2777
2789
عنوان

متولدین خرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1150448 بازدید | 24572 پست
سلامی دوباره به همگی نازی نه بابا معروف چیه دوست گلم...منظورم این بود که اقوامی که خیلی وقت بود ندیده بودمشون و خبری ازشون نداشتم به واسطه نت خبر داشتند دارم عکاسی می کنم و این برام جالب و دوست داشتنی بود .و اینکه به واسطه رشته تحصیلی و کاری سابق من چنین چیزی براشون عجیبه...عکسهای دخترعموم هم خوب شدنش به چند دلیل بود یکی اینکه اتفافی چراغ فانوس مادربزرگم که برای عکاسی برده بودم با لباسهاش و لوکشینی که انتخاب کرده بودم ست شد و اینکه نور و باد و لوکشین های طبیعی وجود داشت که خود من خیلی دوست دارم.... حتما در اولین فرصت برای عکاسی بهت خبر میدم...فقط اگر عجله نداری باید یه سری وسایل بخرم...اونا رو که خریدم حتما بهت خبر میدم راستی من نمیدونم عروسی کیه؟...یعنی حدس میزنم عروسی برادرشوهرت باشه درسته؟...هرچی هست مبارک باشه و به سلامتی و حسابی خوش بگذره....جای منم خالی کنید که حسابی دلم هوای یه عروسی کرده راستی به نظر من موهای با رنگ طبیعی خیلی هم شیک و خوش رنگ میشه با شینیون یا براشینگ....و هر رنگ ارایشی باهاش ست میشه...حست رو هم می فهمم...ادم وقتی موهای طبیعی خودش رو داره دیگه دلش نمیاد بهش دست بزنه ...... در مورد شب نشینی ها هم حق با توئه و اینکه تو تهران دیگه تجملات و زندگی شهری و مشکلاتش رفت و امدها رو خیلی کم کرده و همه رو از هم دور کرده...ولی این رسم قدیمی هنوز اونجا جریان داره...و به جز وعده های ناهار و شام که همه فامیل درجه یک دور هم جمع میشن...بعد از شام همگی هر شب پیاده به منزل یکی از اقوام میرن و اونجا در هم جمع میشن تا پاسی از شب ...که وقتی تعطیلات هست تعداد خیلی زیاد میشه و واقعا لذت بخشه و میشه همه فامیل رو دید.... فریبا زود باش عکسی رو که گذاشتی همه دارن تعریف می کنند رو برای منم تو فیس بذار.... در مورد بدغذایی بچه ها هم واقعا می دونم چقدر اذیت میشی....ایشالله یه روزی برسه که دیگه بدون دردسر غذا بخوره بهی چه اسمهای قشنگی...ایشالله همیشه نامدار باشن لیلا من خبر ندارم از مریضی کیمیا....ولی امیداورم هرچی هست زودتر خوب بشه...خیلی وقته اینجا سر نزدی...بیا از خودت خبر بده اینا رو قبل از دیدن پستت نوشته بودم که دیدم پست گذاشتی و کلی خوشحال شدم...چه مسافرت خوبی رفتین و چقدر عالی که این همه خلوت بوده و خنک و تو ترافیک اذیت نشدین.به نظرم ساعت رفتن و مخصوصا برگشتتون خیلی خوب بوده وگرنه خیلیها تا 18 ساعت هم تو راه بودن..امیدوارم عکسهای خوبی گرفته باشی و تو فیس هم بذاری...غار کتله خور رو هم تعریفش رو خیلی شنیدم...ایشالله تو برنامه های اینده هست که حتما بریم.... برای غذا خوردن بچه ها...سورنا صبحونه و ناهار رو خودش می خوره ولی برای شام هنوز خودم بهش غذا میدم چون وقتی خودش میخوره شیطونی می کنه و کمتر غذا می خوره.... راستی بچه های شما در مورد لباس پوشیدن چه جوری هستند؟....سورنا بلده ولی حسابی تنبلی می کنه و از زیرش در میره.... صنم تو هم امیدوارم خوب و خوش باشی...دیگه اینجا رو فراموش کردی مامان کامی توهم حسابی کم پیدا شدی....دیگه ماه رمضون تموم شد و بهانه ای نداری برای نیومدن سایه امیدوارم تو و بچه های گل سلامت و شاد باشید سودابه تو هم اینجا دیگه سر نمیزنی ولی امیدوارم صحیح و سالم از سفر برگشته باشی.. منیره تو هم امیدوارم همیشه سلامت باشی و سرت خلوت بشه و پست بذاری...خیلی وقته اینجا نیومدی بقیه هم امیدوارم همگی خوب و خوش باشید
