چقدر از شوهراتون تو جیبی میگیرین ماهانه؟؟من حقوق شوهرم۳ ونیمه ۲۰۰ بهم میده دستی ولی هرچی بخوامم باهم میریم میخره واسم مثل لباس و اینطور چیزا.شماها چقدر میگیرین تو جیبی ماهانه ؟؟لطفا راستشو بگین و عقده ای بازی درنیارین
به ماهم یادبده که چیکار کردی امروز سر همین مسئله با شوهرم بحثم شد گفتم خیلی جدی باید دنبال یه ...
کل حقوقشو میخوایی چیکار؟؟بعد باید کل هزینه ها روشونت باشه میدونی چقدددرر سخته؟؟؟باید بشینی هب حرص بخوری که وای فلان جیز گرون سد،،این ماه پول کم نیاد وفلان وبیسار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر بدم میاد پول شوهرمو بگیرم بعد من بهش پول بدم .اینکار از مرد یک ادم بی جربزه میسازه ک در اینده عین بچه ها همه کارای خونه باخودت خواهد بود تاثیر این رفتارو چندین سال بعد تو زندگیت میبینی من باچشمای خودم دیدم زندگی یکی سر همینن کارا نابود شد تا جایی ک مرده ب زنه خیانت کرد فقط چون اعتماد ب نفسش با زنش اونده بود پایین و دنبال زنی بود ک براش سرور و اقا باشه و کنار اون حس برتری و اقا بودن کنه...خیلی کارت بده
چقدر بدم میاد پول شوهرمو بگیرم بعد من بهش پول بدم .اینکار از مرد یک ادم بی جربزه میسازه ک در اینده ع ...
قرارنيست من بهش پول توجيبي بدم، کل حقوق همسرم ميره براي هزينه هاي درمان من و قسطامون، بنابراين خودم بايد انجام بدم چون ايشون از 6صبح تا10شب سرکار هستن و روز تعطيل هم ندارن، ضمنا اقايون باهم متفاوتن، بعضيها قدرت مديريت مالي ندارن