2777
2789
عنوان

کسانی که شوهرشان یا یکی از عزیزانشان اعتیاد داره اینجا مراجعه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 222396 بازدید | 281 پست
یه هفته برای قهر رفتم خونه مامانم .اونجا خیلی فکر کردم به بچه ام که عاقبتش چی میشه . به خودم که یه عمر مهر مطلقه بهم میخوره . به پدر ومادرم که اگه بفهمند دق می کنند . عاقبت چند نفر از اطرافیانم که از شوهراشون جدا شده بودند اومد جلوی نظرم .واقعا بدترین وضعیت نداشتند وبچه هاشون که آواره شده بودند .
شوهرم اومد دنبالم وازم خواست تا بهش فرصت بدم .(از اونجایی هم که دوسش داشتم) دوباره بر گشتم سر زندگیم .شب وروز از خدا می خواستم یه راهی جلوی پام بزاره. کمکم کنه بخاطر پاکی ومعصومی بچه ام .
تا یه روز توی گوگل درمان اعتیاد سرچ کردم . اولین اولین سایتی که به طور تصادفی باز کردم کنگره 60 بود.وارد قسمت تازه واردین شدم تمام مطالبشو خوندم .با دیدگاه کنگره 60 آشنا شدم . با روش درمانشون . بعد رفتم توی تالار وبا آقای به نام کامران صحبت کردم .ایشون خدا خیرشون بده با صبر وحوصله منو راهنمایی کردند.
من با خوندن اون مطالب چنان نور امیدی تو دلم روشن شد که تمام سختی هارو فراموش کردم .وخدا روشکر کردم که این راه جلوی پام گذاشت
آشنایی من با کنگره 60 مثل یه معجزه بود واینو دارم جدی جدی میگم وواقعا ایمان دارم پیدا کردن کنگره 60 ورفتن به اونجا لیاقت میخواد .چون خیلی با جاهای دیگه که اسمشون ترک اعتیاد فرق می کنه .
اونجا فقط مال آدمای معتاد نیستم مال تمام کسانی که توی جهل ونادانی هستند وبا رفتن به کنگره 60 علم وآگاهی پیدا میکنند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 


کنگره 60 اعتیاد درمان می کنه وبا تر ک اعتیاد مخالف . منم مثل خیلی ها اولش باورم نمی شد میگفتم اعتیاد درمان نداره وهر کسی ترک کنه بعد از یه مدتی دوباره سراغ مواد میره
ولی روش کنگره 60 یک روش علمی وروش کلی تحقیق شده ودر سطح بین الملی مطرح وپذیرفته شده که کسانی که از این روش درمان شدند.به مواد هیچگونه وسوسه ووابستگی نخواهند داشت .واحتما ل برگشتی وجود نداره
سلام دوستان
کسانی که میخواند درمورد1_نحوه درمان اعتیاد 2_گروه بندی معتادان 3_بهترین روش درمان 4_چگونگی درمان ازدیدگاه کنگره 60 اطلاعاتی داشته باشند به سایت زیر مراجعه کنند وصحبتهای جناب مهندس دزاکام دانلود کنند
http://majid1207.blogfa.com/page/rahkarhayemonaseb.aspx
سلام ....ممنون عزیزم از راهنماییت من با کنگره 60 تماس گرفتم و گفته روش درمانش از طریق شیره تریاکه .. در ضمن افرین به صبر و بردباریت. من چند روز نبودم رفته بودم کربلا تازه تونستم بیام یه مشکل دیگه دارم تو رو خدا واسم دعا کن حل شه بازم میام....... بای تا بعد
اگه میخوای جشن دندونی و تولد بی نظیر و تک برا کوچولوتون بگیرید 09302984825
سلام ....ممنون عزیزم از راهنماییت من با کنگره 60 تماس گرفتم و گفته روش درمانش از طریق شیره تریاکه .. در ضمن افرین به صبر و بردباریت. من چند روز نبودم رفته بودم کربلا تازه تونستم بیام یه مشکل دیگه دارم تو رو خدا واسم دعا کن حل شه بازم میام....... بای تا بعد
اگه میخوای جشن دندونی و تولد بی نظیر و تک برا کوچولوتون بگیرید 09302984825
وای نمیدونی خیلی حالم بده از یه طرف مشکل داداشم از یه طرف قضیه خودم در مورد بچه که گفتن مشکل از منه و باید در زمان بارداریت امینوسنتز بدی خیلی داغونم .. خدا بچه ات را واست حفظ کنه واسه ما هم دعا کن........... ممنون بااااای تا بعد
اگه میخوای جشن دندونی و تولد بی نظیر و تک برا کوچولوتون بگیرید 09302984825
سلام هستی جان
زیارت قبول . خوش به سعادتت.انشاالله خود امام حسین کمکت می کنه ومشکلت حل میشه . غصه نخور صبور باش . تمام مشکلات زندگی برای ساخته شدن خود ماست . مطمئن باش مشکلت حل میشه .ولی خوب یه کم باید طاقت بیاری. یه روزی بشه انشاالله خبر بدنیا اومدن نی نی بدی
شماره : #3RE: راهنمایی


دوستان عزیز برای درمان خودتون و یا مصرف کننده ای که قصد کمک به اون رو دارید، اولین قدم اینه که بدونید اعتیاد چیه و راه درست درمان اون کدومه ، پس این مطلب رو با دقت بخونید :




صورت مسئله اعتیاد و گروه بندی معتادان



کنگره 60 اعتقاد دارد در کنار بازسازی جسم باید روان و جهان بینی فرد مصرف کننده مواد مخدر تغییر نماید . توضیح کامل و شرح صورت مسئله اعتیاد مقاله ای است که توسط مهندس دژاکام در اولین کنگره سراسری پزشکی راهکارهای اعتیاد در سال 1378 نوشته و پذیرفته شده است .


