندید و همدیگرو نادیده بگیرید نه اینکه هرجا همرو دیدین بحث قبلی رو وسط بکشید

موفق باشید
اقای ایرج اینجا اکثریت خانومها هستن و آقایون هم ورودشون بلامانع هست ولی درصورت ناراحت کردن خانوما باهاشون برخورد میشه لطفا درتاپیکهایی فعالیت کنین که از حضورتون ناراضی نباشن
من هنوز از دلیل دعواهاتون کاملا اگاهی ندارم و امیدوارم بحث رو کاملا رها کنین و ادامه ندین و اگر ببینم تاپیکهای دیگه هم دارید ادامه میدید هردوطرف منتظر اخطار یا برخورد بعدی باشید
همینجا بحث رو برای همیشه خاتمه بدید باتشکر
خیر اقای ایرج انگار خیلی دعوا دوست دارید
ما دخالت در بحثها نمیکنیم ولی اگر پستهای خلاف ادب ببینیم قطع دسترسی که هیچ برخوردهای دیگری هم میشه پس مواظب پستهاتون باشید این اولین اخطار به شما بود چون مشخصه دوست دارید بحث رو ادامه بدید و اگر ببینم متاسفانه قطع دسترسی میکنم
متاسفانه اقای ایرج از پستهاهرجور دوست دارند برداشت میکنند
اقای ایرج بظور واضح بهتون بگم اولا تمام پستهاتو ازاین تاپیک حذف کن دوما اگر بازهم بحثی ببینم باخانوما داشته باشید قطع دسترسی میشید
بحث تمام شد و تمام نکات رو گفتم

هردو طرف همدیگرو کاملا نادیده بگیرن اگر بحث ادامه داشت ...
2810