2777
2789
عنوان

خنزل پزنل های خریداری شده مامانهای مهربون اسفند 89 فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 245358 بازدید | 3225 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نسترن جون این رژیما همش الکیه و من بهشون اعتقادی ندارم
من برای بارداری اولم رژیم اصلا رعایت نکردما ولی ناخودآگاه هر کاری می کردم بعدا فهمیدم مال رژیم پسر بوده ولی بچم دختر شده مثلا به ارگاسم رسیدن و شیر و لبنیات نخوردن و به پهلوی راست خوابیدن بعد اقدام و ... من اصلا شیر و این چیزا دوست ندارم و اصلا اصلا شیر نمی خورم پنیر هم خیلی خیلی کم می مالم به نونم کره هم اصلا ... اما بچم دختر شده ... تازه موز هم زیاد می خوردیم
من که به این رژیما اعتقاد ندارم و برای دومی هم نمی خوام رژیم بگیرم می گم همش خواست خداست
خدایا کمک کن همیشه شاکرت باشم ... تا حالم همیشه خوب باشه
چه مزه ای ؟

والله مزه بلوط میده

ههههههههه

شکل ظاهری اش مثل یه فندق بزرگه .... ما که خام خوردیم ، اما مهسا گفت می اندازن تو آتیش !!! پوستش مثل پوست بادوم زمینی راحت کنده میشه و می شکنه ... البته من زیاد خوشم نیومد .... فندوق و بادوم و ... خیلی خوشمزه تر هستن ... مغزش شیرینه ولی برا من پیرزن که دندنهام داغونن سفت بود !

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
مبارکه خریداتون...فهیمه عکسهای پست قبلیت باز نشدن...

منم چند وقت پیش بلوط گرفتم..خوشمزه اشت..مثل فندق اما شیرین......خیلی گندست.....من خوشم اومد....برا تست خوب بود!!!
قوی کسی است که ، نه منتظر میماند خوشبختش کنند و نه اجازه میدهد بدبختش کنند

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
2810