2777
2789
عنوان

کسانی که شوهرشان یا یکی از عزیزانشان اعتیاد داره اینجا مراجعه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 222395 بازدید | 281 پست
ما در جلسات کنگره می آموزیم
شایسته است ما با قلب وزبان به آنچه نیروی مافوق تقدیر نموده همواره راضی وخشنود باشیم.همرا با تفکر*تعقل *وعمل ساختارهای تازه ای رابوجود آوریم.چونچیزی که ما را به راه مستقیم هدف و فرمان عقل نزدیک می نماید ساختارهایی است درجهت ارزش ها که باتفکرتعقلوانجام بوجود می آید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه کنگره 60 روش خوبی برای درمان اعتیاد نبود مطمئن باشید توی تلویزیون در موردش صحبت نمی کرد
پس یقین داشته باشید هرکسی توی این راه قدم برداره لطف وبزرگواری خدا شامل حالش شده وحتماااااااا نتیجه میگره
سلام به دوستان
همه شما برنامه تلویزیونی مستند شوک رو که از شبکه 3 پخش میشه دیدید .قرار موضوع برنامه این قسمت سرگذشت یکی از رهایافتگان کنگره 60 به نام آقا جمال رو نشون بدند تاریخ دقیقشو نمی دونم ولی ممکن پنج شنبه هفته آینده بین ساعت 10 تا 11 باشه .

یکتا عزیز
توی جلسات کنگره با خیلی جوونها آشنا میشد که اعتیاد به کراک وانواع مواد مخدر داشته اند وبه درمان رسیدند والان یک راهنما برای دوستان دیگر هستند .به قدری این جوانها با وقار ودرستکار هستند که اصلا باور نمی کنید یه روزی اعتیاد داشته اند /
پس توکل کنید به خدا وقدم بردارید
با حرکت راه نمایان می شود (کنگره 60 وادی هشتم)
2810