2777
2789
سلام دوست جونا من هفته 39 هستم چون قبلا یه بار سز شدم فقط تا 40 هفته وقت دارم وگرنه باید سز بشم میشه دستور دقیق خوراکی هایی که دو هفته اخر خوبه و به زایمان کمک میکنه بهم بگید و همچنین درد که شروع بشه چکار کنم به زودتر اومدن بچه کمک کنم لطفا هر تجربه مفیدی دارید دریغ نکنید خیلی شرایط سختی دارم
Lilypie Maternity tickers

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
برای شروع دردای زایمان دکتر به من گفت تو حمام قر بدم زیر آب.پیاده روی هم روزی یکساعت داشتم. تو هفته های اخر برای اینکه بچه زردی نگیره گفته بود روزی یه لیوان عرق کاسنی بخورم
برای دنیا تو شاید فقط یک نفر باشی ولی برای یک نفر شاید اندازه یه دنیا ارزش داشته باشی...
سعی کن خنکی بخوری دردت شروع شد روغن کرچک بخور موقع زایمان وقتی دهانه رحم ۵سانت باز شد قر کمر بده تا سر بچه بیاد تو لگن تا میتونی قدم بزن و دراز نکش اب میوه شیرین و خرما با خودت ببر ضعف نکنی تا فاصله دردات به ۵دقیقه نرسیده بیمارستان نرو مگر اینکه کیسه ابت پاره شده باشه موفق باشی
همه بشرند اما فقط بعضی ها انسانند
2810