هدف :
در این مقاله بررسی می‌شود که درمان یا ترک اعتیاد موادمخدر از نظر جسمی یا فیزیولوژی در کوتاه مدت مثلاً یک هفته و یا دوهفته امکان‌پذیر نیست و روش‌های متداول امروزی برای ترک اعتیاد که توسط اکثر پزشکان ارجمند اجرا می‌شود ، صحیح نمی‌باشد. زیرا هنوز درمان به‌طور کامل انجام نشده است که با یک آزمایش صوری و قراردادی (آزمایش ادرار) بیمار را رها می‌نمایند .

مقدمه :
اینجانب به مدت 17 سال به‌طور مداوم معتاد به تریاک بودم و روزانه به جز کشیدن ، 5 تا 7 گرم تریاک یا شیره می‌خوردم و بارها اقدام به ترک اعتیاد به روش‌های گوناگون و زیر نظر پزشکان عزیز نمودم که همیشه ناموفق بوده است و چون مهندس الکترونیک و محقق بودم ، روی اعتیاد خود شروع به تحقیق نمودم و به این نتیجه رسیدم که ترک اعتیاد به علت اثر مواد افیونی روی ساختار جسم و تخریبی که ایجاد می‌کند ، در کوتاه مدت امکان‌پذیر نیست .

روش‌تحقیق :
با توجه به اینکه از اولین‌باری که در سال 63 اقدام به ترک اعتیاد نموده بودم ، دوازده سال می‌گذشت ، پس از شکست‌های پی‌درپی و مطالعات بسیار در ترک اعتیاد با فرض اینکه سیستم‌های تخریب شده ضددرد و سیستم‌های تولیدکننده مواد شبه‌افیونی جسم من مجدداً باید راه‌اندازی گردد ، اقدام به کاهش مواد مصرفی خود طبق برنامه نمودم و به مدت 11 ماه موادمخدر مصرفی خود را به صورت کاهش پله‌ای و تدریجی تیپر نموده و به صفر رساندم تا به آرامی جسم من فرصت بازسازی خود را داشته باشد که این کار در تاریخ 15/9/76 با موفقیت به پایان رسید ، که این روز در واقع احیای دوباره من است. سپس این تحقیق روی افراد دیگری نیز انجام پذیرفت که نتیجه تقریباً مشابه بود. به دلیل تحقیقات فراوان روی تعداد زیادی از مصرف‌کنندگان موادمخدر توانستم کنگره 60 را به‌وجود آورم و همچنان به مطالعه و تحقیقات خود ادامه می‌دهم .

یافته‌های پژوهشی :
در این مقاله صورت مسأله اعتیاد فقط در مقوله جسم و فیزیولوژی انسان در دو بخش تحت عنوان عکس‌العمل‌ها یا اختلالات آشکار و عکس‌العمل‌ها یا اختلالات پنهان جسم انسان به‌طور خلاصه بررسی شده است. در مرحله عکس‌العمل‌های آشکار مسأله روشن است. اما در مرحله عکس‌العمل‌های پنهان(اختلال در تولید 12 ماده شبه‌افیونی بدن انسان) قضیه فرق می‌کند و همیشه مسأله نادیده گرفته می‌شود. طول این مرحله حدوداً 11 ماه است که روی بالغ بر 50 نفر معتاد ترک کرده صادق بود. پس از این مدت ، مشکلاتی مثل خواب ، پرش عضلات ، بالا رفتن میل‌جنسی در عوض ناتوانی جنسی ، گریه کردن ، عدم میل به زندگی و . . . روبه تعادل می‌رود. شرح کامل در کتاب عبور از منطقه 60درجه زیرصفر به قلم نویسنده مقاله تقدیم می‌گردد .








عکس‌العمل‌های جسم در اثر قطع مصرف موادمخدر
هرگاه شخص مصرف‌کنندة موادمخدر(تریاک و خانواده آن) به هر دلیل مصرف مادة خود را قطع نماید و یا به او نرسد ، عکس‌العمل‌های نسبتاً شدیدی در جسم او ظاهر می‌گردد. این عکس‌العمل‌ها شامل دو بخش عمده می‌باشد که نکته کور درمان یا ترک اعتیادهای ناموفق و متداول امروزی در آن نهفته است .

