2777
2789
عنوان

شوهرم بهم دروغ میگه چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 28529 بازدید | 65 پست
ولی من هنوز مشکوکم به اینکه فوتبال رفته باشه ...کلا اعتمادم رو از دست دادم ...چرا مرد ها به این راحتی اعتماد زنشون رو از بین میبرن؟؟؟؟؟؟؟؟احساس میکنم کل زندگیم بهم دروغ گفته ... یا همه ماموریت هایی که گفته میرم الکی بوده ...خیلی ضربه خوردم...
خب راست میگه بنده خدا... اگه بگه و دعوا بشه که نمیشه... ببین همینجوری خودت شوهرتو دروغ گو میکنی... بذار بکشه چه حساسیتی داری؟ اون حرصی که تو بابت سیگار بهش میدی ضررش از خود سیگار خیلی بیشتره... شوهر خواهر من سال ها میکشید.. خواهرم هم کاری بهش نداشت یه دفعه خودش تصمیم گرفت ترکش کرد...

مردا دوست دارن اگرم تصمیمی بگیرن و کاری بکنن بعدها بگن خودم اراده کردم و خواستم هیچ مردی دوست نداره به حرف زنش کاری بکنه... اخلاق مردا اینه نمیتونی عوض کنی...
بی خیال شو دختر.. هر کی به سیگار کشیدن شوهرش گیر داده فقط زندگیشو تلخ کرده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب گیییییییییییییییر میدی دیگه... حتما میدونه بگه رفتم فوتبال بهش زهر میکنی... یه کم تو رفتار خودت تجدید نظر کن... مردا بچه نیستن که بخوایم هی چکشون کنیم... کجا میرن چی کار میکنن... اگر فضای بینتون امن باشه اون خودش راحت همه چیزو بهت میگه... وظیفه تو هست که این امنیت رو ایجاد کنی...
شوشوی منم سیگار میکشه ولی میره توی حموم میدونه که من بدم می یاد بخاطر همین جرات نداره جلوم بکشه الان هم خیلی برای کارش استرس داره بخاطر همینه که سیگار میکشه باهاش هم صحبت کردم که اگر سیگار بکشی مشکلت حل نمیشه خودش هم میدونه
هلن جان میدونی اوایل زندگیمون یکی یک سنجاق آلوده به مواد تو خونه انداخته بود ظاهرا... دیوونه شده بودم ...شوهرم قسم خورد کاره اون نبوده و حاضره بره آزمایش اما از همون جا مرض شک به جونم افتاد چند ماهی دیگه داشتم دیوونه میشدم دائم چکش میکردم همیشه و همه جا ...یه مدت گذشت یکمی بیخیال تر شدم ...الان باز یکم دارم قاطی میکنم این جمعه هم به دروغ گفت که میره ماموریت و نرفته بود بعدش گفت فوتبال بوده ولی من بازم مشکوکم روم سیاه ولی یک سوال همیشگی من اینه که چرا ادرارش یک بوی خاص مثله تریاک میده..شرمنده ام اما واقعا نمیدونم این سوالامو باید کجا بپرسم و بکی بگم....
لیندی جان اولا تو شرمنده نباش که دیگری سیگار یا تریاک یا ... می کشه یا نمی کشه !
دوما من بهت می گم که احتمال زیاد همسرت حداقل داره تفننی یه کارایی می کنه .مثلا
چه کسی میاد یه سنجاق آلوده به مواد میندازه تو خونه شما ؟یا مثلا چه کسی میاد خونه شما که معتاده و احیانا سنجاق موادیشو تو خونه شما جا میذاره ؟
90 درصد احتمال میدم کار خودشه
اگر زیاد بهش گیر بدی یه روز میاد جلوت مواد هم میکشه .
کاری که به نظر من تو باید بکنی اینه که خونسردیتو حفظ کنی و دنبال علائم بیشتر بگردی
ببین ایا رفتاراش طوری هست که یه دیقه خوشحالو شاده و سر یه موضوع کوچیک یه دفعه جوش میاره و عصبانی شدید میشه ؟
ببین آیا دهن یا لباساش بوی تریاک میده ؟بوی تریاکو می شناسی ؟می تونی تشخیص بدی ؟
اگه بیرون از خونه مواد بکشه حتما یه دوست یا همکاری داره که باهاش مواد می کشه .ببین از بیرون میاد می تونی آمار بگیری ازش که با کیا بوده ؟بعد تحقیق کن که اون شخص اهل دود هست یا نه !
