2777
2789
عنوان

داشتن یک نی نی سایت منظم با همکاری شما دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 11440 بازدید | 170 پست
خدا کنه همه چی خوب بشه
کاربرا اگه همکاری کنن همه چی حله
سایت هم یه مشکلاتی خودش داره که خیلی اذیت می کنه
نمی دونم اینجا جاش هست که بگم یا نه
مثلا سرچ نویسنده سایت داغونه
مثلا میای اسم دوستت رو سرچ می کنی پست های کاربرای مختلف میاد
کاش یه جوری بود که تمام کاربرا با همون نام پیدا بشن نه پستاشون
من که هیچ وقت از این نوع سرچ چیزی جز سردرگمی و اعصاب خوردی نصیبم نشده
یه مشکل دیگه اینکه اسمایی که دو بخشی ان رو نمی شه سرچ کرد ، مثلا نمی شه معاون تبادل نظر رو سرچ کرد ! یا باید بنویسم معاون ! یا تبادل ! یا نظر خخخخخخخخخ
نمی دونم منظورمو رسوندم یا نه

دوم اینکه با نظر اون دوستمون که گفت تعداد لایک های کاربر نمایش داده بشه کنار اسمش موافقم
هم اینکه چند تا از مشخصات کلی کاربر هم نوشته بشه

سوم اینکه یه علامت فلش این پایین صفحه بزنین که بشه راحت بر گشت به بالای صفحه

چهارم اینکه لیست دوستان یکم داغونه ! مثلا من می رم توی لیست دوستام می خوام دنبال یکی بگردم و از اونجایی که چند صفحه ای هست می رم صفحه دو دوباره همون دوستای صفحه یک میان صفحه دو ، بر می گردم صفحه یک می بینم بازم همونا توی صفحه یک ان ، اینجوریه که تقریبا در اکثر مواقع موفق به یافتن دوستم نمی شم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یه نظر دارممممم
ممکنه یه کاری بکنید که تاپیک تکراری حذف بشه ؟؟؟؟
بعضیها از یهموضوع شونصد تا تاپیک پشت سر هم می زنن یه دفعه می بینی تو لیستای تبادل نظر همینجوری پشت هم تکراری هست!
هلوی تابستونی من ، نیکا ی عزیزم ۹ مرداد ۹۶ زمینی شد 🌷
2805
ممنون
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
برای پیشنهادات چدید باید چند روز صبر کنید
فردا از نما و نرم افزار جدید سایت رونمائی میکنیم
و بعد پیشنهادات شما را می توان عملی کرد

تا فردا صبر کنید

از فردا روند جدیدی در نی نی سایت شروع می شود
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
وای دوباره نرم افزار جدیدرونمایی میشه!مجدد نریم تو کاربریهای هم صلواتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
نه...من هرگز نمی نالم.قرن ها نالیدن بس است.می خواهم فریاد بزنم. اگر نتوانستم سکوت می کنم.نالیدن فرزندان ماکیاولی را خشنود می کند...
کاش من این دفعه برم تو کاربری آقای زاهد ای خدا یعنی میشه؟
نه...من هرگز نمی نالم.قرن ها نالیدن بس است.می خواهم فریاد بزنم. اگر نتوانستم سکوت می کنم.نالیدن فرزندان ماکیاولی را خشنود می کند...
آقای زاهد تعارف اومدنیومد داره بله میخوام لطفا بدین
اونا که به دردم نمیخوره میخوام با کاربریتون تاپیک بزنم اقلا یه ساعت فرمانروایی کنم همه بیان لایکم کنن!همچین عقده ای هستم من
2810