الف : عکس‌العمل‌های آشکار
ب : عکس‌العمل‌های پنهان

عکس‌العمل‌های آشکار یا به اصطلاح سم‌زدایی :
در صورت نرسیدن موادمخدر به شخص مصرف‌کننده و یا قطع ناگهانی مواد ، عکس‌العمل‌هایی در جسم او ظاهر می‌شود که بسته به نوع مواد مصرفی ، مقدار و تعداد دفعات مصرف در 24 ساعت ، معمولاً چند ساعت پس از دیر شدن نوبت مصرف آغاز می‌شود و اختلالاتی که به آرامی شروع شده بود پس از 24 ساعت به اوج خود می‌رسد. این عکس‌العمل‌ها و اختلالات شامل موارد زیر است :

عرق کردن
پرش پا
آبریزش بینی
گرفتگی عضلات در پاها و گردن
عطسه های پی در پی
بی خوابی
استخوان درد یا سیم کشی در مچ پا و بازوها
اسهال


با وجود این عوارض اگر از دارو هم استفاده نشود ، مکانیزم بدن حداکثر پس از یک هفته رو به تعادل می‌رود و پس از طی دو هفته به حداقل خود می‌رسد ولی باز ادامه دارند .

درمان در مرحله عکس‌العمل‌های آشکار یا به اصطلاح سم‌زدایی :
برای کاهش عکس‌العمل‌های این مرحله می‌توان از روش‌های ذیل استفاده نمود :
1 ـ از طریق پزشک با استفاده از داروی مناسب ، مثل متادون (آمپول ، شربت و قرص)، ظرف یک‌هفته یا دوهفته دُز دارو را کاهش داد .
2 ـ کاهش موادمخدر مصرفی با استفاده از روش سنتی مثل استفاده از تنتور تریاک و یا آب شیرة تریاک که باید ظرف مدت دوهفته مواد مصرفی را کاهش داد .
3 ـ از طریق سایر روش‌های حاشیه‌ای مثل طب سوزنی همراه با دارو و غیره .
4 ـ از طریق شلاق درمانی ، شلنگ آب ، زندانی کردن در منزل و غیره و هزار ترفند دیگر که البته این روش بسیار مردود و غلط می‌باشد و کسانی که با زور این کار را انجام داده‌اند ، تصور می‌کنند روش آن‌ها درست است و جواب می‌دهد ، در حالیکه در این مرحله زمان مسأله را حل می‌کند و مکانیزم بدن خودبه‌خود به حال تعادل می‌رسد که البته زمان را فرد معتاد سپری می‌کند و از این مرحله موفق بیرون می‌آید .
5 ـ با استفاده از روش ترک یابویی یا سقوط‌آزاد : این روش مثل سقوط‌آزاد ، فرد معتاد بدون استفاده از هیچ دارویی مواد خود را قطع می‌کند و به این دلیل آن را معتادان ترک‌یابویی گفته‌اند ، چون انسان باید مثل یک یابو از نظر جسمی قوی باشد .

نتیجه‌گیری :
این مشکلات هیچ کدام در وحلة اول منشاء یا علت روانی ندارند. به دلیل اینکه ریشه وجود این اختلالات ضعیف شدن سیستم ضددرد بدن انسان و عدم تولید یا بازدهی نامناسب سیستم‌های تولید مواد شبه‌افیونی و شبه مرفینی جسم انسان است. بایستی برای معالجه به‌گونه‌ای رفتار نمود تا این سیستم‌ها به آرامی کار خود را شروع نمایند. به عبارتی چشمه بایستی از خود جوشش داشته باشد. با آب ریختن درون چشمه‌ای که متروکه شده نمی‌توان آن را به جوشش آورد. به دیگر سخن استفاده از داروهای عادت‌آور و مخرب باعث نابودی چشمه‌های درون بدن می‌شود .
برای ترمیم این سیستم تجربه نشان داده است در صورت برنامه‌ریزی صحیح می‌توان با طی مسافت زمانی حدود 11 ماه به 90% تعادل از نظر جسمی رسید. با تعادل جسم ، روان هم به تعادل می‌رسد. 10% بقیه در طول زمان حل می‌شود که البته مشکل جهان‌بینی یا نگرش فرد نسبت به خودش و جهان پیرامونش هنوز به قدرت خود باقی است و اگر این مشکل هم حل نشود با برطرف شدن کلیه مشکلات جسم و روان دوباره شخص به اعتیاد روی می‌آورد .

درمان این مرحله :
1 ـ می‌توان بدون دارو و مواد مصرفی این مرحله را طی نمود که از نظر بازگشت به اعتیاد بسیار خطرناک است و اگر شخص به اعتیاد خود برگردد ، کاری طبیعی انجام داده است و اگر به اعتیاد برنگردد عملی غیرعادی و فوق‌العاده انجام داده است. البته شخص تا یک‌سال راندمان کاری مناسبی ندارد. از نظر جنسی ناتوانی پیدا می‌کند و مشکلات زیادی دارد. در این مرحله در اثر قطع مواد شوک مخرب بر جسم و روان شخص وارد می‌شود که بعضی از تخریب‌ها تا پایان عمر شخص هم به تعادل نمی‌رسد .
2 ـ می‌توان از روز اول قطع مواد با جایگزین کردن داروی مناسب ، که داروها بایستی داروی اصلی و مخصوص ترک اعتیاد باشد ، این مرحله را در فاصله زمانی 6 تا 11 ماه طی نمود و به آرامی دُز دارو را کاهش داد و به صفر رساند .
3 ـ برای معتادان تریاک می‌توان موادمخدر مصرفی فرد را در طی زمان کاهش داد و به صفر رساند و این مرحله شایسته است در 11 ماه طی شود .
4 ـ برای معتادان هرویینی و تزریقی‌ها بایستی مصرف هرویین به مدت یک‌هفته یا حداقل سه‌روز کاملاً قطع شود ( در صورت ضرورت 100 میلی‌گرم تریاک به صورت خوراکی ) و سپس 500 میلی‌گرم در دو وعده به صورت خوراکی مصرف شود و سپس به صورت تدریجی تیپر شود تا به صفر برسد. تریاک به صورت خام متناسب با دستگاه گوارش همه نیست و بایستی تریاک پخته شود تا قابل هضم باشد (برای پخته شدن ، تریاک را روی شعلة کبریت یا منبع حرارتی دیگر قرار می‌دهند).

