من بالاخره تصمیم گرفتم خونواده شوهرمو دعوت کنم و ی تولد ساده برای دخترم توخونه مون بگیرم.حالا بنطرتون شام چی بپزم که خوب و ابرومند و خوشمزه و راحت درست بشه!
خودم میگم الویه با نون ساندویچی.
شما چی بنطرتون میرسه؟!ممنونم که بگین
ان شالله همگی موقع مرگ ارامش داشته باشیم. و با روح شاد بریم اون دنیا🥰😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم بستگی به خانواده شوهرت داره ک چقدر با هم راحتین اگه تعارفی نیستین ک الویه عالیه وگرنه برنج بزار جوجه یا کوبیده از بیرون بگیر
یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه میخوردم ولی امروز فقط بهشون میخندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیتهای پرسر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که میمونه برات. میخندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ به نظر میرسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
عزیزم بستگی به خانواده شوهرت داره ک چقدر با هم راحتین اگه تعارفی نیستین ک الویه عالیه وگرنه برنج بزار جوجه یا کوبیده از بیرون بگیر
یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه میخوردم ولی امروز فقط بهشون میخندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیتهای پرسر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که میمونه برات. میخندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ به نظر میرسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
حامله ای هسته اتم که نشکافتی.اگرم شرایط بارداریت خاصه و نباید کار کنی یا مهمونی نگیر.یا از بیرون بیار.الویه ضایع است.حتی اگه اونا شام بدوننش.منم خونه خودم الویه رو شام میخورم.ولی برا مهمون تو کلاس خودتو حفظ کن
پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
[QUOTE=62575624]حامله ای هسته اتم که نشکافتی.اگرم شرایط بارداریت خاصه و نباید کار کنی یا مهمونی نگیر.یا از بیرون بیا ...[/QUOTباانکه از لحنت خوشم نیومد ولی ممنون ک توتاپیکم شرکت کردی
ان شالله همگی موقع مرگ ارامش داشته باشیم. و با روح شاد بریم اون دنیا🥰😍