2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس شهریورماه

| مشاهده متن کامل بحث + 16 بازدید | 262 پست
البته بازم بعضی از عکسا اگه بخوایم واقعا در موردشون نظر بدیم مناسبت زیادی با موضوع مسابقه نداشتن ای کاش وقتی میایم اینجا رای بدیم به این نکته توجه کنیم نه به اینکه کی دوستمونه کی دوستمون نیست رایامون رو به عکسایی بدیم که واقعا لیاقت دارن اینطوری حق کسی ضایع نمیشه مثلا عکس زیبی جون واقعا عکس قشنگی بود که واقعا با موضوع مرتبط بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و صبح بخیر همگی خیلی خوشحالم که حق به حقدار رسید؛ امیدوارم درس عبرتی بشه برای اونایی که فقط جایزه براشون مهمه و میخوان هر جور شده برنده بشن حالا چه جوری مهم نیست خیلی خوشحالم چون این پول رو از اولش نذر کرده بودم برای خرید لوازم التحریر دو تا کودک مستمند و نیازمند؛ خدایا شکرت
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
کاربران عزیزی که هدیه نقدی برنده شده اند شماره کارت خود به همراه شماره تماس را برای من ارسال کنند و کاربرانی که برنده آتلیه عکسباران شدند دو عدد عکس مورد نظرشان را برای چاپ روی شاسی به آدرس زیر ارسال فرمایند
maryamnorooziyan@yahoo.com
چقد فرصت داریم برای ارسال عکس؟؟ و کیفیت عکسمون چقد باید باشه؟؟ آخه این عکسایی که با موبایل میندازیم معلوم نیست کیفیتش به 30.40 بخوره من گوشی 13 مگاپیکسله عکساش ظاهرن خوبه ولی برای این سایز مطمئن نیستم
به نظر من با یه دوربین حرفه ای از کوچولوت عکس بنداز بعد عکس رو با ایمیل براشون ارسال کن ارزشش داره
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
سلامممم منم اومدممممم مامی سااا جان مرسی بابت شاسی ها خیلی لطف کردی عزیززززم اگه زحمتی نیس به خانم تهرانی بگو تو خصوصی که شاسی هارو دادی من فدات دخترنازم نفس حق با انجلاست دوتا عکس با دوربین حرفه ای بگیر عکسای گوشی روی شاسی خیلی بی کیفیت میشه منم ایشالا برا دوتا شاسی بهداد و میبرم آتلیه ازش عکس خوب میگیرم میدم برام چاپ کنن
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
2810