نکته :
خارج از بحث‌های قانونی و حقوقی ، من به تجربه دانستم هیچ دارویی مناسب‌تر ، قویتر ، کامل‌تر ، ارزانتر و مفیدتر از خود تریاک برای ترک اعتیاد یک معتاد فعلاً وجود ندارد .


طرح کلی درمان معتادان

شایسته است ما در طرح پیشگیری ، درمان و مهار اعتیاد ، مانند باطری اتومبیل عمل نماییم. به عبارتی ما با نیروی اولیه خود ، نیروگاه نسبتاً بزرگی را به کار می‌اندازیم و کنار می‌رویم. درست مثل باطری ، موتور ساکن اتومبیل را روشن می‌کند و کنار می‌رود. البته موتور هم پس از روشن شدن باطری را شارژ می‌نماید تا برای راه‌اندازی بعدی آماده گردد.
ما هرگز نمی‌توانیم نقش باطری و موتور را به عهده بگیریم. اگر به فرض محال از تمام پزشکان استفاده نماییم ، قرن‌ها طول خواهد کشید تا بتوانیم تمام معتادان موجود را معالجه نماییم که البته با روش‌های متداول دوباره همة آن‌ها به اعتیاد خود برخواهند گشت .
در حقیقت ما هسته‌های گروه درمانی به وجود می‌آوریم و از انرژی خود مصرف‌کنندگان برای اداره آن با دادن اطلاعات به آن‌ها بالاترین استفاده را می‌کنیم. درست مثل زدن اولین ضربه به ساچمه‌هایی که پشت سرهم با فاصله کمی قرار دارند .
این روش مثل تصاعد حسابی با کمترین هزینه و بالاترین راندمان عمل خواهد نمود. انشاا...

درمان به صورت کامل :
ترک اعتیاد بسیار آسان است. آنقدر آسان که هر معتاد چندین بار این کار را انجام داده است و تجربه کافی دارد ! اما در این طرح هدف ما درمان و بهبودی کامل فرد معتاد می‌باشد که از زاویه دیگری که به حقیقت نزدیک‌تر باشد ، به موضوع نگاه خواهیم نمود و روشی کاربردی را مطرح می‌نماییم .
برای درمان و معالجه فرد معتاد ما باید سه پارامتر در انسان را مورد توجه قرار دهیم که بایستی این سه پارامتر هم‌زمان و به موازات هم جلو بروند و چنانکه یکی از این مؤلفه‌ها ناقص باشد مشکل فرد معتاد حل نخواهد شد و درمان حاصل نمی‌گردد .

این مؤلفه‌ها به شرح زیر می‌باشند :

الف : جهان‌بینی انسان
ب : جسم انسان
ج : روان انسان

برای مثال اگر فردی در جهان‌بینی خود به پوچی برسد ، چنانکه مشکل جسم و روان او حل بشود ، بازهم به طرف اعتیاد کشیده خواهد شد .

حل مشکل جسمی 11 ماه

حل مشکل روانی 11 ماه

حل مشکل جهانبینی متفاوت

جدول زمانی برای رسیدن به حدود ??? سلامتی

در این طرح بیشتر روی پارامتر مشکل جسمی بررسی‌های لازم انجام گرفته که بایستی هم‌زمان با آن برای اصلاح مسأله جهان‌بینی و مسأله روانی کلاس‌های ویژه آموزش ، سخنرانی و مشاوره‌های لازم انجام پذیرد. در ضمن با حل مشکل جسمی به میزان قابل توجهی مسأله روانی هم خودبه‌خود حل می‌گردد. چون با طول درمان حساب‌شده ، سیستم‌های از کارافتاده جسم شخص معتاد بهبودی یافته و شخص به حال تعادل نزدیک می‌گردد .

