2777
2789

از چند سالگی و چجوری یاد گرقت بازی ها رو؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
برید پارک  تو کوچه بازی فکری خونه دوستاش

خونمون حیاط داره مجتمع ما بچه ها میان بازی حتی می اومدن تا چند وقت پیش دنبالش دیگه نمیره فکر کنم معتاد شده به این بازیها

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از چند سالگی و چجوری یاد گرقت بازی ها رو؟

الان ۱۲ است اما از چهار پنج سالگی اینجوری بود بعد هم کم کم هی بیشتر شد قبلش هم رو سی دی دیدن اینطوری بود همش در حال سر و کله زدنیم سر این موضوع

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟
ما جایی داریم‌که اخر هفته ها میریم اونجا همه چی هست واسه بازی حتی سگ داره اونجا ولی به زور و دعوا با ...

ببین بازی های کامپیوتری اعتیاد دارن و شاید برات جالب باشه بدونی که کلینیک ترک اعتیاد هم برای اینجور معتادا وجود داره. 

قطعا باید درمانش کنی اگرنه بزرگ بشه بدتر میشه. ما الان برادرمو داریم نمونه بارزش که دانشجو هست و همچنان درگیره و به شدت بداخلاقه موقع بازی . مامانم سیستمو برداشت موبایشو برداشت و... ولی همه اینا موقته. باید علاج درست صورت بگیره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
الان ۱۲ است اما از چهار پنج سالگی اینجوری بود بعد هم کم کم هی بیشتر شد قبلش هم رو سی دی دیدن اینطوری ...

وای پس حتما به فکر درمانش باش. با لجبازی چیزی درست نمیشه باید ببریش پیش مشاور

چند سالشه پسرت؟

دوازده  الانا خیلی بیشتر شده وقتی سه چهار سالش بود زورم بهش می رسید و یه جوری باز سرش را گرم می کردم هرچی بزرگتر میشه سخت تر میشه

وای پس حتما به فکر درمانش باش. با لجبازی چیزی درست نمیشه باید ببریش پیش مشاور

هفت ساله که بود بردمش می گفت یه دفعه جمع نکن اینارو بذار باشه اما براش امکانات دیگه هم فراهم کنید که سرگرم بشه اما درست نشد الان خیلی امکانات جلنبی داره اخر هفته ها پسر برادرم همیشه باهاش با کلی وسایل بازی دیگه اما دو تایی فقط سرشون تو تبلته واقعا در گیریم همش در حال چونه زدن واسه بازی بیشتره

هفت ساله که بود بردمش می گفت یه دفعه جمع نکن اینارو بذار باشه اما براش امکانات دیگه هم فراهم کنید که ...

ببرش جای درست شاید روان درمانی جایی. حتی بگرد ببین شهرتون کمپی چیزی داره که کمکت کنه. اما پیگیر باش به همراه یه دکتر مجرب

ببین بازی های کامپیوتری اعتیاد دارن و شاید برات جالب باشه بدونی که کلینیک ترک اعتیاد هم برای اینجور ...

آدرسی داری از کلینیکش دکتری که بشناسی واقعا منم نگرانشم

بزرگترین اشتباه اختصاص دادن یه تبلت یا گوشی یا سیستم برای بچه است اینکه مال خودش باشه.

من خودم یه پسر دو ساله دارم و به شدت نگران این مسئله هستم

ببرش جای درست شاید روان درمانی جایی. حتی بگرد ببین شهرتون کمپی چیزی داره که کمکت کنه. اما پیگیر باش ...

دو سه سال می رفت پیش خانم انفرادی درمانگر اما همش به زور می گفت نمی خوام برم چند سال پیش بود از هفت سالگی تا کلاس سوم مرتب می بردمش و بعد هفته ای یک در میون اما بعد دیگه نیومد قبلش هم به زور می اومد اصلا دلش نمی خواد از خونه تکون‌بخوره حالا هم بزرگتر شده دیگه نمی تونم هر جوری شده حرفمو‌پیش ببرم

آدرسی داری از کلینیکش دکتری که بشناسی واقعا منم نگرانشم

نه من ندارم اما از طریق مراکز مشاوره شهرتون پیگیر بشو. از مشائر مدرسه اش و هرکسی که میشناسی کمک بگیر. تمام عمر و وقت مفیدشون کاملا هدر میره و بی انگیزه میشن برای اینده نه درست درس میخونن نه درست زندگی میکنن. خیلی بده داداشم ماروهم دق داده

بزرگترین اشتباه اختصاص دادن یه تبلت یا گوشی یا سیستم برای بچه است اینکه مال خودش باشه. من خودم یه پ ...

الان تبلت شخصی نداره دیگه اما تبلت باباش روزی دو ساعت قراره در اختیارش باشه اما بعد از اون دو‌ساعت همش چک و چونه و دعوا داریم