2777
2789
سلام مامان لوبیا جون دلم براتون تنگ شده بود آره عزیزم بالاخره اسباب کشی تموم شد ولی پدرم در اومد .برای کمک هم فقط خواهرم بود دیروز از صبح زود شروع کردیم و تا آخر شب طول کشید این شیطون هم که تا میومدم بشینم و استراحت کنم بهم لگد می زد انگار چشم نداره ببینه مامانش استراحت کنه یک بار وقتی نشسته بودم یک لگد جانانانه زد منم بهش بلند گفتم جرئت داری یکی دیگه بزن بلافاصله یک لگد یا نمی دونم شاید مشت دیگه زد . از خنده روده بر شدم خستگیم در رفت . راستی منم هفته نوزدهمم و تا حالا حداقل 5 کیلو اضافه کردم فکر می کنم کمی زیاد باشه ولی عزیزم بیخودی فکر خودت رو مشغول نکن در ضمن برای بچه اول ممکنه تا هفته 22 هم هیچ تکونی متوجه نشی پس نگران نباش . بعدش اینقدر تکون می خوره که نمی ذاره بخوابی...
سلام بچه ها دیروز بهترین روز زندگی من و شوشو بود چون برای اولین بار نینی مون رو دیدیم . باورم نمی شد وقتی دکتر بهم گفت دختره . از خوشحالی بال در آوردم شوشو هم همینطور هر دو تامون عاشق دختر بودیم خدا رو شکر خدا بهمون داد .
راستی احتمالاً اسمش هم ریحانه هست . شوشو این اسمو خیلی دوست داره ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

SALAM MAMANAYE GOL TOPOLI JONAM EHSASET RO KAMELAN DARK MIKONAM . AKHE VAGTI MANO SHOSHO JON HAM FAHMIDIM NINI DOKHTARE HAR 2MON VAGEAN PARVAZ KARDIM, MAKHSOSAN SHOSHO KE ASHEGE DOKHTAR BOD BEHET TABRIK MIGAM, VALI MA HANOZ DONBALE ESM HASTIM VA ENTEKHABESH VASE SHOSHO KHILI MOHEME, BOS BOS AZIZAM
سلاممممممممم سلامممممممممم
پسردارا تو صف لطفا
شلوغ نکنید بدون صف اصلا نمی شه . نه نه واستا ته صف همه باید گزینش بشن . شما مامانای پسردار اره شما مادر شوهرا هم تو یه صف جداگونه اره شما هم باید تست مادر شوهری بدید.
بابا شلوغ نکنید صفو به هم نزنید .

مامان لوبیا اومد با یه دخمل ناززززززززززز
هوراااااااااااااا نی نی ام سالمه و دخمل
سلام دوستام خوبین؟ نی نی خوشگلا خوبن؟

النا جون مبارک باشه تکون خوردن نی نی

مامان لوبیا جون و توپولی جونم مبارک باشه دختر خوشگلا . باید به دنیا بیان ببینیم اخلاقشون چطوره؟ تپل مپل و تو دل برو و هلوی پوست کنده باشن همین جا بچه هامون سر و سامون میگیرن :)) ههههههههه هههههه
نسترن جون شوشو من قدش خیلی بلنده قدش ماشاا... 195 هستش اگر دخترم به باباش بره که میشه مانکن . البته عمه هاش همه قدبلند هستن و موهای بور قشنگی دارن .
اون وقت باید وایستی ته صف (خنده )

دوستتون دارم .
نسترن جون شوشو من قدش خیلی بلنده قدش ماشاا... 195 هستش اگر دخترم به باباش بره که میشه مانکن . البته عمه هاش همه قدبلند هستن و موهای بور قشنگی دارن .
اون وقت باید وایستی ته صف (خنده )

دوستتون دارم .
سلام به همه....
ایشالا که خودتون قلمبه و نی نی گلاتون...در حال مشت و لگد زدن باشن...
من امروز رفتم مرکز بهداشت و تشکیل پرونده دادم....بسلامتی بعد از 20 هفته...
خیلی خوب رسیدگی میکنن...من خوشم اومد...واکسن کزاز هم زدم...
نسترن جون تو چطوری؟؟؟؟نی نی گلت در چه حاله؟؟؟امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید....
خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
سلام دوست جونا من دوباره اومدم.

النا جون به سلامتی خواهر. پسر گلی جون در چه حاله؟

بچه ها من امروز سمت راست دلم یه چیزی شبیه ترکیدن حباب هوا احساس میکنم . نمیدونم نی نیه یا توهم زدم و به خاطر نفخ و این جور چیزاست. آخه همش همون نقطه هست واسه همین شک کردم که نی نی باشه داره ورجه وورجه میکنه شماها چطوری مطمئن شدید چیزی که حس میکنید حرکت نی نیه؟
2810