مراحل اجرای طرح در سازمان‌ها :
الف ـ جلسه توجیهی برای مدیران و آشنایی با مقولة اعتیاد جهت اقدامات پیشگیری و درمان معتادان و جلب حمایت آنان از معتادان خواستار ترک اعتیاد .
ب ـ برگزاری جلسات سخنرانی برای کلیه کارکنان همراه با پرسش و پاسخ به منظور پیشگیری ، درمان و مهار اعتیاد .
ج ـ به مدت یک‌سال به کارکنان فرصت داده شود تا برای درمان اعتیاد خود اقدام نمایند. البته این عمل بایستی توسط مدیران به وسیله بخشنامه یا هر اقدام دیگر انجام پذیرد تا بدین ترتیب راه برای داوطلبان درمان اعتیاد باز شود و بتوانند خودشان را معرفی نمایند .
د ـ ایجاد پایگاهی در سازمان‌ها برای تشکیل کلاس‌های آموزشی و مشاوره‌ای ، جهت درمان ، پیشگیری و مهار اعتیاد تا همه روزه در ساعات خاصی در این محل‌ها توسط خود مصرف‌کنندگان عملیات گروه درمانی انجام پذیرد. البته مصرف‌کنندگان در شیفت‌های خاص به گروه‌های خاص تقسیم‌بندی می‌شوند.
ه ـ در اختیار گذاشتن کتاب ، بروشور ، جزوه ، نوار کاست ، فیلم و . . . به پایگاه‌ها ، به منظور درمان ، پیشگیری و مهار اعتیاد ، که هزینة آن توسط سازمان یا مصرف‌کنندگان انجام پذیرد .
و ـ در این پایگاه‌ها به مصرف‌کنندگان که گزینش می‌گردند ، آموزش لازم داده می‌شود تا به درمان خود و دیگران بپردازند .
لازم به توضیح است که در سازمان‌ها تحت هیچ شرایطی نمی‌توان از ترک سریع استفاده نمود. چون در ترک سریع بایستی فرد در منزل باشد و تا یک‌ماه اصلاً قادر به کار نخواهد بود و پس از یک‌ماه تا یک‌سال بازهم راندمان کاری ندارد و شخص با کوچکترین حرکتی از کنترل خارج می‌گردد و این برای نیروهای حساس بسیار مسأله‌ساز خواهد بود و می‌تواند نظم سازمان را مختل نماید .








الف ـ نامزدهای اعتیاد :
کسانی هستند که از موادمخدر به صورت تفریحی استفاده می‌کنند. این گروه مطمئن هستند و تصور می‌نمایند واقعاً هرگز معتاد نخواهند شد ! این افراد معتادان آینده خواهند بود !

راه‌حل پیشگیری
شایسته است از نظر اطلاع و شناخت و آگاهی به صورت واقعی محاسن و معایب اعتیاد را برای آن‌ها بشکافیم تا بدانند آنچه نمی‌دانند. این گروه در اولویت قرار دارند و از اهمیت خاصی برخوردارند .

راه‌حل اجرایی
برگزاری جلسات سخنرانی در کارخانه‌ها ، ارگان‌ها ، سازمان‌ها و میزگردهای تلویزیونی ، جراید ، آموزش معلم‌های پرورشی مدارس و کتاب‌های درسی .

جلسات سخنرانی باید توسط افرادی باشد که مردم حرف‌های آنان را از دل و جان قبول داشته باشند ، نه افرادی که به مصرف‌کنندگان ناسزا بگویند و مردم را بترسانند .

ب ـ گروه معتادانی که از اعتیاد خود خرسند هستند :
این گروه تصور می‌کنند به یک ماده جادویی دست یافته‌اند و لذت می‌برند و حتی تصور می‌کنند انسان‌هایی که از این ماده جادویی استفاده نمی‌کنند باید چیزی کم داشته و یا انسان‌های کم‌خردی هستند. این گروه یا در اوایل کار هستند و اعتیاد برای آن‌ها کار انجام می‌دهد و یا در اعتیاد غرق شده‌اند و بسان زنبارگانی هستند که عجوزه را جوان می‌بینند .

راه‌حل اول :
ما فعلاً از نظر درمانی هیچ کاری برای این گروه نمی‌توانیم انجام دهیم مگر اینکه از نظر اندیشه ، نقطه تفکری در آن‌ها به وجود آوریم تا شاید روزی این نقطه تفکر بزرگتر گردد .

راه‌حل دوم :
مهار اعتیاد مبحث جدیدی است که به جز درمان و پیشگیری در حال وارد کردن آن در فرهنگ اعتیاد می‌باشیم. چون عملاً پله مناسبی خواهد بود برای ترک اعتیاد این گروه.
در مهار اعتیاد به فرض اگر بتوانیم حرکتی انجام دهیم تا فردی که مثلاً روزانه 17 بار به خودش تزریق می‌کند و یا 200 عدد قرص می‌خورد و یا دو مثقال (5/9 گرم) تریاک یا شیره می‌خورد ، 17تزریق خود را مثلاً به 3 تزریق برساند و در همان وضع بماند ، به هر حال کار مناسبی انجام داده‌ایم و بین بد و بدترین ، بد را انتخاب می‌کنیم و این خود باعث کاهش میزان تقاضای موادمخدر می‌گردد و شخص هم در حالت تعادل بهتری قرار می‌گیرد و ممکن است برای مرحله بعدی ترک یا درمان آماده گردد و یا به او برای تزریق سرنگ بدهیم تا ناقل بیماری ایدز و هپاتیت در جامعه نباشد و هزینه‌های سنگین را برای درمان جامعه به وجود نیاورد . (کاهش آسیب)


ج ـ گروه معتادان خواستار ترک اعتیاد :
این گروه معتادانی هستند که از اعتیاد خود در رنج دائم به سر می‌برند و هرچه تاکنون تلاش کرده‌اند راهی برای رهایی از اعتیاد پیدا نکرده‌اند این افراد همان گروهی هستند که جویای کمک ما می‌باشند و ما می‌توانیم برنامة مشخص و نسبتاً صحیحی را برای درمان آن‌ها اجرا نماییم .

