2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

مرکز تشخیص رنگ خودرو عبادی با پرسنل مجرب و دارای مدرک کارشناسی بین المللی خودرو از دانشگاه اکسفورد. همراه با صدور برگه کارشناسی معتبر و وکیوم دیگر نگران تشخص رنگ ماشین خود نباشد

تشخیص رنگ خودرو عبادی

تشخیص رنگ ماشین

تشخیص رنگ سیار

خرید خودرو کوییک 

روه خودروسازي سايپا پس از شناسايي نياز بازار به محصولاتي برخوردار از زيبايي ظاهري به‌ويژه نياز به عرضه خودروهايي با رنگ‌هاي متفاوت و جديد، تصميم گرفت محصولي با نام كوييك- آر را توليد و عرضه كند. اين خودرو با بهره‌گيري از رنگ‌آميزي جذاب و متفاوت در بدنه، سقف و همچنين تريم داخلي توليد مي‌شود و مجهز به رينگ آلومينيومي است. تلفيق طيف وسيعي از رنگ‌هاي جديد در اين محصول، زيبايي و تمايز فراواني ميان اين خودرو و ساير محصولات توليد داخل ايجاد كرده و با استقبال قشرهاي مختلف مشتريان به‌ويژه جوانان و بانوان مواجه شده است. همین حالا برای خرید خودرو کوییک اقدام نمایید.

ماشین چینی تکلیفش مشخصه هم خوب داره هم بد
ولی چیزی که روانه بازار ایران میشه قاعدتا بی کیفیت ترین و اشغالترین محصول برای ثروتمند ترین مردم دنیا هستش.شرکت های چینی خیلی هاشون اصلا با ایران کار نمیکنن تا تحریم نشن و خیلی هاشون هم ماشین هاشون تو بازرهای جهانی داره واقعا خوب کار میکنه ولی متاسفانه باید بگیم که این مسئولین دزد و بیشرف ما فقط و فقط فکر جیب خودشونن با این خودروهایی که وارد میکنن و امیدوارم روزی عزیز ترین افراد زندگیشون توی همین ماشین ها یا به واسطه همین ماشینها به درجه اعلای مرگ نائل بشن