2777
2789
من تصمیم گرفتم قالی بافی یاد بگیرم

ولی هیچ چیز در موردش نمیدونم

اینکه کجا یاد بگیرم
چه سبک بافتی بهتره
و خیلی چیزهای دیگه

متاءسفانه هیچ کس از نزدیکان من با این هنر هیچ آشنایی ندارند

دوستان مهمه تو رو خدا حتما" راهنمایی کنید

من تهران سمت شرق هستم
قالی بافی خیلی لذت بخشه حتما دنبالش برید. من خودم قالی بافی بلدم. البته کلاس نرفتم ... وقتی بچه بودم از مامانم یاد گرفتم ... تا همین چند سال پیش هم توی خونمون دار قالی داشتیم. خیلی کیف میده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
منم خیلی دوست دارم یاد بگیرم... من تبریزم و اینجا مطمئنم که فنی و حرفه ای کلاس هاشو داره ... البته کسانی هم هستند که آزاد یاد میدن... یادمه زمانی که تهران هم بودم مادر یکی از دوستام تو فنی و حرفه ای تدریس می کرد ... بافت ابریشم مسلما زیباتر از همه در میاد ولی به نظرم باید اصول ابتدایی رو شروع کرد.. وقتی به نقشه خونی و رنگ شناسی آشنا بشیم اونوقت می تونید سبک کارتون رو انتخاب کنید خوب مطمئنا نمی شه مستقیم رفت سراغ تابلو بافیو پرده بافی... من تصمیم دارم دخترم یه کم بزرگتر شد برم سراغش...
آدرس دقیق فلکه چایچی( که خودم بچه محل اونجام!) :
خیابون دماوند- چهار راه خاقانی( که تازگی ها یه پل بزرگ رو گذر ماشین رو روش زدن!) - مستقیم که بیاین پایین اول میشه فلکه آشتیانی - بعد بپیچین سمت راست تو خیابون سعدی و برین پایین که میشه فلکه اطلاعات- از همون خیابون که اومدین پایین باید بپیچی سمت چپ که البته باید یه سه چهارم دور ، دور فلکه اطلاعات بزنین یعنی خیابون مهریار( هاتف)- که میرسن به فلکه چایچی!
اسمش هم خانه فرشه . البته پیشنهاد می کنم قبل اینکه برین تلفنی پیگیری کنین. چون من که چند سال پیش پرسیدم روششون اینطوری بود که باید دار قالی اونجا باشه و شما برین اونجا ببافین. تازه وقتی تموم شد قالی رو باید به اونجا هدیه کنین!!!
به نظر من گزینه خوبی نیست. بهتره بیشتر پیگیر یه جایی باشین که زیر نظر فنی حرفه ای باشه...
فلکه چایچی خیلی نزدیک ماست من این خانه فرش را دیدم ولی نرفتم پرس و جو. مسیرم بیفته میرم سوال میکنم میام بهتون میگم

منم به قالی بافی علاقه دارم و هم قالیبافی بلدم هم نقشه خونی. البته من به طور تجربی از مادرم و خواهرم یاد گرفتم. خواهرم یک قالیچه هم برای خودش بافته.

ولی خیلی کار پر زحمتی هست. اگر واقعا درآمد خوبی داشته باشه میصرفه اگر نه به صورت تفننی و برای خود آدم خوبه
شرایط آموزش شرایط دوره های آموزشی قالیبافی و گلیم بافی وطراحی فرش و رنگرزی در محل آموزشگاه: قالیبافی :در ابتدا با یک دوره سه ماه آموزش بافت سنتی(قالیبافی درجه 2)آغاز می شو پس از طی این دوره هنر جو موفق به اخذ دیپلم درجه 2 مهارت از سازمان آموزش فنی و حرفه ای می شود و می تواند با انتخاب یکی از شاخه های هنری مهارت خود را کامل نموده و دیپلم درجه یک قالیبافی را دریافت نماید. در طی هر هفته مجموعا 6 ساعت قالیبافی تدریس می شود. کلاس های قالیبافی: در روزهای زوج:(شنبه- دوشنبه- چهار شنبه در ساعت 10-8 12-10 16-14 بعد از ظهر) در روزهای فرد:(یکشنبه- سه شنبه در ساعت 11-8 14-11 16-13) شروع کلاس ها اول و پانزدهم هر ماه گلیم بافی:دو ماه طراحی فرش: یک روز در هفته 3 ساعت؛دوره یک ساله شامل 4 ترم سه ماه می باشد. رنگرزی: در هفته 8ساعت مدارک لازم جهت ثبت نام: 1. 4 قطعه عکس 4*3 2. یک برگ فتوکپی شناسنامه 3. کد ملی محل کلاس ها: پاسداران-بوستان یکم-پلاک 7 تلفن:22849775 -22849754-88-22873087
فروش چای کاملا ارگانیک بدون افزودنی برای خرید چای ایرانی به ای دی teasaray@ مراجعه نمایید
2810