در اینجا قبل از مطرح کردن راه‌حل ، بهتر است موادمخدر مورد نظر را به طور خلاصه ذکر نماییم :

هرویین :
که با روش‌های زیر مورد استفاده قرار می‌گیرد :
1 ـ تزریق در رگ : معمولاً به دست‌ها تزریق می‌شود و در نهایت به کیسه‌خونی (رگ‌های ناحیه کشاله ران) منتهی می‌گردد .
2 ـ دودی : روی زرورق دود می‌شود .
3 ـ دماغی : توسط بینی بالا کشیده می‌شود .

تریاک :
که به روش‌های زیر مورد استفاده قرار می‌گیرد :
1 ـ تزریق در داخل رگ : در ایران کمتر تزریق می‌شود ولی مرسوم می‌باشد .
2 ـ کشیدن : با ابزارهای متفاوت دود آن کشیده می‌شود .
3 ـ خوراکی : به صورت خام خورده می‌شود ( در معده دیر حل می‌شود ولی امروزه ، به ویژه در نسل جوان ، بسیار زیاد شیوع پیدا کرده است.)

شیرة تریاک :
نوع اصل آن از جوشاندن سوخته تریاک به دست می‌آید طریق استفادة آن مشابه تریاک بوده ، اما خیلی قویتر از تریاک است. 2 تا 3 برابر تریاک ایجاد نشئگی می‌کند. چون در معده سریع حل می‌شود بیشتر به صورت خوراکی مصرف می‌شود . چرت‌آور است. با نگاری و قلیون کشیده می‌شود .

قرص ، دارو و آمپول (خواب‌آورها ، مسکن‌ها و آرام‌بخش‌ها) :
گاهی ترک اعتیاد آن به مراتب سخت‌تر از تریاک و هرویین می‌باشد و تخریب وحشتناکی روی انسان ایجاد می‌کند و پس از قطع ناگهانی ، شخص ممکن است در روز چندین‌بار دچار غش و تشنج شدید گردد. افرادی یافت می‌شوند که در روز 200 تا 300 قرص می‌خورند و هر چه آمپول هم گیرشان بیاید تزریق می‌کنند. در حقیقت این افراد هرچه گیرشان بیاید مصرف می‌کنند و چند مصرفه هستند. از سر کشیدن شربت‌های گوناگون که دارای مواد افیونی هستند خودداری نمی‌کنند .


مقابسه اثرات مصرف موادمخدر در بدن انسان به‌طور تقریبی :

1% گرم تزریق تریاک = 1 گرم خوردن تریاک = 10 گرم کشیدن تریاک

گروه معتادان خواستار رهایی شامل افراد زیر می‌باشد :









معتادان شاغل :
به مصرف‌کنندگانی گفته می‌شود که به کار مشغول هستند. مثل کارگران ، کارمندان ، دانشجویان ، پیشه‌وران و . . . برای این گروه درمان به روش ترک تدریجی پیشنهاد می‌گردد. چون در اثر ترک سریع عملاً قادر به انجام کارهای محوله خود نیستند و این موضوع باعث می‌گردد که مجدداً به طرف مصرف مواد کشیده شوند. برای مثال اگر مصرف‌کننده‌ای صافکار باشد ، پس از قطع مواد تا یک‌سالی قادر نیست کار خود را به نحو احسن انجام دهد و بی‌حوصله است. به هرحال روزی به خودش خواهد گفت : اگر امروز یک‌ذره مواد مصرف کنم ، کارم را تند و سریع انجام می‌دهم و این خود آغازی برای بازگشت به مصرف مواد خواهد بود. طول درمان 10 ماه می‌باشد .

نکته :
در این مرحله افراد معتاد با مشاوره لازم و گزینش و تقسیم‌بندی می‌گردند. ممکن است برای بعضی افراد روش‌های ویژه‌ای که خارج از برنامة ترک‌تدریجی باشد ، اعمال گردد.

معتادان بیکار :
1 ـ می‌توان از ترک سریع با دارو یا بدون دارو و یا با استفاده از مواد ، مرحلة اول را طی نمود .
2 ـ می‌توان از ترک تدریجی استفاده نمود. البته به اوضاع و احوال و شرایط فرد بستگی دارد .

نکته :
به این معتادان حداقل تا 11 ماه نمی‌توان مسؤولیت‌های سنگین واگذار نمود. شایسته است اول برادری خود را ثابت نمایند و از گروه‌درمانی هم ، بایستی استفاده نمود .

معتادان آخر خطی :
به گروهی از معتادان گفته می‌شود که همه‌چیز خود را از دست داده‌اند. کار ، خانواده ، دوستان ، سرمایه ، حتی جایی برای خوابیدن هم ندارند .