من در مورد ادرار نمی دونم درست تشخیص دادی یا نه اما معتادای تریاک عموما منی بدبویی هم دارند که به علت عفونت شدید هست
دندون هاشون در عرض 6 ماه به سرعت خراب میشه. تو جیب آدم تریاکی هم همیشه میشه چیزی پیدا کرد .مثل موادی که تو پلاستیک می پیچن یا همون سنجاق یا فندک یا کاغذ . تو جیب هاشو بگرد اگر چیزی پیدا کردی صبر کن تا چیزای دیگه هم پیدا کنی و مطمئن بشی .زود عصبانی یا ناراحت نشو ولی خواهشا خودتو به سادگی هم نزن که حرفاشو دربست قبول کنی
عزیزم آدمی که داره تریا ک می کشه و از بقیه هم مخفی می کنه مطمئن باش که هزار تا قسم به جون عزیزان خودش هم می خوره که بگه من پاکم و معتاد نیستم باور نکن .بدبین نشو ولی باور نکن تا خودت مطمئن بشی
نمی دونم شوهر تو واقعا معتاده یا نه باید مطمئن بشی اما اینو بدون که هیچ معتادی قبول نمی کنه که معتاده .
اصلا اولین قدم در راه ترک اینه که فرد بپذیره معتاده
حالا تو اول مطمئن بشو که مشکلی هست بعد به راه درمانش می رسی .
خبر بده .اگرم خواستی ایمیل بهم بزن
عزیزم. رفتارها شو به دقت زیر نظر بگیر. خیلی نامحسوس که اون نفهمه. آدمی که بیرون از این کارا بکنه. میاد خونه آدامس دهنشه. یا توی جیبشه. توی لباسهاشو دنبال آدامس بگرد. که طوری که متوجه نشه. بعد آدمی که مواد کشیده، به خودش عطر و ادکلن میزنه، ببین شوهرت مواد خوشبو کننده استفاده می کنه. آدم معتاد دائم خارش در ناحیه ساق پا داره. ببین ساق پاش را میخارونه. آدم معتاد به مقدار کم آب از بینی اش میاد خیلی کم که به طوریکه با انگشت شصت و اشاره دائم با دماغش مشغوله و آبش را بالا میکشه. همچین چیزایی.
گوشی موبایلش و پیاماش را چک کن. ببین به مورد مشکوکی برنمیخوری. طوری که نفهمه توی نخشی، مکالمه هاش را زیر نظر بگیر. ظاهرت را هم خونسرد نشون بده. خودت را تمارض به نادانی بزن. انگار که توی باغ نیستی ولی به دقت زیر نظر بگیرش.مردها خنگند . زود خودشون را لو میدن. سری بزنگاه مچش را بگیر. بگو میرم خونه مامانم سه چهار ساعتی نمی یام. بعد از نیم ساعت به بهانه فراموش کردن چیزی بیا توی خونه. خیلی آروم برو بالای سرش. و خونسرد که نفهمه زیر نظر گرفتیش. محبتهاتم بیشتر کن.
هلن جون نوگل خندان سلام و ممنون از راهنمایی هاتون ...شوهرم اصلا عصبی نمی شه خیلی هم خوش اخلاقه بعد از کار میاد که همیشه خسته است چون جنب و جوشش زیاده همیشه هم آدامس میخوره و داره، خوب منم دارم!؟همیشه هم به خودش میرسه و عطر و ادکلن استفاده میکنه.عزیزم هلن این چیزایی که شما گفتین ماله معتادای حرفه ایه من دوساله ازدواج کردم و تماما در حاله چک کردنشم و اون مسئله سوزن هم ماله اوایل ازدواجمونه که یکی از اقوامشون که مشکل با هم داشتن و همیشه ازشوهرم فرار میکرد میان خونمون!و بعد از چند روز اون سوزن پیدا میشه... و اینکه نه تنها وضعیت جسمانیش خراب نشده بهترم شده ...هیچی تو جیباشم پیدا نمیشه ..خارش و آب ریزش نداره در کل آدم مهربون و دوست داشتنی و آرومیه به سرو وضعش میرسه هر چیزی نمی خوره و روی تغذیش حساسه خیلی تمیزه ولی بیرون رفتن های مشکوک داره و تو خونه بند نمیشه
2810