2777
2789
عنوان

کسانی که شوهرشان یا یکی از عزیزانشان اعتیاد داره اینجا مراجعه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 222396 بازدید | 281 پست
سلام دوستای خوبم
مامان گلی جون الان میرم چک میکنم
نا تاشا جونم من پست دوم شما رو نخوندم چون همسرم پنجشنبه و جمعه خونه بود و من نتونستم بیام اینجا رو چک کنم میشه دوباره اگه زحمتی نیست برام توضیح بدی من الان خیلی درمانده شدم من فقط این پست رو که نوشتید پست اول رو پاک کردید دارم می بینم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با درود و شاد باش به همه ی عزیزان . . .

دوستانی که از زمان پخش برنامه ها اطلاع دارند لطفی کنند از طریق پیامک با اطلاع باقی عزیزان برسانند (Send to All )
همچنین عزیزان با پیامک و تماس به شبکه مزبور سوال، پیشنهاد، انتقاد، تشکر، درخواست پخش مجدد و . . . داشته باشند. چرا که خیلی ها در جامعه هستند که به دنبال راه درست و علمی و رهایی کامل از بند اعتیاد هستند و متاسفانه نمی دانند چه کنند و کجا بروند. فراموش نکنیم که این کار هم نوعی خدمت و مشارکت است اما از نوع رسانه ای.

چون عقاب همیشه در اوج باشید . . .
.
شماره : #1انعکاس !(شبکه 3 سیما )

با سلام

اولین قسمت برنامه انعکاس با حضور مهندس حسین دژاکام ،( بنیانگذار کنگره 60) مسافر حمید رضا فرشاد و همسفر فهیمه ( مادر حمید ) و مسافر محمد جلالیان ، روز دوشنبه 20/2/89 ساعت 18 از شبکه سوم سیما پخش خواهد شد .

همچنین در قسمت های بعدی این مجموعه تلویزیونی ، ورزشکارانی نظیر آقای وحید شمسایی ( کاپیتان تیم ملی فوتسال ایران و آقای گل فوتسال جهان ) ، آقای حمید سوریان ( دارنده 4 مدال جهانی در رشته کشتی فرنگی و پر افتخار ترین کشتی گیر رشته فرنگی تاریخ ایران ) ، آقای بهنام محمودی ( عضو تیم ملی والیبال جمهوری اسلامی ایران ) ، آقای احسان قائم مقامی ( استاد بزرگ شطرنج جهان ) و سایر ورزشکاران و هنر مندان ، در کنار مسافران و همسفران کنگره 60 حضور دارند .

این برنامه با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر و گروه اجتماعی شبکه سوم سیما و جمعیت احیای انسانی کنگره 60 در حال ساخت است .

--------------------------------------------------------------------------------

شماره : #1انعکاس !(شبکه 3 سیما )

با سلام

اولین قسمت برنامه انعکاس با حضور مهندس حسین دژاکام ،( بنیانگذار کنگره 60) مسافر حمید رضا فرشاد و همسفر فهیمه ( مادر حمید ) و مسافر محمد جلالیان ، روز دوشنبه 20/2/89 ساعت 18 از شبکه سوم سیما پخش خواهد شد .

همچنین در قسمت های بعدی این مجموعه تلویزیونی ، ورزشکارانی نظیر آقای وحید شمسایی ( کاپیتان تیم ملی فوتسال ایران و آقای گل فوتسال جهان ) ، آقای حمید سوریان ( دارنده 4 مدال جهانی در رشته کشتی فرنگی و پر افتخار ترین کشتی گیر رشته فرنگی تاریخ ایران ) ، آقای بهنام محمودی ( عضو تیم ملی والیبال جمهوری اسلامی ایران ) ، آقای احسان قائم مقامی ( استاد بزرگ شطرنج جهان ) و سایر ورزشکاران و هنر مندان ، در کنار مسافران و همسفران کنگره 60 حضور دارند .

این برنامه با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر و گروه اجتماعی شبکه سوم سیما و جمعیت احیای انسانی کنگره 60 در حال ساخت است .

--------------------------------------------------------------------------------

سلام دوستان.
یکی از دوستان خیلی نزدیکم، چند ماهیه که خیلی تغییر کرده و به طور خلاصه تقریبا من و بقیه دوستانم مطمئنیم خودش و شوهرش دچار اعتیاد شده اند. البته شوهرش از شاید بیش از یک سال قبل شک بهش داشتیم.
نمی دونم باید چه کنیم؟ از اینکه کاری نمی کنیم و هی بدتر میشن عذاب وجدان هم گرفتیم. دو تا بچه هم دارند.
اگر راهنماییم کنید ممنون میشم
سلام یه بنده خدایی هست حدود 9ماه هست اعتیادشوترک کرده. من میخام بدونم طرزبرخورداطرافیان چه جووری باید باشه؟ آخه میدونید به خاطربعضی شرایط هنوز توکمپه و جایی رو نداره درحال حاضر. براش دعا کنیددد بچه ها
الهام عزیز شما هیچ کاری نمی تونید واسه دوستتون انجام بدید . اون باید خودش بخواد . فقط شما میتونید به طور غیر مستقیم کنگره رو بهش معرفی کنید . که اگه اون خودش بخواد حتما پیگیر میشه
سلام مامان گلی عزیز از اینکه شوشو خوب شندند و به رهایی یا بهبودی رسیدند خوشحالم شوشوی منم اعتیاد داشت اول تریاک و چند ماههی هم کراک الان 10 ماهه که به رهایی رسیده از طریق کلاسهای na معتادان گمنام و کلاسهای 12 قدم که البته کلاسهاش رو کامل نرفت چون از سر کار که میومد خسته بود خیلی رفتار و اخلاقش فرق کرده و خیلی خوب شده ولی من میترسم میترسم نکنه دوباره برگرده خیلی کمکش کردم و مطمئنم اول به خاطر خودش و بعدم به خاطر من ترک کرد ولی نمیدونم از این به بعدش باید چیکار کنم خوشحال میشم راهنمائیم کنید در ضمن شوشو خیلی هم نینی دوست داره و من نمیدونم تو این شرایط باید چیکار کنم باید بهش اعتماد کنم یا ........... این رو هم بگم که رابطه زیادی با دوستایی که بهبودی پیدا کردند داره و اونا کلاسای 12 قدم رو گذروندند و بعدم اینکه شوشو به مدت 22 روز تو کمپ ترک کرد
2810