2777
2789
عنوان

کسانی که شوهرشان یا یکی از عزیزانشان اعتیاد داره اینجا مراجعه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 222396 بازدید | 281 پست
مامان گلی جون سلام ما تهران زندگی میکنیم
هیچ بویی از اتاقش نمیاد چون خیلی حس بویایی قویی دارم .
من توی ثبت نام که مشکل داشتم که یه پیغام میداد که در کمتر از یک دقیقه ثبت نام کیند منم هیمن کار رو میکردم ولی باز هم همین پیغام رو میداد و من نتونستم ثبت نام کنم در کنگره
میشه عزیزم منو راهنمایی کنی چکار کنم و اصلا" از کجا شروع کنم نشونه دیگه ای به نظرم نمیرسه تنها چیزی که به نظرم غیرعادی اومده استفاده اش از چسب شیشه ای هستش که نمیدونم چرا استفاده میکنه
بهم کمک کن از کجا شروع کن بهم ریختگی روحی من از اینه که میترسم با برادر بزرگم درگیر بشه منو و مامانم که همه جوره تحملش میکنیم . مامانم بیچاره روزی چند بار بازخواست میشه و همش باید بهش بگه غلط کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما اولین کاری که باید انجام بدید اینه که فعلا کاری بهش نداشته باشید وفقط جوری که متوجه نشه ببینید چی مصرف می کنه . سعی کنید بهش محبت کنید وسر به سرش نذارید. حتما حتما عضو سایت کنگره بشید و اونجا از راهنمایی ومطالب سایت استفاده کنید . از طریق سایت آدرس مرکز کنگره 60 رودرتهران پیدا کنید و خودتون ومادرتون در جلسات شرکت کنید اونجا خیلی خوب میتونند راهنمایتون کنند .
ببینید برادرتون کدوم یکی از این علائم داره1تغییربارز درشخصیت ورفتار2از دست دادن توجه وتمرکز3آشفتگی چشمگیر4رفتار کینه توزانه با افرادخانواده ودوستان5برنامه خواب نامنظم6 بی توجهی به آراستگی ظاهری7بی قراری واضطراب8 سوءظن
سلام مامان گلی عزیز من چند روز اینترنت نداشتم و نتونستم بیام مرسی از راهنمایی خوبت من الان تصمیم دارم برم تو سایتی که آدرسشو برام گذاشتی امیدوارم که من اشتباه کرده باشم تورو خدا برام دعا کن
سلام گلی عزیزم
خدا خیرت بده و صلاح زدگیتو بده بهت که این تاپیکو راه اندختی
گلی جونم
من یه برادر دارم که تمام علائمی که پونل گفت رو داره و مطمئنم که شیشه مصرف می کنه
ولی چرا دورغ تا حالا هیچ کس ندیدتش در حال مصرف ولی علائمش همیناست
باید چه کار کنم همش تو خونه خصوصا به مادرم ناسزا می گه فحش هائی که ما تاحالا نشنیدیم
همش تن و بدن مادرم می لرزه
دائم پول می خواد واسه تایر ماشین تعمیر ماشین بنزین یه دفعه ساعت 3 صبح میاد خونه دعوا می گه پول بدین 35 میلیون می خوام ماشینو عوض کنم و هزارتا کوفت دیگه باید چیکارش کنیم؟
پونل جانم برادر منم فکر می کنه ماها همه نفهمیم همش کنترلش می کنیم فکر می کنه مادرم وضعش خرابه
همه بهش دروغ می گن خیلی چیزا
اصلا این مواد کوفتی چیه که تو این ممکلت خراب شده وارد شده هیچ کسم مسئولیتشو به عهده نمی گیرهههههه
سلا م یاسی . برادر شما هیچ اراده ای از خودش نداره. ومواد تمام اختیارات ازش گرفته . اون یه بیماره واصلا این کارهای که میکنه دست خودش نیست .ببینید منم یه جوری از مواد سختی کشیدم .منم یه جوری زندگیم داشت نابود میشد . ولی راه وهدفم پیدا کردم .من همیشه به این فکرمیکردم که همه عیب ها وایرادها از شوهر من چون اون مصرف کننده مواد . ولی وقتی که من پا به کنگره گذاشتم متوجه شدم بیشترین ضربه رو از عدم آگاهی خودم میخورم .
برخور د وکمک به یه مصرف کننده مواد نیاز به آگاهی وشناخت اعتیاد وآرامش داره .شما اگه دوست دارید به برادرتون کمک کنید اول خودتون بایدسطح آگاهی تون بالا ببرید .اول خودتونو باید به آرامش برسونید .
شوهر من توی خونه مواد مصرف میکنه . اگه سه سال پیش این کارو میکرد من حتما یه بلایی سر خودم میاوردم چون نمی خواستم بپذیرم .چون هیچ آگاهی ندشتم . شاید اگه این اطلاعاتی که حالا دارم 3 سال پیش داشتم خیلی زودتر شوهرم به رهایی می رسید . آرامشی که الان دارم تو خیلی از مسائل زندگی کمکم میکنه
شما باید او ل خودتونو بسازید بعد به برادرتون کمک کنید
من پیشنهاد می کنم برای اینکه خودتون وبخصوص مادرتون به آرامش برسید و از این سختی ها به یه مکانی پناه ببرید به یکی از مراکز کنگره مراجعه کنید اونجا راهنما های هستند که زمانی خودشون مصرف کننده شیشه بودند و حالا سالهاست که به رهایی رسیدند. اونها خیلی خوب میتونند به شما کمک کنند تا برادرتونو از این بیماری نجات بدید .حتما سری به تالار گفتگو اعتیاد بزنید.www.c61.ir

