2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خود خیراندیش که الان مریض نمیبینه 

اره شادونه جون،ابجیم ۳۲سال بچه نداره یایسگی زودرس گرفته 

شنیدم خیر اندیش طب سنتی تو این زمینه  جواب می‌ده 

چه جوری می‌تونه پیشش نوبت بگیره؟

اره شادونه جون،ابجیم ۳۲سال بچه نداره یایسگی زودرس گرفته  شنیدم خیر اندیش طب سنتی تو این زمینه ...

عزیزم خودش الان مریض نمیبینه داره کار پژوهشی انجام میده دستیاراش هستن. من برادرم گفتن بیماری ام اس داره بردیم پیش یکی از دستیاراش توکلی تو کرج الان دادیم خیلی بهتره دخترخالم ام اس داشت پیشش رفت متوقف شد کلا دکتر خوبیه به نظرم پیش اون ببر

سلام خواهرت خوب شد؟منم یائسگی زودرس دارم

سلام، ابحیم دیگه واسه درمان جایی نرفت

فقط خودش پیاز درمانی،وانجیره و،،،،ازاین چیزای طبیعی رخورد 

چند ماه. بعدش دوقلو باردار شد،ولی متاسفانه ماه پنجم کیسه آبش ترکید،ولی یایسگی ش خوب شد خدا رو شکر 

ان شالله شما هم خوب میشین

سلام، ابحیم دیگه واسه درمان جایی نرفت فقط خودش پیاز درمانی،وانجیره و،،،،ازاین چیزای طبیعی رخورد&nbs ...

سلام طناز جان خواهرتون چندسالش بود؟توروخدا بگین چه کارهایی کرد منم یایسگی زودرس گرفتم ۳۸سالمه دوساله بهم ریختم والان دیگه بدون داروی هورمونی پریودنمیشم

سلام طناز جان خواهرتون چندسالش بود؟توروخدا بگین چه کارهایی کرد منم یایسگی زودرس گرفتم ۳۸سالمه دوساله ...

سلام روش پیاز درمانی که تو سایت بزنی میاد انجام داد

متاسفانه تو ماه پنج بارداری کیسه آبش پاره شد بچه ها ش رو از دست داد،

الان باز پاره پیاز درمانی میکنه، توکل بر خدا

2810