2777
2789
عنوان

تجربه از آموزشگاه موسیقی

| مشاهده متن کامل بحث + 56039 بازدید | 41 پست
ویونا جون مشخصاتشونو میتونید اینجا ببینید:

http://www.orffmc.com/asoleimanian.html

به احتمال زیاد امسال خودشون یک آموزشگاه ارف کودکان باز میکنند که البته اوایل کار حتما خودشون مربی اصلی هستند. من که اینقدر راضی بودم که اگه یک بار دیگه هم بخوام بچمو بذارم ارف دوباره پیش ایشون میبرم. چون واقعا دلسوزند و عاشق بچه ها و کارشون هستند و اصلا بچه ها رو به شکل $ نمیبینند!!! این مهمترین خصوصیتشونه.
با اینکه دختر من دوره ی ارفش رو پیش عمو علی (بهش میگیم عمو علی!!) تموم کرده ولی قبل از عید یک روز همه ی بچه ها رو جمع کرد و کلی عکس تکی و دسته جمعی گرفت و یه تقویم رومیزی خوشگل هم درست کرد که عکس بچه ها رو تو روز تولدشون چاپ کرد و به هممون داد. خیلی کارای جالبی میکنه و واقعا انگیزه اش ستودنیه.
سخت گذشت برمن تا فهمیدم هیچ کس با هیچکس فرق ندارد...
خواستی بگو شمارشو واست بذارم با خودش صحبت کنی.

راستی مقام دوم ویولنسل رو تو تهران داره و وقتی آقای نظر میخواستن آموزشگاهشونو تو میدون اختیاریه راه اندازی کنند ایشون رو انتخاب کردند و میتونم با اطمینان بگم که اگه ایشون نبودند آموزشگاه ارف آقای نظر نمیرسید به اینجایی که الان رسیده.
چند سال هم با خانم سودابه سالم کار کردن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ویونا جون. ببخشید دیر شد. عزیزم این شمارشه: 09329500938 علی سلیمانیان

میتونی خودت اطلاعات کامل رو ازش بگیری. من نمیدونم کجا اموزشگاه باز میکنه . اسم گروه موسیقیش هم "قاصدک" هست.

بیشتر آموزشگاه ها گروه های سنی رو جدا می کنن ولی درکل آموزش موسیقی کودکان معمولا با بازی و حرکات موزون و ایناست. من آموزشگاه موسیقی سخن رو میشناسم که آموزش ارف و آموزش پیانو برای بچه ها داره.

سلام اگر کلاس ارف خوب میخاین حتما کلاسهای اموزشگاه طریقت سر بزنید معلم ارف خانم بسیار عالی و باسوادی داره و رفتارش هم با بچه ها بسیار خوبه خانم مهناز طریقت .دختر من پیش ایشون گزروند و تمام نت ها را عالی یاد گرفت و کامل نتخوانی میکرد که معلمها ی اموزشگاهای دیگر تعجب میکردن دخترم 4 سالو نیمش بود رفت و کلاسها دو یا سه ترمه سه ماهست حیفم اومد نگم تجربو

آموزشگاه موسیقی سخن هم خیلی خوبه

در ضمن اگر فرزندتان سن کمی داره بدارید اول به ارف بزه تا ساز مورد علاقه خود را پیدا کنه برای مثال بچه ای که پیانو نیره خیلی به ساز علاقه بیشتر نشون می ده اما بچه ای که ساکسیفون می ره این طور نیست چون هم سن و سال های او علاقه ای به ساز زدنش نشون نمیدن و تقریبا براشون نا اشناست

سلام به همه و شیرازی های عزیز.

تیم کارشد، برای شما عزیزان لیستی از بهترین آموزشگاه های موسیقی شیراز رو همراه با آدرس، شماره، توضیحات کامل و آدرس و مسیر یابی روی نقشه تهیه کرده.

برای دیدن این لیست به لینک زیر مراجعه کنید.

لیست بهترین آموزشگاه های موسیقی شیراز در سایت کارشد

امیدواریم بتونیم کمکی کرده باشیم.

آموزشگاه موسیقی اگه خوب باشه واقعا توی پیشرفتتون میتونه تاثیر گذار باشه این لینک که میذارم لیست بهترین آموزشگاه های موسیقی در شیراز هست حتما سر بزنید : https://payju.ir/content/لیست-آموزشگاه-های-موسیقی-شیراز

2810