سلام به همگی بهی جون آره درست حدس زدی از دوشنبه نیومدن امروز تو راه هستن و دارن میان که از عصر باهم هستیم و برای مراسم جهازبرون میریم ،‌برای فردا هم برا هممون وقت آرایشگاه گرفتم که از 8.30 صبح باید بریم تا حدود 3 کار هممون تموم بشه که 5 مراسم عقد شروع میشه برای غذا خوردن بچه ها هم هستی اگه سرحال باشه و غذای مورد علاقه اش باشه خیلی خوب میخوره ولی اگه خسته و خواب آلود باشه هنوز باید خودم سرگرمش کنم و غذا بدم چون فقط با غذا بازی میکنه البته موقعی که خودش غذا میخوره هم مدام ازم میخواد که قصه تازه طولانی براش تعریف کنم و هر قصه ای هم که میگم آخرش میگه این تازه بود ولی طولانی نبود! لیلا جون خداروشکر که مسافرت بهتون خوش گذشته ،‌انشالله همیشه به سفر و شادی باشین ،‌سرماخوردگی کیمیا هم به احتمال زیاد به خاطر هوای خنک و سرد همونجاست که امیدوارم تا حالا خوب شده باشه و بتونه مهد بره برای قرار هم من موافقم تئاتر تالار هنر رو بریم حالا هرروزی که همه موافق باشن ،‌ از پارک ارم یا باغ وحش ارم هم بدم نمیاد یه بار بریم پس تو هم موهات مثل من تازه به حالت طبیعی خودش درومده ،‌منم از قبل میخواستم برای عروسی یه تغییری بدم ولی هرچی فکر کردم دلم نیومد حالا که یه دست و یه رنگ شده دوباره برم دستکاری کنم ،‌امیدوارم فردا خوب از آب دربیاد! نیرواناجون چه جالب شده که همه چیز دست به دست هم داده تا عکسهای دخترعموت قشنگ بشن ... چه خوش شانسه برای عکاسی از بچه ها هم نه اصلا عجله ای ندارم هر وقت که شد خبر بده عروسی هم درست حدس زدی عروسی برادرشوهرمه ، ممنون انشالله به زودی شما هم مراسم عروسی برادر و خواهرت رو داشته باشین و حسابی خوش بگذرونین ، در مورد موهام هم آره قبلا تو ذهنم بود که یه تغییری بدم و منصرف شدم به همون دلیل و امیدوارم خوب بشه فردا راستی چه خوب که از همه بچه ها یاد کردی ماهم این هفته سیستممون قطع بود و کلا بیکار بودیم هنوزم درست نشده .... از حالا میتونم حجم کارهای هفته آینده رو پیش بینی کنم ،‌البته از طرفی برام خوب بود چون تو خونه کلی کار میکردم و اینجا استراحت ولی هفته آینده حسابی تلافی میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

- کودکان نیاز ندارند که احساسشان مورد موافقت قرار گیرد بلکه می خواهند که ما احساسات آنها را بفهمیم و آن را بپذیریم. "تو کلا حق داری" ممکن است لحظه ای رضایت بخش باشد اما می تواند مانع تفکر کودک درباره عمل خویش شود. مثال: کودک: معلم میگه میخواد نمایش کلاس رو لغو بکنه. اون خیلی بدجنسه والدین: بعد از این همه تمرین؟ باهات موافقم. اون باید خیلی بدجنس باشه تا یه همچین کاری بکنه. پایان گفتگو. حال توجه کنید زمانی که احساس کودک مورد پذیرش قرار می گیرد تفکر سازنده تا چه حد برایش آسانتر می شود. کودک: معلم میگه میخواد نمایش کلاس رو لغو بکنه. اون خیلی بدجنسه والدین:باید خیلی ناامید شده باشی. خیلی منتظر بودی که وقت نمایش برسه. کوک: آره اونهم فقط بخاطر چند احمق که تو تمرین دیوونه بازی درآوردن همش تقصیر اوناست. مادر :(ساکت گوش می کنه) کودک: اون عصبانیه چونکه هیچکس رول خودش رو بلد نیست. ملدر: می فهمم کودک: خانم معلم گفت اگه ما بتونیم نمایش رو خوب از آب درآریم یه فرصت دیگه بهمون میده ....بهتره قسمت خودمو تمرین کنم. امشب میای بجای سوفلور با من کار کنی؟ نتیجه: آنچه مردم در هر سنی که باشند در لحظات آشفتگی به آن نیاز دارند موافقت یا مخالفت نیست آنان کسی را می خواهند که حال و روز آنها را درک کند و به آنچه آنان از سر می گذرانند پی ببرد.
