2777
2789
عنوان

بررسی دبستان و پیش دبستان (دولتی و غیرانتفاعی ) دخترانه تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 24544 بازدید | 23 پست
شوکا رو نمیدونم
آره بچه هاش همه از خانواده های خیلی پولدارن.....خیلی
چشم وهم چشمی هم دارن

مثلا جاریم ماشینشون سمند بود چون بابا ی خانواده اهل این حرفا نبود اما اینقدر دختر ومادر گفتن که فلان دوستم ماشینش اینه واونه که سانتافه خرید.نه اینکه پول نداشته بود براش مهم این بود که چهار چرخه برسوندش سرکار اما خواسته خانواده چیز دیگه س
البته به نظرم درین زمینه اول مادر وپدر نقش دارن بعد مدرسه
اینها همه اسمش زندگی است...دلتنگی ها....دلخوشی ها.....ثانیه ها....دقیقه ها....حتی اگر تعدادشان به دوبرابر رقمی که برایت نوشتم برسد!!!!!
تا چایی که من دیدم چشم وهم چشمی هاشون سر لوازم وتحریر نیست سر تکنولوژی و چیزیای بزرگتره

مثلا این فامیل ما دوست دارن فقط مارک بپوشن....کیک وشیرینی یکی دوجای خاص تو تهران رو میخورن و.....
البته اینا در درجه اول هیچ ربطی به مدرسه نداره...از خونه شروع میشه ومدرسه سوژه های بیشتری برای این مسئله ایجاد میکنه حالا اگه بابا پول داشت که مشکلی نیست.هست!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!

اما بچه های قانون مندی هستن و زندگیشون نظم وبرنامه داره...اگه از نظر درسی کم کاری کنن عذرشون رو میخوان و ردشون میکنن...همینکه بچه ها رو از ابتدایی به سرچ وتحقیق عادت میدن
اینها همه اسمش زندگی است...دلتنگی ها....دلخوشی ها.....ثانیه ها....دقیقه ها....حتی اگر تعدادشان به دوبرابر رقمی که برایت نوشتم برسد!!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Mersi fandoghe aziz
Nemidonam che tasmimi begiram
Khodaro shokr vaze mali badi nadarim ama dost nadaram dokhtaram to fekre madiyat va chizhaye bihode bashe ke yeki in mashino dare onyeki on khonaro dare
Baz ham mamnon misham etelaate bishtari dar ekhtiyaram bezari
Va hame be ham komak konim tabehtarin natijaro begirim

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست

آرزویم این است

آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست .....
Nik jon midonam ke dokhtaretono to dabestan mahdavi sabtenam kardin mishe biyayd kami rajebe azmon va raveshe kar saat rafto bargasht va ...............................................
Tozih bedid mamnon az shoma

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست

آرزویم این است

آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست .....