2777
2789
4 روزه شروع شده.
دکتر رفته براش لوراتادین زده
بعد بهش جوشانده گیاهی دادم که بره
قرص مسهل خورده که عامل کهیر اگه خوراکیه از بین بره.
خاکشیر دادم باز هست.
شوهرم بدجوری اذیت میشه
تورو خدا اگه چاره ای بلد هستین بگین

عزیزم باید برید پیش یک متخصص مربوط به آلرژی. یکی از بستگان ما چند وقت پیش یک دوره طولانی کهیر بدجور زد. آخرش گفتند به خاک حساسیت داره. حمله کهیر یک مدت طول میکشه و بعد خوب میشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آمپول بتامیتازون شیری بگیر براش بزن معجزه میکنه زود خوب میشه اگه زیاده و احساس خفتگی میکنه اوژانسی سریع ببرش دکتر
باید بره دکتر پوست آزمایش خون بده ببینه به چی حساسیت داره واکسن بزنه
خدایا شکرت راضیم به رضای تو...
Lilypie Maternity tickers
من یه مدت شدید کهیر می زدم همه راهها رو امتحان کردم هیچ فایده ای نداشت چون عصبی بود و بخاطر ناراحتی که برام پیش اومده بود اینطوری شده بودم بعد از اینکه اون رفع شد کهیر هم کاملا حل شد
ولی کلا چیزای سرد آروم میکنه همونطور که دوستان گفتن.
عزیزم فقط شربت هیدروکسیزین بخوره .معجزه میکنه. منم کهیر میزدم . خیلی .حشتناک بود . انقدر خودمو میخاروندم که دست و پام زخم میشد . دکتر بهم هیدروکسی زین داد . فقط فوق العاده خواب اور هست .