2777
2789
سلام بانوی فروردین شما همون کاملیای خودمون تو کلوپ گپ بزنیم نیستید؟؟؟؟ خیلی خوشحال شدم وای هوراااااااااااااا ایشالله که بارداری خوبی داشته باشی. خدا جونم همه منتظرها را به آرزوشون برسون. ممنون عزیزم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ببخشید از من هم گذشت مامان تیرماهی بشم فقط خواستم به نورا جون بگم اگه حال منو می فهمیدی که بعد از 5 روز تاخیر و اطمینان 90 درصدی حامله بودن یه دفعه این پری لعنتی اومد چه حالی داشتم هیچ وقت این حرف و نمی زدی. فقط گریه می کردم خیلیها مثل من و از من بدترند.
خواهش می کنم ناشکری نکن و به خاطر اون فرشته کوچولویی که توی دلته خدا رو هزاران مرتبه شکر کن.
ایشالله همتون بارداری راحت و نی نی های سالم و صالح و خوشگل و باهوش و خوش قدم داشته باشین.
برای منم دعا کنید تا ایشالله این ماه مامان بشم........
Lilypie Premature Baby tickers
سلام
خوشحالم از آشناییتون
به همه تازه مامانها تبریک میگم ...........اونایی هم که این ماه نشد ایشالله ماه بعد.
من هم اگه خدا بخواد مامان تیرماهی هستم.............7تیر89.
من بعد از یه سال درمان با iuiباردار شدم.
امیدوارم اینجا دوستای خوبی برای هم باشیم واز تجربیات هم استفاده کنیم.

فقط..... چرا اینجا خلوته ؟؟؟؟؟؟!!!!!!
یعنی مامانای تیری هنوز از بارداریشون خبرندارن؟!

سلام بچه ها خوبین من تاریخ آخرین پریم 24 شهریور بوده و نی نی سایت تاریخ بدنیا اومدن نی نیمو 1 تیر تخمین زده واسه همین من فکر میکنم ممکنه خردادی بشم ولی با این حال مامان تیری ها ایشالا دوران خوبی رو سپری کنین
سلام
من یه سوال از شما دوستان دارم ، من الان هفته 15 بارداریمه و 2 ماهگی سونو رفتم ، دکتر گفت جفتت به صورت circular ( دایره ای ) روی دهانه رحمت می خواستم ببینم کسی در این مورد اطلاعی داره ؟ خیلی نگرانم می خوام بدونم اتفاق خاصی ، خطری چیزی پیش رو دارم یا نه
2810