2777
2789
عنوان

داستان عمه لیلی چرا اینجوری شد

118 بازدید | 11 پست

دوستان اینهمه عمه لیلی دنبال کردم اخرش امشب زده میخواد بشه کتاب بعد اگه خواستید داستانو برید کتابشو بخرید عجیبه خوب عزیزم از اول یا نمیزاشتی یا تا ته میزاشتی دیگه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم لطفا لفت بده از کانالش اینقدر بزرگش نکنید ک‌ جو زده نشه وقتی ببینه مخاطب نداره یا تموم میکنه مسخره بازیشو‌یا میاد اینجا میگه ادامش رو میذارم ولی من دیگ حتی ادامشم بذاره با توهیناش حاضر نیستم بخونم

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!
حاملمون کردین اینقدر تاپیک زدین  ذلیل شه لیلی با اون سینه های کوچیکش

😂😂😂مهران بزرگشون کرد

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

ایشاله ممه های نویسنده هم کوچولو بمونه همه رو سرکار گذاشت 

امشب هر ده دیقه ینفر تاپیک میزنه عمه لیلی 

اووووف

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...