2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عاااااشق زبان کره ایم

چوااو ینی چی اگ گفتی😍😁😂

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰

یکیم الان تاپیک زده بود لباس کره ای دلم میخواد 😯

اینجا یاد گرفتم که باید سرمون تو کار خودمون باشه یک روز خواهرم داشت گریه میکرد به گمانم مشکلی داشت ولی محلش نذاشتم گفتم به من چه اخه اینجا گفتن زندگی هر که به خودش مربوطه 😜

بیشتر ببینید

فقط به درد کره رفتن میخوره مگه اینکه انگلیسی و فرانسه و آلمانیتون فول باشه دیگه بعدش اونی که دوس دارین

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
بیشتر ببینید
فقط به درد کره رفتن میخوره مگه اینکه انگلیسی و فرانسه و آلمانیتون فول باشه دیگه بعدش اونی که دوس دار ...

چون همش بیکارم واسه سرگرمی و علاقه س ولی میخوام ببینم به درد میخوره یانه؟