- مساله ای که گفتن " من میدونم چه احساسی داری" ایجاد می کنه اینه که برخی کودکان شما را باور نمی کنند و در جواب می گویند "نه نمی دونی". ولی اگر شما به خود زحمت بدهید و برخورد ویژه ای داشته باشید:"اولین روز مدرسه می تونه خیلی ترسناک باشه. چیزهای تازه ای هست که باید به آن عادت کرد"، آنگاه کودک درمیابد که شما واقعا می فهمید.
- اگر سعی کنید احساسی را بشناسید و معلوم شود که اشتباه کرده ایم. مشکلی پیش نمی آید. کودکتان بلافاصله جهت صحیح را به شما نشان می دهد. - کودک: پدر امتحانمان یک هفته عقب افتاد. - پدر:حتما خیلی آسوده شدی؟ - کودک: نه عصبانی شدم! حالا باید دوباره همون درسو تا هفته دیگه بخونم. - پدر: نمی فهمم. تو امیدوار بودی از شرش خلاص شی. - کودک:آره. برای هر فردی ادعای اینکه همیشه می تواند احساسات دیگران را بفهمد تا اندازه ای غرور آمیز است. آنچه از ما ساخته است این است که برای فهمیدن احساسات کدوکمان تلاش کنیم.. شاید گاهی موفق نشویم ولی سعی ما معمولا مورد قدردانی قرار خواهد گرفت.
- - احساسات باید مورد پذیرش قرار بگیرند اما وقتی جمله ای مانند:"تو خواهی " یا "من از تو بدم میاد" را از کودک خود می شنویم به اوبگوییم:"من از چیزی که همین الان شنیدم خوشم نمیاد. اگه از چیزی عصبانی هستی جور دیگه ای به من بگو شاید بتونم کمکت کنم". - به جز فهماندن اینکه احساس کودکمان را دریافتیم آیا راه دیگری وجود دارد تا به آنان هنگام آشفتگی کمک کنیم. پسر من تحمل خیلی کمی در مقابل بی نتیجه بودن امور و مسایل دارد. گاهی به نظر می رسد آگاهی من بر احساس او و بیان جمله ای مانند "مثل این که فایده ای نداشت" به وی کمک می کند ولی معمولا در چنین حالات عاطفی اصلا به من گوش نمی دهد. - وقتی کودکان خیلی آشفته اند گاهی اوقات فعالیت جسمانی می تواند برای تسکین برخی احساسات آزاردهنده مفید باشد. بسیار شنیده ایم که کودکان عصبانی بعد از زیر مشت گرفتن بالش، تکه پاره کردن کهنه، کوبیدن و مشت و مال دادن گل، غریدن مثل شیر و پرتاب دارت، احساس آرامش کرده اند. اما یکی از فعالیت های جسمانی که به نظر می رسد تماشای آن برای والدین بسیار ناراحت کننده و انجامش برای کودکان بسیار رضایت بخش است، نقاشی احساساتشان است. مثال: چند دقیقه ای بود که از جلسه روان شناسی در کارگاه به خانه برگشتم. دیدم کودک سه ساله ام از سر بدخلقی کف خانه دراز کشیده. شوهرم گفت: خوب! متخصص کودک! حالا ببینم با این یکی چکار می کنی؟ به فرزندم که هنوز داشت لگد می پراند و جیغ می کشید نگاه کردم و بلافاصله مداد و دفتر تلفن را از کنار تلفن برداشتم. سپس زانو زدم و دفتر را به او دادم و گفتم:"بیا بهم نشون بده که چقدر عصبانی هستی. احساساتت رو همونطور که هست بکش". جاشوا از جا پرید و شروع به رسم دایره های آشفته و درهم برهم کرد. سپس آن را به من نشان داد و گفت:" اینه اونجوری که من عصبانی هستم". من گفتم:"تو واقعا