سلام
من امروز عضو این گروه شدم. من خودم معتاد نیستم اما شوهرم گرفتار اعتیاده و از من پنهان میکنه. من از شما برای درمان شوهرم کمک میخواهم. من 5 ساله به این موضوع شک دارم ولی هیچ وقت این مسئله را علنی نکردم. 2بار با کنایه و در لفافه مطرح کردم اما او منکر شده است.
دلایل شک کردن من :
1- همیشه دنبال فرصت برای تنها بودنه
2- یکبار از پشت در شیشه ای (مات )حمام شعله های آتش را دیدم که دستش بود. و تقریبا 40 دقیقه داخل حمام بود.
3- بعضی وقتها بی حوصله عصبی و کم حرف میشه و میخواهد از جمع فرار کند.
4_ مدتی است زیر بغلش جوشهای چرکی در میاورد (البته نمیدانم ربطی دارد یا نه)
5- در مسافرتهای خارجی قرص هایی با خود همراه دارد که از من پنهان میکند.
6- قرص تقویت قوای جنسی بصورت پنهانی مصرف میکند.
7- از افراد تریاکی خوشش میاید.
آیا او معتاد است؟ اگر معتاد است به چه چیز؟ و چه باید کرد؟

فرزانه عزیز سلام
حس و حالتو خیلی خوب درک می کنم.نگرانی تو کاملا طبیعیه.منم یه روزی حدود 18 سال پیش مثل تو شده بودم .میفهمیدم همسرم یه کارایی میکنه اما نمی تونستم سر از کاراش در بیارم .به هر دری که بگی زدم. غافل از اینکه فقط داشتم انرژیمو مصرف میکردم.انرژیی که حالا فهمیدم باید صرف جمع آوری اطلاعاتی میکردم که به دردم بخورن. همین خرج کردن بیهوده انرژیهام باعث شد که همسرم روز به روز ازم دور تر بشه و درمانش به تعویق بیفته.میخوام بهت بگم تو امروز اشتباه اون سالهای منو نکن. اگر حتی مطمئن بشی که او اعتیاد داره باید بدونی که اونم راه داره. توی همین سایت میتونی سرگذشت رهایافتگانی رو بخونی که هیچکس دیگه به زنده موندنشون امیدی نداشت چه برسه که یه روزی درمان بشن و تازه بعدش بشن چراغ راه دیگران. امروز دیگه وقت کنجکاوی و غصه خوردن نیست. باید سطح اطلاعاتت را در مورد هر گونه اعتیادی بالا ببری و ایمان داشته باشی که اگر هم همسرت اعتیاد داشته باشه درمان شدنیه.من خودم از طریق همین سایت با کنگره و دیدگاههاش آشنا شدم. همون روز اول کلی به دلم نشست . اطمینان پیدا کردم که اینجا جاییه که میتونیم جواب بگیریم.2 سال ونیمه که مرتب به جلسات کنگره میریم. و خدا را شکر امروز 5 ماه و 10 روزه که همسرم رها شده.به خدا توکل کن و با محبت کردن به همسرت نذار ازت فاصله بگیره.باید بتونه به تو اعتماد کنه. اگه حساسیتت را ببینه نه تنها چیزی رو بهت نمیگه بلکه پنهانکاریهاش روز به روز بیشتر میشه. اگه سوالات دیگه ای هم داشتی در خدمتم.

--------------------------------------------------------------------------------
[color=green][b]پیش از سحر تاریک است، اما تاکنون نشده که آفتاب طلوع نکند.به سحر اعتماد کن![/b][/color]
افکار منفی تا یک سال بعد از ترک ... درمان چیست؟
اعتیاد یک بیماری جسمی است، اگر جسم با روشی علمی درمان شود از این افکار منفی و یک سری علائم ناخوشایند دیگر خبری نخواهد بود و شخص از یک روان و زندگی آرام بهره خواهد برد.

افرادی هستند که حتی بعد از گذشت 4 - 5 سال از ترک اعتیاد! خود، (با روش های غلط) با وجود عدم استفاده از مواد، باز هم از تعادل روحی و حتی جسمی خوبی برخوردار نشده اند.

درمان تدریجی در طول 11 ماه، در کنگره 60، تا کنون علمی ترین و درمان قطعی اعتیاد می باشد.

--------------------------------------------------------------------------------
ما می تونیم
2810