2777
2789
بچه ها من شروع کردم کوچولو کوچولو اشپز خونه تمیز کردن . شما ها در چه حالین ؟

من بیکار نمی تونم بشینم بیشتر مریض میشم . شو شو بهم میگه وروجک . شوکا جون نی نی چطوره ؟

امروز بعد از سه روز دارم اشپزی میکنم . سه روز بود به شوشو و نی نی دستپختمو نداده بودم .
سلام مامان میسی خوبی بهتر شدی ؟ چه خبر ؟ من صبج خواب میدیدم برای شوشوم خواستگار اومده !!!!!!!(خنده)

دیگه خوابم نبرد. وای مادر خونه رو بهم ریختم دارم تمیز میکنم چه خاکی بسرم بریزم خواستگارا دارن میان .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه مامانای گل... نی نی ما هم خوبه مامان لوبیا... من که کارامو کردم یعنی کاری به اون صورت ندارم فقط پرده ها رو باید بدم بشورن شایدم انداختم داخل ماشین... من پارسال کلی کار کردم دیوار پذیرایی رو تمیز کردم ولی امسال راحتم...اتاق نی نی رو هم بلکا کردیم که از تمیز کردنش راحت بشیم(خنده)...
سلام دوستام خوبین؟ نی نی های ناز نازی در چه حالن حسابی تکون میخورن؟
راستش الان خیلی خسته هستم جون ندارم همه ی صفحه هایی که غیبت داشتم رو بخونم بعدا میخونم ببینم خبر جدید چی بوده فقط اومدم بگم امروز اولین روز امتحانم بود یه سانس 10 تا 12 یه سانس 3 تا 5 بعد از ظهر فردا و پس فردا هم برنامه همینه !!! وسطش بدو بدو میرم خونه ی خواهرم ناهار میخورم دوباره میرم سر جلسه خلاصه که داستانیه برای خودش ولی خیلی خوشحالم که یه روزش گذشت. خدا رو شکر خدا یه آرامشی انگار بهم داده . استرس ندارم . خوشحالم که به نی نی جونم فشار نمیاد.

سلام مامان لوبیا
2 تا مربی داره. یکی بدنسازی یکی استخر. مربی استخر اسمش تهمینه بود اون یکی رو نمی دونم. 2ساعت بود 8 تومن و عالی بود. مخصوصن که من صدسال بود دوروبرم آدم حامله ندیده بودم و هزار تا سوال داشتم سایت بیمارستان صارم رو ببینید.
2810