عصبانی هستی!" و یک کاغذ دیگر از دفتر تلفن پاره کردم و به او دادم و گفتم"بهم نشون بده چقدر". بطور قطع آرامتر شده بود. مدت زیادی به صفحه کاغذ نگاه کرد و گفت:"حالا احساس خوشی ام را نشان می دهم". و دایره ای با دوچشم و لبی خندان رسم کرد. باورکردنی نبود. در عرض دو دقیقه حالش بهتر شده بود. درست به این دلیل که به او نشان دادم تا چگونگی احساسش رو به من نشان دهد. بعد از آن شوهرم گفت:"رفتن به جلسه گروه را ادامه بده.
سلام به همه دوستای گلم بهی ممنون برای مطالب مفیدی که زحمت تایپش رو می کشی و اینجا منتقل می کنی...خیلی اموزنده هستند نازی پس درست حدس زدم....امیدوارم عروسی حسابی خوش گذشته باشه و حسابی خوشگل شده باشی جاری خانم.....ایشالله هفته دیگه سرت خلوت بشه و بیایی از عروسی تعریف کنی برای دعاهای خوبی هم که کردی ممنونم...فکر کنم یهویی همش باهم بشه بعدا دیگه وقت سرخاروندن نداشته باشم...هاهاها...بردارم..برادرشوهرام...خواهرم و بقیه هم سن و سالای اینا...... لیلا ممنون که عکسها رو تو فیس گذاشتی...خیلی جای قشنگی بود... فریبا تو هم ممنون که عکس گذاشتی...حسابی خوشگل و خوش تیپ کرده بودی زن داداش خانم.....
سلام به همه دوستان امیدوارم روزهای قشنگ تابستون رو به خوشی سپری کنید و حسابی لذت ببرید سمیه جون خیلی خوبه که این مسافرت باعث تجدید دیدارت با فامیل و دوستانت شده و اینکه حسابی لذت بردی،معلومه که روحیه ات خیلی عوض شده و تجدید قوا کردی و برگشتی مطمئن باش اگه در دسترسم بودی مشتری پرو پا قرص عکسهات بودم،چون من به عکس خیلی علاقه دارم و دوست دارم از محمد حسین زیاد عکس داشته باشم و الان که عکسهای بچگی خودم رو نگاه میکنم خیییلی واسم جالبه در مورد دور هم بودن و شب نشینیهای فامیل و بگو بخندها که کم کم داره از بین میره کاملا حس خوبت رو درک میکنم،من خودم عاشق این دیدارها و شب نشینی ها هستم که البته کم کم داره به تاریخ می پیونده هفته قبل خونه پدر شوهرم بودیم خیلی واسم جالب بود که نوها شون که از در و دیوار بالا میرفتن نشسته بودن یه گوشه و جیک نمیزدن،اینم به خاطر این بود که یکی یه تبلت دستشون بود و بازی میکردن و این خیلی بده،ما با این همه خاطره از دور هم بودنها مون سعی نمیکنیم که دوباره این سنتهای خوب رو احیا کنیم چه برسه به این نسل که اصلا مزه ی این رابطه ها رو نچشیدن و نمیدونن که چه لذتی داره با این اوضاع خدا عاقبت خودمون و بچه ها مون رو به خیر کنه
  مردادی  
سلام به همه دوستان قدیمی من بالاخره امروز به نت دسترسی پیدا کردم انشالله که همگی خوب و خوش باشید. تک تک اسم نمیارم اما امیدوارم بتونم سر فرصت بیام و بنویسم راستش دسترسی به نت نداشتم این مدت خونه مامان اینام زیاد نمیرم البته هروقتم میرم اصلا سراغ کامی قراضه داداشم نمیرم الانم همسری یه سیم کارت رایتل خریده اما انگارخیلی با گوشی سخته نت اومدن کلی طول کشید تا اینا رو نوشتم الان ذوق زده بودم تا سیم فعال شد اومدم اینجا برم به بچه ها برسم اگه شد بازم میام خیلی دلم برا همه تنگ شده بوس بوس
