2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس شهریورماه

| مشاهده متن کامل بحث + 16 بازدید | 262 پست
مبارک باشه مری جون. من هنوز عکسام حاضر نیست برای آتیله عکسباران. نمیدونم چیکار کنم اتلیه نمیخوام برم راستش چون هزینه ای که آتلیه میگیره برای عکس هست و چاپ و شاسی قیمتی نداره. آدم یدفه همینجا چاپ میکنه دیگه. من اکثرا با دوربین گوشیم عکس میگیرم کیفیتشم خوبه ولی نمیدونم بدرد 30.40 میخوره یا نه . 13 مگا پیکسله
مرسی نفس جان,ولا من برا اتلیه کوکی عکس گوشی با کیفیت ۱۳مگ طراحی کردمو فرستادم ولی گفت تو چاپ افتضاح شده برا همین یه عکس اتلیه ای فرستادم دیگه
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
مرسی مامی سا جان. ولی خانم تهرانی گفتن که بهشون ربطی نداره !!! اگر اون شماره ای که مری طلا بهت داد یه اسمس به من بدی زنگ میزنم ازت میپرسم و خودم پیگیری میکنم. خانوم تهرانی نه تلفن جواب میدن نه به مپقع پیامهای خصوصی رو. سرش شلوغه اگر خودم پیگیری کنم بهتر جواب میگیرم.
سلام نفرات اول گروه ها جایزتون واریز شد ایا؟؟؟
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
خانم تهرانی قرار بودهفته پیش تکلیف جوایز فروردین و اردیبهشت منو مشخص کنید ولی تاحالا خبری ازتون نشده منم بخاطر مشغله های احتمالیتون همش دارم انتظار میکشم اما خداوکیلی هفت ماه شد,کاش بیایید لااقل بگید جایزه منتفی شده تا ماهم تکلیف خودمونو بدونیم
2810