پیشنهاد :
این گروه به مراکز ویژه‌ای هدایت شوند و حداقل تا یک‌سال به آن‌ها هیچ مسؤولیتی واگذار نگردد و اگر رو به بهبودی رفتند ، از طریق کمک‌های غیرنقدی مورد حمایت قرار گیرند .
در خاتمه چنانکه دبیرخانه همایش هزینه‌های مربوطه را بپذیرند تا 10 نفر از مصرف‌کنندگانی که درمان شده‌اند می‌توانند در همایش حاضر شوند و صحبت نمایند .

نکته :
خارج از بحث‌های قانونی و حقوقی ، من به تجربه دانستم هیچ دارویی مناسب‌تر ، قویتر ، کاملتر ، کم‌خطرتر ، ارزانتر و مفیدتر از خود تریاک برای ترک اعتیاد یک معتاد فعلاً وجود ندارد .




--------------------------------------------------------------------------------

چهارشنبه با نقد و بررسی شوک

چهارشنبه 9/10/88 جلسه جهان بینی به بررسی و نقد مجموعه مستند شوک گذشت.
در این جلسه تهیه کننده محترم این سریال آقای دکتر شکیبی به همراه آقایان شریعت پناهی نماینده محترم شبکه 3 و دیگر عوامل در تهیه این مجموعه حضور داشتند و نیز قضات محترم دادگستری ویژه کشف جرایم آقایان اصغرزاده و شهریاری و نیز سرهنگ کشفی پلیس مبارزه با مواد مخدر نیز در جمع ما بودند.

در ابتدا جناب مهندس فرمودند:
در گذشته اگر تلویزیون و رادیو برنامه ای درباره اعتیاد داشت آنرا خاموش می کردیم و یا اگر در جایی از اعتیاد نوشته بود آن را می بستیم.چرا که بیشتر مطالب لا تائلات بود و چیزی برای گفتن نداشت و ما برای اعتیاد یک سری الگوهای غلط داشتیم.مانند فیلم هایی که در این زمینه بود شخصی سالها مصرف کننده مواد بوده سه روز در یک زیرزمینی خود را حبس می کند و بعد از آن یک ورزشکار و یکه بزن بیرون می آمد و می رفت تا انتقام بگیرد.و فیلمی نبود که الگو و یا پیامی داشته باشد که اعتیاد درمان دارد .تبلیغات غلط بسیار زیاد است .ترکهای تضمینی!دارویی،یک روزه و چند روزه و سم زدایی...یا شعارهایی مثل اینکه اعتیاد درمان ندارد.و چهره ای نشان داده نشد که شخص درمان شده را نشان دهد تا نوری در دل مردم بوجود آید که راهی هست.
پدر ،مادر و همسر و در کل همه خانواده درگیر این معضل بودند چرا که اطلاعات درست به خانواده و جامعه تزریق نشده بود.
شیشه مخدر نیست. اما اعتیاد آور است و با اعتیاد مواد در قدیم متفاوت است .دیروز مصرف کننده ها ی مواد برای بدست آوردن موادشان التماس می کردند اما امروز دست به قتل و جنایت می زنند.
می گویند شیشه محرک است ،خیر؛شیشه مخرب است که اگر جلوی آن گرفته نشود دیوانه های شهر زیاد می شوند.
امروز سن مصرف کنندگان شیشه به زیر 25 رسیده و ما با فردی طرفیم که نه متوجه حرف می شود ونه صبر دارد.بزرگترین مشکل عدم دانایی و آگاهی است


س:برای آینده چه برنامه و چه فکری دارید؟
آقای قاضی اصغرزاده :خوشحالم که اینبار در میان شما هستم نه در مقابلتان.همیشه به متهم ها به جزء یک قاضی و قانونمند هم نگاه می کردم و به مسائل از دید آنها هم نگریستم.
کارشناس شما هستید نه ما .آنچه ما به نوعی در کنار گود لمس کردیم شما در داخل گود لمس کردید و مسائل را بهتر درک کردید.
ظاهراً بزرگترین دشمن ما جهل است و عامل اصلی به دام افتادن و در دام ماندن جهل است و زمانی به آگاهی می رسیم که خیلی دیر شده .هر چند این بیماری علاج دارد و جضور شما همین را به اثبات رساند ه اما باید سفری سخت باشد و راهی سخت را پیمود تا به این نقطه پاکی(رهایی و درمان) رسید.
چه کنیم دیگران هم به این نقطه برسند؟ مهمترین شکل آن آگاهی دادن است .زمانی به معتاد به عنوان بی ارزش ترین افراد جامعه نگاه می شد و جز براساس پوچی و از بین رفتن غرور چیزی نداشت اما وقتی اعتیاد آنقدر رشد کرد که درصد بیشماری را درگیر کردجامعه و حکومت تلنگری خورد که باید فکری اساسی کند و به اعتیاد نمی شود به چشم جرم نگاه کرد .امروز دولتمردان ما سعی دارند با یاری دست اندرکاران مختلف آنرا حل کنند.
شوک برنامه ای مفید و پرفایده بود و امیدوارم این قبیل برنامه ها زیاد شود.یکی از اهداف پرداختن به مسائل جتماعی جوانان است که مهمترین بحث اعتیاد است.و این برنامه آینده است.

