2777
2789
عنوان

کسانی که شوهرشان یا یکی از عزیزانشان اعتیاد داره اینجا مراجعه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 222396 بازدید | 281 پست
نگار جون من منظور بدی نداشتم .فقط خواستم یگم با این علائم که تابلویه معتادن من دنبال علائمی میگردم که بشه فهمید تفریحی میکشن؟
یعنی هنوز به اون درجه از اعتیاد نرسیدن.
واسه برادرت دعا میکنم که هر چه زودتر از شر این بلای خانمانسوز رها بشه.
مدارا میکنم وقتی که تو میری
میدونم با یه حس تازه درگیری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی جواب منم نداد که؟
خانمای با تجربه کجائین؟
همکارم ازم پرسید میدونی علائم تفریحی کشیدن تریاک چیه؟گفتم نه؟ولی از یه سایتی هست برات پیدا میکنم اینجا هم کسی نیست که؟
تو گوگل هم نتونستم پیدا کنم.
مدارا میکنم وقتی که تو میری
میدونم با یه حس تازه درگیری
سلام دوستان. خیلی داغونم. به تنها کسی که می تونم درد دل کنم بعد از خدا شمایید. به کسی نمی تونم بگم. حتی شو هرم. برادر من هم گرفتار شیشه شده . یک پسر 12 ساله هم داره. از عید گرفتار شده. ماه پیش مادرم بستریش کردند توی یک مرکز 10 روز اونجا بود. خوب شد. حالا دوباره شروع کرده.
ما کلا همین دوتا خواهر و برادر هستیم. من همه عمر 30 ساله ام رو در گیر کارهای برادرم بودم. خیلی جلو مردم حتی شوهرم احساس خجالت می کنم. می دونم تا روزی که زنده ام گرفتارش هستم. مایه خفت هست. من 30 سالمه. اون 34. همیشه باعث ناراحتی من و پدر و مادر بدبختم بوده. باورتون میشه من خنده مادرم را خیلی کم دیدم.
از 15 سالگی در س نمی خوند. دختر خونه میا ورد. بعد از از سن 17 سالگی تریاک مصرف می کردو. بعد از کلی ترک دادن . رحالا شیشه میکشه. خاک بر سرش. ما این لکه ننگ رو می خواستیم چه کار
در مورد برادرت اینطوری صحبت نکن ...اون بنده خدا هم گرفتار شده خوب عزیزم... اون هر چی باشه بازم برادرته! بهش نگو خاک بر سر...مایه ننگ...خدایی نکرده زبونم لال خدا سر بچت یا شوهرت میاره ها....به جای گله از تاریکی شمعی روشن کن باران جان...
امیدوارم از من نرنجیده باشیدوست نازنینم...براش دعا بکن...
امام علی(ع) در نامه ای خطاب به مالک اشتر: ای مالک!شباهنگام کسی را در حال گناه دیدی صبح به آن چشم نگاهش نکن، شاید سحرگاه توبه کرده باشد و تو ندانی!
البته این روهم بگم که تو رو هم درکت می کنم...ولی باناراحتی ونفرین و فحش مشگلی حل نمی شه عزیزم...
امام علی(ع) در نامه ای خطاب به مالک اشتر: ای مالک!شباهنگام کسی را در حال گناه دیدی صبح به آن چشم نگاهش نکن، شاید سحرگاه توبه کرده باشد و تو ندانی!
باران جونم، من شرایط تو را کامل درک می کنم ولی خواهش می کنم به اعتیاد به عنوان یک بیماری نگاه کنید نه یک مجرم بی بند و بار.
من مدتیه در یک مرکز کاهش آسیب اعتیاد برای خانم ها کمک می کنم. همانطور که مامان گلی گفتند روش های متفاوتی برای ترک وجود داره که هر کسی با توجه به شرایطش می تواند استفاده کنه. من متخصص نیستم ولی بهت این مژده رو می دهم که کسانی را می شناسم که بیش از 20 سال بوده که مبتلا به اعتیاد بودند و از هر نوع که فکرش را بکنی و توانستند پاک و درمان بشوند. کسانی که من باورم نمی شد. ما در مرکزمان دو نفر خانم داریم که که سالیان سال درگیر بودند ولی الان دانشجوی رشته روانشناسی هستند و باید ببینی که چقدر تغییر کردند.

دوست من فکر کنم خوابیدن در کمپ و بیمارستان ها برای سم زدایی به زور جواب نمی دهد. خواستن خود بیمار شرط اوله. ولی اطمینان داشته باش که درمان پذیر است.

اگر فکر کنی کاری از دست من بر می اید بگو. شاید مسئول مرکز ما بتوانند به تو و مادرت مشاوره بدهند که چطور با این مسئله کنار بیایید تا قضیه بدتر نشود.
نگران نباش همه چیز درمان داره و راهی برایش هست
ای کاش خانواده هایی که می دونن پسرشون در گیر مواد هست واسش زن نمیگرفتن که چند نفر دیگر رو هم (زن و بچه هاش)درگیر کنه.
چرا واسه اینکه از زیر مسئولیت پسرتون شونه خالی کنید واسش زن میگیرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2810