این کارو نکن ، این کارو بکن! کتاب (این کارو نکن، این کارو بکن) با۱۲۵۰ نکته برای موفقیتون وسعادت و آرامش توسط احمد فارسی نوشته شده است. در ادامه توجه شما را به 100 نکته از این کتاب خوب جلب میکنم. 1.با قاضی وپلیس مهربان باش ، مخصوصا اگر پرونده ات در دست آنها است . 2.اگر می خواهی راحت باشی ، کمتر بدان و اگر می خواهی خوشبخت باشی بیشتر بخوان . 3.تا پایان کار ، از موفقیت در آن کار صحبت نکن . 4.اگر ضامن وام کسی شُدی ، خود را آماده پرداخت کل وام کن ، حتما آماده باش . 5.اگر نا شناسی را سوار اتوموبیل کردی، مواظب باش از نوشیدنی و خوراکی او استفاده نکنی ، ممکن است آغشته و یا آلوده به سم و یا داروی بیهوشی باشد . 6.قبل از عاشق شدن ، ابتدا فکر کن که آیا طاقت دوری و جدایی و سختی را داری یا نه ؟ 7.قانون را نشکن ، اما می توانی آن را خم کنی. 8.در موردهمسر کسی اظهار نظر نکن ، نه مثبت و نه منفی 9.از تندی با هر کسی خودداری کن مخصوصا، با نیروهای نظامی و قضایی. 10.در اختلافات خانوادگی ، حتی اگر حق با تو است، شجاع باش و تو از همسرت عذر خواهی کن. 11.برای کودکان اسباب بازی های جنگی هدیه نبر . 12.شخص محترمی باش و بدون اطلاع به خانه و محل کار کسی نرو . 13.عاشق همسرت باش ، تا بهشت را ببینی . 14.کثیف نکن ، اگر حوصله تمیز کردن نداری . 15.بخشیدن خطای دیگران بسیار قشنگ است ، تجربه کردنش را به تو پیشنهاد می کنم . 16 .غرور کسی را نشکن ، چون مثل شیشه ی شکسته ، برای تو خطر آفرین می شود . 17.عمل خلاف را نه تجربه کن و نه تکرار . 18.با شجاعت اقرار کن که اشتباه کرده ای . 19.سقوط و پرواز ، همیشه همراهند ، نترس و پربکش . 20.مغز هم به ورزش نیاز دارد ، مطالعه مطالعه مطالعه . 21.شجاعت عذر خواهی کردن را داشته باش . 22.فقطدر موقع رانندگی اجازه بده تا حق تو را بخورند، ولی جاهای دیگر نه . 23.هرگاه خانه و اتوموبیل و چیزی از کسی خریدی ، فورا و قبل از هر کاری قفل آن را عوض کن . 24.تخلف راه را کوتاه می کند ، اما پر هزینه و پر خطر است . 25.اگر به خواسته ات نمی رسی ، حتما حکمتی دارد ، صبر کن ،صبرکن. 26.قبل از امضاء هر قرار دادی سه بار آن را با دقت بخوان. 27.حتی برای چند ثانیه بدون بیمه نامه، رانندگی نکن . 28.نه گفتن راحت ترین پاسخ است . 29.هرروز به همسرت بگو که دوستش داری . 30.هرگز راز کسی را فاش نکن ، حتی اگر روزی دشمن تو شده باشد . 31.اگر هر روز اخبار جهان را .بشنوی ، متوجه خواهی شد که همه به نفع خود خبر می سازند . 32.مواظب باش کلاهت را باد نبرد ، گرفتن حق در هر دادگاهی مشکل است . 33.اگرتمام ثروت دنیا مال تو باشد ، باز هم کار کن . 34.بر دست پدر و مادرت بوسه بزن . 35.اگر اتومبیلی امانت گرفتی . آن را کاملا نظافت کن و پر از بنزین به صاحبش برگردان . 36.