2777
2789
عنوان

میشه با نینی یک ساله که هنوز راه نمیره دبی رفت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2405 بازدید | 23 پست
الی جان چه قدر این سفر به این سادگی را بزرگ میکنی دوست من ی پسر دو سال سه ماهه داره از وقتی که این بچه سه ماهه بود تا الان ماهی دو یا سه بار پرواز داخلی و خارجی دارن همه جا همراه شوهرش هست چه را اینقدر بزرگش میکنی هیچ وقت هم گله نمیکنه همیشه میگه باید از لحاظات کنار هم بودن لذت برد هر چند کوتاه معلوم نیست فردا ای باشه یا نه !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام . من دیروز از دبی امدم و به نظر من برو حتما هم بچه را ببر نباید بچه باید پیش مادرش باشه. کالسکه ببر .پوشک هم مارک پمپرز با قیمت خوب هست . چون شیرش میدی شاید راحت تر هم باشه .لباس گرم هم ببر . کمی سرد شده بود. خوش باشید
من خودم بچه ندارم. ولی فکر میکنم بهتره ببریش. مخصوصا الا تو سنیه که اصلا حرف نمیزینه و بهانه گیریو اینو میخوام اونو میخوام نداره بنده خدا. تازه من هم که سفر میرم مامانای نی نی دارو میبینم اونایی که کالسکه دارن خیلی راحتن . به نظر منم کالسکه نکته مهمیه.تازه تو مسافرتا معمولا نی نی ها خوشحالن چون مدام کلی چیز تازه میبینن و خهمش با چشمای گرد دارن اینور اونورو نگا میکنن. فکر میکنم با اینکه برای ما محسوس نیست دیدن یه عتپالمه چیز جدید خیلی روی هوش اونا تاثیر میذاره