2777
2789
عنوان

داشتن یک نی نی سایت منظم با همکاری شما دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 11440 بازدید | 170 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام .من با نی نی سایت جدید خیلی مشکل دارم .هر بار که میام باید ثبت نام کنم .اسم و پسورد بدم. زمانی که با گوشی هستم هیچکدوم از اپشنهای سمت چپ شامل ویرایش و حذف و ارسال میل و پیغام خصوصی و شکلکهارو هم ندارم.قبلا هیچکدوم از این مشکلات نداشتم . مورد دیگه هم که هست تاپیکهای تکراری و پشت سر هم کاربران هست چرا هیچکس نظارت و رسیدگی نمیکنه واقعا بی نظمی در این سایت غوغا میکنه من چند تا سایت دیگه هم عضو هستم هیچکدوم مثل اینجا اشفته و شلوغ پلوغ نیست
نی نی سایت جدید کی قراره تغییر کنه مثل روز اول هس همچنان
اگر بدانید بسیاری از مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت می دهند تا به خبر مرگ من و شما دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می کنند! دیل کارنگی
2805
سلام معاون مدیر الان تاپیک همسفرهای اسمونیبه خاطر همین گزارش کذب تعطیل شده این تاپیک هدفش تقویت ایمان بود ازتون عاجزانه درخواست دارم این تاپیکو برگردونید خودتون میتونین این تاپیکو بررسی کنید هیچکدوم از قوانین سایتونقض نکرده خواهش میکنم
معاون عزیز اگر صاحب تاپیک قول بدهد بالای سر تاپیک هایش باشد و تاپیک را هدایت کند شما میتوانید تاپیک همسفر اسمانی را برگردانید حداقل یا تاپیک هایی از این دست

الان همه ما با هر عقیده ای که باشیم نزدیک ماه رمضان هست و کلن هوا و جو معنوی میشود شاید بودن یک تاپیک حداقل با این جو خیلی خوب باشد و کمک کننده

ایکاش کلن میشد قبل از ترکیدن هر تاپیکی یک نظارتی روش میشد اگه بحث و جدلی توش نبود یا بی احترامی به کاربرها یا .......برگردونده میشد این را کلی در مورد همه تاپیکها میگم
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
آره منم درخواستم اینه که تاپیک همسفرآسمانی برگرده فقط ای کاش دلیل تعطیل شدنش رو با هم بگین ممنون
یوسف مى دانست تمام درها بسته است امابه خاطر خدا و تنها به امید او به سوی درهای بسته دوید و تمام درهای بسته برایش باز شد … “اگر تمام درهای دنیا هم به رویم بسته باشد بسوی درهای بسته میروم چون خدای من خدای یوسف است
خدایا آغوشت را امشب به من میدهی؟
برای گفتن!چیزی ندارم... اما برای شنیدن حرفهای تو گوش بسیار...میشود من بغض کنم تو بگویی: مگر خدایت نباشد که تو اینگونه بغض کنی ....میشود من بگویم خدایا ؟ تو بگویی: جان دلم....
ضمن عرض خسته نباشید وآرزوی قبولیه نماز روزتون معاون عزیز چرا نی نی سایت این شبکه اجتماعی بسیاااار مفید با اینهمه عضو و کاربر و کاراییه بالایی که داره برای بعضی بخشهاش نسبت به بعضی قوانین خودش بین کاربرا تبعیض قائل میشه؟ دوراز باوره که همچین شبکه که داره باعث ارتقای فرهنگ و علم در جامعه میشه نسبت به این موضوع بیتفاوت باشه! باتشکر

سلام لطفا برین به این کلوپ http://old.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=29765&ChatDate=3-4-1393 این آقای بی شرم باید به دایره قضایی ارجاع داده بشه چرا سایت اینکار رو نمی کنه قبلا هم با اسم دیگه ایی اومده بود و با شرمی تمام مراحل اهدا اسپزم رو در خانه !!!!! توضیح داده بود
خدایا. کمک کن بچه هام رو به تا. بهترین نحو بزرگ کنم رحم لعبدکالضعیف [smiley]s/sm06.gif[/smiley][smiley]s/sm06.gif[/smiley]
احتمال اگه ثابت بشه که به چندین خانوم اهدا کرده سنگسارش کنن خودش که گفته بود اهدا کرده با توضیح کامل پوزیشن خاک بر سر مریض شهوتی
خدایا. کمک کن بچه هام رو به تا. بهترین نحو بزرگ کنم رحم لعبدکالضعیف [smiley]s/sm06.gif[/smiley][smiley]s/sm06.gif[/smiley]
سلام یه تایپیک فعال شب های ماه رمضان باز کردم که 12 شب تا سحر حدود 20 تا 50 کاربر عضو آنلاین داره و قراره تا آخر ماه رمضان همگی بیایم حالا خواسم نبود تعطیلش کردم لطفا برگردونینش بچه ها شب میان ناراحت میشن http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=888904
خیلی از معلول ها خانه نشین هستند فقط به خاطر نگاه ادامه دار من و تو
سلام و روزتون بخیر نمی دونم باید اینجا مشکلاتم رو مطرح کنم یا جای دیگه؟!؟ از وقتی ورژن سایت مثلا به روز شده چند تا مشکل اساسی پیدا کردم که دیگه داره کم کم از اینجا دلسردم می کنه. 1- چرا برای هر بار وارد سایت شدن باید اسم و رمزم رو وارد کنم؟ دکمه به خاطر بسپار برای چی طراحی شده ایا دکوره؟ با چندین مرورگر هم امتحان کردم اما کلا فرقی نمی کنه. 2- این یکی خیلی خنده داره، با اسم و رمز وارد شدم چند تا پست هم ارسال می کنم اما یهو پیغام می ده ابتدا وارد سایت شوید!!!! نگاه می کنم می بینم تویه سایتم و اون بالا اسم رو نوشته؟؟؟!!! یا اینکه یه موقع هایی خود به خود از سایت پرت می شم بیرون و نگاه می کنم می بینم بعله مجددا از من اسم و رمز می خواد!!! من از سال 86 عضو اینجام بارها قالب و ورژن سایت عوض شده اما هیچ وقت به این افتضاحی نبوده و بدتر اینکه مدتی هم از عوض شدن ورژن سایت می گذره اما هیچ بهبودی توش دیده نمی شه.
سام کوچولو، بینظیر ترین هدیه خدا
من خواهش میکنم به فکر این تاپیک های فروش تو تبادل نظر باشین ادمووو کلافه میکنه ترتیبی بدین که وقتی گزارش زده میشه طرف درس درست و حسابی بگیره
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
سلام معاون این عکس گذاشتن تو تاپیکا رو نمیشه درستش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی رو اعصابه باید اول پست ارسال کنی بعد ویرایش کنی لینک بزاری تا نشون بده لطفا رسیدگی کنید
روزگار بر یک قرار نمی ماند روز و شب دارد...روشنی دارد،تاریکی دارد...کم دارد...بیش دارد...دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده تمام میشود...بهار می آید.... اصلا همان چیزی که دولت آبادی گفته"از یک جایی به بعد آدم آرام میگیرد"
2810