نه گفتن کار بدی نیست ، با نه گفتن راحت تر زندگی می کنی . 37. شغلی انتخاب کن که روح تو را شاد و جیب تو را پر کند و با فرهنگ و ارزشهای تو همخوان باشد. 38. با داشتن همسری خوب ، همه کس و همه چیز را یکجا داری . 39. خانه ای که راه فرار یا راه اضطراری ندارد نخر . 40. قبل از استفاده از وسیله گاز سوز و یا نفت سوز ، حتما محل خروج دودش را کنترل کن ، شاید پرنده ای در دود کش افتاده باشد. 41. پنج نکته مهم در تربیت فرزند : محله محله محله و باز هم محله و محله. 42. در اتوموبیل و در خانه ، وسیله دفاعی آماده داشته باش . 43. از همسرت معذرت خواهی کن ، حتی اگر حق با تو باشد . 44. درختی که زود شکوفه می کند ، شکوفه هایش میوه نخواهد شد ، مخصوصا شکوفه های عشق . 45. اگر فرصتی برای انتخاب کردن به تو داده شد به شش چیزعمل کن ، شتاب نکن، خوب فکر کن ، همه چیز را حساب کن ، آنچه انتخاب می کنی از ارزش بالایی بر خوردار باشد ، بهترین را انتخاب کن ، هرگزاز انتخابت پشیمان نشو . 46. پر کردن یک فرم کافی است تا عضو جایی باشی ، مواظب باش مهر و برچسب (( نه )) به پیشانی تو نچسبانند . چون برای برگشت مجدد باید هزار و یک فرم پر کنی . 47. اگر دنیا مثل جنگل شد ، تو مثل شیر باش . 48. وصیت کن تا بعد از مرگ ، اعضای تو را هدیه کنند . 49. برای قاضی و پلیس صدایت را بالا نبر . 50. بجز جنگ همه جا جلو دار باش ، جلوداران پرتگاههای خطرناک را زودتر از همه می بینند . 51. پهلوان باش ، نه قهرمان . پهلوان ، یار و تکیه ی گاه دیگران است ولی قهرمان ، همه را شکست می دهد. 52. تا ندانی ، نمی توانی ، پس بدان تا به توانی . 53. طبقه پایین و طبقه ی آخر آپارتمان ها را نخر . 54. شغلی انتخاب کن ، که روح تو را راضی و جیبت تو پر کند . 55. بنویس ، چه امانت داده ای و چه امانت گرفته ای تا فراموش نکنی . 56. نه راست ، نه چپ ، راه مستقیم کوتاه ترین راه است . 57. به قوانین کشوری که در آن زندگی می کنی احترام بگذار. 58. بدون مزد برای کسی کار نکن . 59. نگه داری پول در خانه ، هم دزد را بی خواب و هم آشنایان محتاج را بیدار می کند. 60. نه خلاف کن و نه التماس . 61. همکارم حافظه اش را از دست داده است ، به خاطر ندارد از چه کسی طلب دارد و به چه کسی بدهکار است . پس مسایل و اسرار مهم را بنویس و نگهداری کن . 62. تو دو پدر و دو مادر داری ، پدرت ، پدرهمسرت ، مادرت و مادر همسرت ، قدر همه را بدان. 63. عمر مد کوتاه است . 64. هر قول و قراری را بنویس و با انگشت از طرف مقابل مهر و امضاء بگیر. 65. اگر در کاری ریسک کردی با یک سوم اموالت ریسک کن ، که اگر باختی همه چیزت را نبازی . 66. برای حضور در جلسات ، حتی یک دقیقه هم تاخیر نکن . 67. نصیحت کردن زمانی اثر دارد که فقط دو نفر باشید . 68. به هر کس لطف کنی تو را ابله می پندارد ، اما تو به مردم لطف کن . 69. برای امضای هر چیزی یا هر قرار دادی فرصت بگیر ، تا مشورت کنی و تصمیم درستی بگیری . 