2777
2789
فروش لباسهای کودک . بسیار تمیز و در حد نو . اکثر کارها مناسب برای سیسمونی هستن . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1184237&postID=46526742
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

سلام در مورد نظر شما در تاپیک مربوط به زندگی پس از زندگی

لطفا🙏لطفا🙏لطفا🙏لطفا🙏لطفا🙏

130 دقیقه وقت بزارید و گوش بدید

یقین دارم نظرتون در مورد رحمت خدا عشق خدا و توبه عوض خواهد شد

بسم الله الرحمن الرحیم

نیازی به عضو شدن توی گروه یا کانال نیست

میتونید این 4 صوت و 2 فیلم رو ذخیره کنید و بدون عضویت نگاه کنید.

این 6 مورد در رو من معجزه میبینم از زبان حاج آقا پناهیان

و کلیپ دوم {محبت خداوند} شاید بهترین کلیپ زندگیم باشه که دیدم

@NA_omidi6

ایدی گروه در تلگرام

و ایدی کانال در اپلیکیشن ایتا

یقین دارم قبل و بعد گوش کردن این مطالب دیدتون به زندگی و خدا عوض خواهد شد

سلام در مورد نظر شما در تاپیک مربوط به زندگی پس از زندگی لطفا🙏لطفا🙏لطفا🙏لطفا🙏لطفا🙏 130 ...

ممنون حتما گوش میدم دوست عزیز 

من به خدا و معاد ایمان دارم 

میگم شاید این برنامه داره افراط میکنه 

شایدم اشتباه فکر میکنم

الحمدلله رب العالمین ...

سلام خوبید؟ شما ماما هستین یه سوال داشتم 

اومدم خصوصی درخواستو قبول میکنید؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

سلام خسته نباشید یه سوال داشتم، من ۲۴ این ماه سونو ان تی دادم نرمال بود، بخاطر یه سری مشکلات نشد برم آزمایش رو پشت سرش بدم آزمایش غربالگری منظورمه، الان خیلی استرس گرفتم میخوام فردا برم آزمایشگاه آزمایش بدم به نظرتون بی فایده نیست؟ الان ۱۳ هفته و یک روزمه دیر نشده خیلی؟ باید سونو رو قبل آزمایش تکرار کنم یا نیاز نیست؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

2810