2777
2789
شوکا جون ما سعیمون رو میکنیم بقیه اش رو به خدا باید سپرد اونه که تعیین میکنه نی نی چه جوری بیاد تو بغلمون .

در ضمن این کلاسا به لاغری بعد از زایمان هم کمک میکنه .

راستی نی نی سالن مادر تو شریعتی حراج کرده .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستام خوبین ؟ دلم براتون تنگ شده حسابی.

من 12 و 13 و 14 اسفند امتحان دارم دیگه ایشالا اینترنت تعطیل میشه تا بعد از امتحان البته سعی میکنم گاهی بیام و خبری ازتون بگیرم . ایشالا همگی خوب و خوش باشین و سلامت.

نی نی ما همچنان ناز میکنه و تکون خوردنشو نشون مامانش نمیده. دوست دارم زودتر از شر این امتحان راحت بشم و برم دنبال خرید واسه نی نی گولو. ایشالا منم اگه خدا بخواد میخوام طبیعی زایمان کنم بیمارستان عرفان هم فکر کنم این کلاس ها رو داره برای آمادگی قبل از زایمان . فعلا که درگیر درسم ایشالا از فروردین منم دنبال این کلاسها.
سلام ........صبح بخیر...................نی نی گلا خوبن؟؟؟؟
من اومدم............با خبرای خوب.................اومدم..........هوراااااااااااااااااااااااااااا..................
نی نی من از روز 5شنبه قبل حسابی تکون میخوره....خیلی خوشحالم....ایشالا شما هم زود زود تجربه کنید......
خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
سلام دوستان.. حالتون چطوره.. نی نی گلی هاتون چطورن؟؟؟

النا جون این نی نی تنبل من که خیلی یواش یواش لگد میزنه... منم منتظر لگد های حسابیش هستم.

نسترن جون موفق باشی عزیزم... این چند روزه را هم حسابی بخون.

مامان لوبیا عضو فعال ما چطوره؟؟؟ شوکا شما خوبی... شما همه دنبال کلاس هستید...منم بی خیال همش به فکر جراحی و سزارین... راستی من دوباره لک بینی دارم و استراحتم))))):

بچه ها دیگه کسی نرفته تعیین جنسیت؟؟؟
سلام به همه ...غزل جون کجایی؟؟؟نی نی چطوره؟؟؟؟
چرا تو کلوپ خرداد و تیر نمیای؟؟؟؟خیلی سراغتو از بچه ها گرفتم.....دلم برات تنگ شده بود...
مامان میسی/نسترن جون شما چطورید...؟؟؟؟؟؟نی نی ها خوبن الحمدلله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
2810