2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه فقط سیگاره که جای نگرانی نیست.چیز مهمی نیست.مردا اکثرا دوست دارن و میکشن....خودت رو واسه این چیزا ناراحت نکن عزیزم انقد چیزای مهمتر هست که باید بهشون پرداخت...ضمنا حساسش نکن اصلا
عزیزم من با پیشنهاد سحر جان موافقم غیر مستقیم مخالفتتو با سیگار بهش گوش زد کن مثلا بگو فلانی سیگار میکشه من خیلی بدم میاد خانمش چطور راضی میشه سیگار بکشه و.................
مامان نگار
کار بد دیگه ای هم که میکنم اینه که تقریبا هر روز با شوخی دارم اینو بهش میگم که ...باز سیگار کشیدی ...میخنده میگه بازم شروع شد کشش نمیدم ولی میدونم که گاهی میکشه...میدونین راننده ادارست و گاهی همکارا که سیگارین همراهشن و لباساش بو میگیره اما وقتی میکشه من از بوی نفسش متوجه میشم دیگه
ببین مردی که سیگار میکشه نمیتونه به راحتی ترک کنه... ترک کردنش به این سادگی که تو فکر میکنی نیست... با گفتن و دعوا و قهر و اینا هم اون نمیتونه ترک کنه... باید خودش به این نتیجه برسه که گفتن یا نگفتن تو تأثیری در رسیدن اون به این نتیجه نداره... خب اگرم بیاد راست بهت بگه آره کشیدم مطمئنا باهاش برخورد میکنی... خب نمیشه که به خاطر هر دفعه که سیگار کشیده یه بار دعوا راه بیفته بنابراین بهت نمیگه... بنابراین شوهرت مرد دروغ گویی نیست ... فقط از راست گفتن در این مورد احساس امنیت نداره...

یه چیزی رو میگم باور کن... هیچ مردی تا حالا با حرفای زنش سیگار ترک نکرده... پس الکی زندگیتو خراب نکن...
دیروز فهمیدم که به دروغ بهم میگه میره ماموریت ...مشکل اخلاقی نداره میدونم اما من همیشه از اعتیاد میترسم...کسی در این زمینه اطلاعاتی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مامان ستیا زدی وسط خال ..من همیشه ازش میخوام اگه کشیدی به من دروغ نگو بگو کشیدم میگه چشم و قول میده ولی نمیگه هر از چند گاهی که این بحث پیش میاد میگه وقتی میبینم اینطوری رفتار میکنی بهت نمیگم
2810