2777
2789
عنوان

کمکککک خشک کردن گل

152 بازدید | 7 پست

بچه هااا کسی نمیدونه گل طبیعیو چجوری خشک کنم که حالتشو از دست نده رنگشم زشت نشه

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
برعکسش کن توهمون حالت خشک میشه

مرسی عزیزم 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@manmmm    

میشه اینجا حرف بزنیم 

@manmmm    

داداشم خون به مغزش نرسیده حالا نمیدونم دقیقا کدوما میشه 

یه بافتایی از مغزش رو گفتش آسیب دیده و جمجمش رو برداشتن 

دکتر اصلن امیدی نداشت بهش ولی الان خیلی امید داره و میگه خوب میشه 

حتی میگه تا یکی دوسال دیگه خوبه خوبه 

ولی الان زمان میبره 

میشه برام یکم توضیح بدی شرایط برادرتو 

@manmmm داداشم خون به مغزش نرسیده حالا نمیدونم دقیقا کدوما میشه یه بافتایی از مغزش رو گفتش آسیب دید ...

عزیزم من۲۰سال پیش تصادف کرد باموتور، ضربه مغزی شد... بعدش بعدشش ماه خوب شد.. دوباره اکسیژن ب مغزش نرسید، مویرگای مغزش کلا ازبین رفتن.. الان زندگی نباتی داره.. 

اینی شما گفتی خوب میشه.. ولی زمان میبره... تصادف کرد؟ سن هم مهمه.. چن سالشه؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

عزیزم من۲۰سال پیش تصادف کرد باموتور، ضربه مغزی شد... بعدش بعدشش ماه خوب شد.. دوباره اکسیژن ب مغزش نر ...

اره تصادف کرد تا اورژانس اومده و ببرنش بیمارستان خوناش رفته یجورایی مثه سکته ایا 

بعد شش ماه ینی سالم بود دیگه و دوباره از هوش رفت

۳۰ سالشه 

دوماهه بیهوشه

هوشیاریش ۳ بود 

الانم ۹ یا ۱۰ دقیق که نمیگن بهمون