70. برای حضور در مجالس و مراسم زودتر برو و جلوی همه بنشین . 71. هنر نواختن را یاد بگیر نواختن موسیقی در هیچ سرزمینی گدایی نیست . 72. همیشه برق کفش و خط اتوی لباس تو دیگران را خیره کند ، حتی اگر لباس و کفشت کهنه باشند . 73. تخلف راه را کوتاه می کند ، اما پر هزینه و پر خطر است . 74. در باره پیشنهادی که به تو می شود کاملا فکر کن ، وقت برای نه گفتن بسیار است . 75. اسراف نکن ، حتی اگر پولدارترین فرد جهان باشی . 76. هر گاه به کسی اتوموبیل امانت دادی تاریخ و ساعت و روزش را یادداشت کن ، شاید روزی مشکل تو را حل کند . 77. پس گرفتن پولی که قرض داده ای کمتر از گدایی نیست . 78. هر طور فکر کنی ، همان طور هم می شود . 79. با حسابدار و وکیل خود ، جدل نکن . 80. هر گاه در اوج بودی قبل از سقوط استعفا کن . 81. هر ده سال یکبار شرایط به نفع تو می شود ، موفقیت در یک شب محال است . 82. به قولی که داده ای عمل کن . 83. گرفتاریهای زندگی جزء زندگی هستند ، زیاد نالان نشو ، آنها تو را برای ترقی آماده می کنند . 84. زیاد به حافظه های کامپیوتری اطمینان نکن ، و اطلاعات مهم و ضروری و محرمانه را حتما بنویس و در گاو صندوق نگه داری کن ، چون با فشار یک تکمه پاک می شوند . 85. در چشم کسی که با تو صحبت می کند ، با دقت نگاه کن ، تا منظورش را بهتر درک کنی . 86. راز و رمز امضای خود را در اختیار کسی نگذار . 87. چک سفید و ننوشته به دست کسی نسپار . 88. غافل نشو،هر روز به خانواده خود بگو که آنان را دوست داری،تظاهرنکن،آنها راست ودروغ را می فهمند. 89. نگه داری هر چیزی مهم تر از خریدن آن است . 90. از کاشتن و داشتن درخت و گل در محیط خانه و کار غافل نباش . 91. فرزند خود را به کار کردن تشویق کن ، حتی اگر پولدارترین فرد جهان باشی . 92. دستشویی ، محلی آرام برای یاد گیری است. 93. تنبیه کردن ، آخرین راه حل نیست ، راه دیگری پیدا کن . 94. کنار تخت خواب ، قلم و دفتر داشته باش ، ایده های بزرگ ، گاهی در خواب سراغ تو می آیند . 95. قول نوشته نشده کلک است ، مواظب باش . 96. متن هر قرار داد را سه بار بخوان ، سپس آن را امضاء کن . 97. دست پدر و مادر و همسر و معلم خود و کسی را که به تو راه چگونه زیستن است ، ببوس . 98 .وسیله ای برای دفاع از خود آماده باش . 99. تخفیف بگیر ، حتی اگر میلیاردر باشی . 100. اگر با کسی قهری به او بدی نکن، شاید دوباره دوست تو شد .
  مردادی  
سلام روز همگی به خیر مامان کامی ممنون جالب بود. سایه چه خوب که می تونی بیای اشکالی نداره کم بیا ولی بیا. منم دلم برات تنگ شده بود. نیروانا در مورد لباس پوشیدن بچه ها پرسیدی بیتا خیلی وقته که بلده ولی گاهی از زیرش در میره و گاهی هم اصرار می کنه که خودش لباسش رو بپوشه یا دربیاره.... راستی منم اگه پیشت بودم حتما مشتری میشدم. نازی همیشه به عروسی منم دوست دارم بیای تعریف کنی که چی گذشت. انشالا که خوش گذشته...