2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ژاکلین جون و بقیه مامانا شماها در کل طول روز حرکت نی نی رو حس می کنید یا در مواقعی ...مثلا من اغلب وقتی نشستم زیاد یا وقتی از این پهلو به اون پهلو میشم در حالت خوابیده و نه در تمام روز
خدایا شکرت....ان شا الله من عید 60 کیلو هستم. وزن اولیه 69 وزن الان 65.5
کاش لاله جون که زحمت کشید و تاپیک رو برپا کرد مشخصات همه ذو تو صفحه اول بیاره در ضمن مدیریت کلوپ و موضو ها هم داشته باشه
زکی جون منم این درد و دارم دکتر گفته استراحت مطلق، قرص ایزوپرینم داده گفته ممکنه باعث زایمان زودرس بشه البته اگه این دردا از انقباض باشه ایشالله که واسه شما اینجوری نیست ولی هروقت زیاد درد گرفت سعی کن استراحت کنی
من از همینجا در مورد انقباض خوندم بچه ها نوشته بودن دو طرف زیر شکم سفت میشه و تا ده ، بیست یا سی ثانیه طول میکشه بعد ول میکنه اما بعضیا نوشتن درد شدید داره بعضیا هم نوشتن درد نداره خودمم اینقد اینا رو خوندم و به خودم تلقین کردم گاهی حس میکنم انقباض دارم ولی مامانم میگه اون بچته که خودشو یه گوشه جمع میکنه شکم سفت میشه یعنی انگشت بزنی انگشتت فرو نمیره سفته
گاهی هم درد شکم دارم یا یه دردایی شبیه پریود ولی بدون سفتی ِ شکم. از یه ماما شنیدم که درد ِ خالی میتونه طبیعی باشه ولی اگه با انقباض همراه باشه باید جلوش گرفته شه با استراحت و قرص اما دکتر خودم میگه حتی درد ِ خالی هم میتونه خطرناک باشه و باید استراحت کنی
من خیلی اضطراب دارم ...اغلب در هفته دو یا سه بار درد دارم که میگن طبیعیه اما واقعا فرق درد طبیعی برای باز شدن رحم و رشد با انقباضات تشخیصش سخته
سلام منم مامان شهریورم فقط اینقدر تاپیک شهریورى هست،نمیدونم اینجا خودمو معرفى کردم یا نه!! دیبا هستم ٢٣ سالمه تهران هستم بارداریه اولمه با اضافه وزن زیاد و بدون برنامه ریزى باردار شدم نى نى هم دختره... دیگه چى باید بگم؟؟
سارا کوچولوى من ٤ شهریور ٩٣ به دنیا اومد...خدایا ازت ممنونمممم☺️😘😍
2810