2777
2789
عنوان

🐌کم تحرکی اسپرم...اونایی که باردار شدن بیان تجربه هاشونو بگن😍

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 36 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی گرووونه؟؟؟میشه بخرم یا نسخه میخواد؟؟شوهرم نمیره دکتر

من دیشب دوتاشو خریدم هرکدوم ۳۰ تا دونه دکتر نوشت شوهرم آزمایش نمیده واسه همین دکتر گفت پس برای ماه اقدام این داروها رو استفاده کنه باعث افزایش تحرک میشه 

من دوتاشو هرکدوم ۳۰تا خریدم ۱۳۸تومن

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
من دیشب دوتاشو خریدم هرکدوم ۳۰ تا دونه دکتر نوشت شوهرم آزمایش نمیده واسه همین دکتر گفت پس برای ماه ا ...

خب پس خوبه تقریبا...ان شالله برم بگیرم مصرف کنه...اگه همکاری میکرد منم سختی نمی کشیدم

کیوتن پلاس خریدم با ولمن

روزی یه دونه گفت استفاده کنه

حالا دارو بگیری میخوره؟

نمیخواد شوهرت بره دکتر خودت به دکتر زنانت بگو براش دارو مینویسه

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
نه خودم همه ازمایشا رو دادم مشکلی نبود الحمدلله... چیزای دیگش اسپرم سالمش29درصده... غلظت اسپرمش کم ...

بخدا همه چیش خوبه ۳۲‎٪ هم عالیه من دوستم شوهرش نصف این بود باردار شد حساس نشو ذهنتو درگیر نکن باردار میشی مطمئن باش

بخدا همه چیش خوبه ۳۲‎٪ هم عالیه من دوستم شوهرش نصف این بود باردار شد حساس نشو ذهنتو درگیر نکن باردار ...

ان شالله عشقم....مرسی از امیدواریت...

دوستت دارو یا رژیم خاصی رو رعایت کرد؟؟