س:چرا در برنامه شوک آنقدر که تلخی ها و سیاهی اعتیاد نشان داده شد راهکار مناسب معرفی نشد؟
سرهنگ کشفی:قرار نبود راهکار نشان داده شود . در این برنامه فقط نشان می دهد افراد در اثر مصرف مواد بخصوص مواد صنعتی جدید دچار چه حالات و آثار سوئی می شوند .چه اقتصادی و چه عاطفی و... ما راهکار نمی دهیم .عامل این برنامه نظرش راهکاردادن نبود بلکه نشان دادن اثرات سوء مصرف بود.

س:چرا این برنامه زمان پخش مشخصی نداشت و بصورت میان پرده ای بصورت گاهی گداری پخش می شد؟
آقای دکتر شکیبی: تولید این مجموعه سخت است و نیاز به هماهنگی های زیادی داشت و نمی توان با یک برنامه ریزی مشخص آنرا تهیه کرد و نمی توانیم هر هفته یک برنامه روتین برای پخش رساند.

س:در بعضی قسمتها مجری نمی گذاشت مهمانها صحبت کنند.
آقای شریعت پناهی:یکی از کارهایی که در این برنامه انجام شد استفاده از هنرمندان بود برای جذابیت بیشتر و بازیگران در این برنامه برای مصاحبه بودن و اگر حرفی زده می شد برای جذابیت بیشتر بود و لا غیر.

س: نگاه شما و افراد نظام با دیدن این برنامه تغییر نموده ،برخورد شما با این افراد حالا چطور است؟
آقای قاضی اصغرزاده:ما معتادینی داریم که دستگیر می شوند ولی بعضی جرائمی مثل سرقت و قتل و... انجام داده اند و برای آن جرم می آیند نه اعتیاد.در اینجا به بحث اعتیاد به عنوان یک مسئله فرعی نگاه می شود.
همیشه سیاست قضایی و جنایی تغییر می کندو بر اساس آن قانون شکل می گیرد.
در کشور تا کنون اعتیاد جرم است و اما در سالهای اخیر سیاست قضایی و جنایی بر اساس مصالح و انعکاسهای صدا و سیما و ستاد...
به اعتیاد به عنوان جرم نگاه نمی کنند و به عنوان یک بیماری نگاه می کنند .
اگر کسی تنها جرمش اعتیاد باشد زندانها از پذیرش آنها خودداری می کنند.

س:برخورد پلیس با افراد معتاد چگونه است؟
سرهنگ کشفی: قانون فصل الخطاب و اعتیاد جرم است اما به تقاضای سازمانهای مسئول پیشگیری و ستاد برای مدتی اعتیاد از بحث جرم انگاری خارج شده و در صدد ساختن اردوگاههای ترک هستند تا افراد به آنجا منتقل شوند و تحت درمان قرار گیرند.

س:لطفا فقط ته خطی ها را نشان ندهید چرا که دید درستی از فرد مصرف کننده نمی دهد و افراد معتادی که آراسته هستند و به آخر خط نرسیده اند خود را معتاد نمی دانند.
آقای دکتر شکیبی: در این برنامه دوستان خود این مسئله را مطرح کردند و در مصاحبه هایشان به این نکته اشاره کردند که معتاد خود را مبرا می داند و خود را معتاد نمی داند.در این برنامه سعی شد فقیر و غنی نشان داده شوند .فروشندگان به اقشاری که از آنهامواد تهیه می کردند اشاره کردندو از همه اقشار بودند.

جناب مهندس: اگر ما 100 تا معتاد داشته باشیم 2% آنها آخر خطی هستند و بقیه کاسب و شاغل هستند و در صنفهای مختلف مشغول می باشند .

آقای شریعت پناهی: از لحاظ تبلیغاتی خوب است کسی که می خواهد به طرف مواد مخدر برود این تفکر را داشته باشد که او هم روزی به آنجا خواهد رسید!با نشان دادن تصاویر به کسانی که می خواهند تازه وارد این موضوع شوند یعنی مصرف کننده شوند ،مانع ورودشان می شود.

س: آیا در این برنامه ها مطرح کردن نام ارگانهای درمانگر اشکالی دارد؟
آقای شریعت پناهی: خیر_ کمااینکه در برنامه ماه عسل هم دوستان نام کنگره 60 را بیان کردند.رسانه قدرتی دارد که می تواند در آنِ واحد میلیونها نفر را با موضوع درگیر کند.

س:بسیاری از دستگیرشدگان و فروشندگان که دستگیر می شوند سریع آزاد می شوند .چرا؟
سرهنگ کشفی: ما روش دستگیری را تغییر داده ایم و آنرا هدفمند کردیم تا سرشاخ ها را دستگیر کنیم.و این سرشاخه ها عموماًبه زندان معرفی می شوند.

س:از نظر قانون افراد مصرف کننده شیشه که خلافی مرتکب می شوند جرمشان سنگین تر است یا تفاوتی ندارد؟
آقای قاضی اصغرزاده:ما هنوز فقدان قانون مناسب داریم.قانون ها نسبت به تریاک و... شناخته شده اما در مورد مواد مخدر جدید هنوز جا نیافتاده و طبق قانون های بهداشتی و دارویی با آن برخورد می شود.
2810
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز