2777
2789
عنوان

تاپیکی برای رفع مشکلات کاربران توسط نی نی یار 5

| مشاهده متن کامل بحث + 243889 بازدید | 12531 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام، من چند ماه پیش عضو شدم. از اون موقع سر نزدم. نمیدونم با کدوم ایمیلم عضوم. کجا رو نگاه کنم؟ من یکی از ایمیل هام رو حذف کرده. اگه اون بوده باشه چی.. کی میتونه به من کمک کنه؟
سلام نی نی یار! این کاربری مال منه...قبلا ازت خواستم که حذفش کنی اما فقط قطع دسترسیش کردی خواهش می کنم که کلا حذفش کنی... من با این کاربری توی تاپیک های بقیه هیچ پستی نذاشتم که ناقص بشن اون تاپیک ها... این آدرس این کاربری: http://register.ninisite.com/Profile/View-250909.aspx خواهش می کنم حذفش کن
خدایا؛ سپاسگزارم،سپاسگزارم،سپاسگزارم...
سلام نی نی یار منم میخواستم نام کاربریمو به ,,,مامان دخترا,,,تغییر بدم درضمن چرادیگه نمیتونم امضای کاربری خودم وبقیه روببینم؟ازطریق گوش وارد میشم اصلا تعداد کاربرا رو نمتونم ببینم روی صفحه اصلی که میرم نصفه صفحه پیام ارور داره بعدهم وقتی ازاونجا وارد تبادل نظر میشم باز برمیگرده تونسخه موب میشه زودتر رسیدگی کنید؟
آرزودارم..... ناخواسته بدست آورید آنچه راکه بی صدا ازقلبتان گذرکرده است...... وآنگاه شگفت زده باخود بیندیشید ............ آیاکسی برای من دعا کرده بود..........!!
سلام خواهشا کمک کنید خیلی مدته صفحه نی نی سایت برای من خیلی کوچک باز میشه ونوشته ها رو بزور میخونم
شاد باش نه یک روز,هزاران روز . . .
بگذار آواز شاد بودنت چنان در شهر بپیچد که روسیاه شوند آنان که بر سر غمگین کردنت شرط بسته اند.
2810