2777
2789
عنوان

راستشو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 70 پست
به ماهم یادبده که چیکار کردی  امروز سر همین مسئله با شوهرم بحثم شد گفتم خیلی جدی باید دنبال یه ...

کل حقوقشو میخوایی چیکار؟؟بعد باید کل هزینه ها روشونت باشه میدونی چقدددرر سخته؟؟؟باید بشینی هب حرص بخوری که وای فلان جیز گرون سد،،این ماه پول کم نیاد وفلان وبیسار

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کل حقوقشو میخوایی چیکار؟؟بعد باید کل هزینه ها روشونت باشه میدونی چقدددرر سخته؟؟؟باید بشینی هب حرص بخ ...

حداقل اونقدری باشه که هم خرج رفت وآمدم باشه هم یه وقت خواستم خودم چیزی بخرم،اورژانسی دکتری برم،مهمون میاد خونه..،

هرماه دویست تومن میده ولی فقط هزینه رفت وآمدم وکتابا و...میشه به چیزای دیگه نمیرسه

حداقل اونقدری باشه که هم خرج رفت وآمدم باشه هم یه وقت خواستم خودم چیزی بخرم،اورژانسی دکتری برم،مهمون ...

خب باهاش صحبت کن بیشتر بده بگو کم میاری ولی هیجوقت قبول نکن هزینه ها روشونه توباشه به اعصابخوردیش نمی ارزه خیییلی سخته

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
حقوقشو يکجا ميده دستم، من تااخر ماه مديريتش ميکنم

چقدر بدم میاد پول شوهرمو بگیرم بعد من بهش پول بدم .اینکار از مرد یک ادم بی جربزه میسازه ک در اینده عین بچه ها همه کارای خونه باخودت خواهد بود تاثیر این رفتارو چندین سال بعد تو زندگیت میبینی من باچشمای خودم دیدم زندگی یکی سر همینن کارا نابود شد تا جایی ک مرده ب زنه خیانت کرد فقط چون اعتماد ب نفسش با زنش اونده بود پایین و دنبال زنی بود ک براش سرور و اقا باشه و کنار اون حس برتری و اقا بودن کنه...خیلی کارت بده

نمیده میگه تو ولخرجی خرجای الکی میکنی نمیذاری پس انداز کنیم

وا،،،هی بگو بامهربونیا هی پشت هم بگو درست شد شاید😂

چقدر بدم میاد پول شوهرمو بگیرم بعد من بهش پول بدم .اینکار از مرد یک ادم بی جربزه میسازه ک در اینده ع ...

قرارنيست من بهش پول توجيبي بدم، کل حقوق همسرم ميره براي هزينه هاي درمان من و قسطامون، بنابراين خودم بايد انجام بدم چون ايشون از 6صبح تا10شب سرکار هستن و روز تعطيل هم ندارن، ضمنا اقايون باهم متفاوتن، بعضيها قدرت مديريت مالي ندارن

وا،،،هی بگو بامهربونیا هی پشت هم بگو درست شد شاید😂

مهربونی که خوبه امروز با مشت ولگد گفتم😂😂😂

ولی فایده نداره.پوله ها اونم تو این اوضاع اقتصادی..

هرچند مشکل مالی نداریم شکر خدا ولی کلا زیادی حسابگره