2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند تا نکته هم هست که خوبه بدونی
وقتی کدوها رو پختی تو یک صافی بذار که آبش بره، مال من یکم آبکی شد
حوله رو هم خیلی خیس نکنی، بعدا که میخوای از کیک جدا کنی ممکنه یکم کیک بهش بچسبه، اون شکری که روی حوله میریزی باید روی کیک رو بپوشونه.
حتما بذار مواد پنیر یک ساعت تو یخچال بمونه، موقع رول، پنیرت شل نباشه، اگه شل باشه موقع رول کردن ممکنه پنیرت یکم بزنه بیرون.
خورشت‏ ‏هویجم‏ ‏نوشتم.هویجو‏ ‏‏ ‏خلالی‏ ‏خرد‏ کردم‏ ‏بعد‏ ‏اب‏ ‏پز.بعد‏ ‏بهش‏ ‏روغن‏ ‏وکمی‏ ‏رب‏ ‏و‏ ‏زعفران‏ ‏زدم.‏ ‏اخرشم‏ ‏‏ ‏کمی‏ ‏ابغوره‏ ‏‏ ‏واگه‏ ‏دوست‏ ‏داری‏ ‏کمی‏ ‏ابلیمو..میتونی‏ ‏دون‏ ‏اب‏ ‏پز‏ ‏کردن‏ ‏سرخ‏ ‏کنی‏ ‏‏ ‏ولی‏ ‏خیلی‏ ‏چرب‏ ‏میشه.والبته‏ ‏خوشمزه‏ ‏تر
چه‏ ‏جالب‏ ‏هانیه‏ ‏جون..ته‏ ‏دیگ‏ ‏کدو‏ ‏حلواییو‏ ‏نشنیده‏ ‏بودم.....پنیر‏ ‏لبنه‏ ‏‏ ‏من‏ ‏مارک‏ ‏کاله‏ ‏میخرم.همون‏ ‏پنیر‏ ‏صبحانه‏ ‏است‏ ‏منتها‏ ‏کم‏ ‏نمک‏ ‏تر‏ ‏وخامه‏ ‏ای‏ ‏تر....قرتی‏ ‏بازیایه‏ ‏الکبه‏ ‏وگرنه‏ ‏همشون‏ ‏پنیرن
سلام به دوستای جدید
کتایون جون اگه علاقه داری انشالله موفق میشی.
هانیه جون والا منم تا چند وقت پیش خبر نداشتم این همه پنیر موجود میباشد!
هانیه جون من که خیلی این رولت رو دوست داشتم، امشبم می خواستم درست کنم برای خانواده شوشو ولی تخم مرغ ها سرما زده بود و نشد! کلی غصه خوردم همه مواد رو آماده کردم. اومدم شروع به کار بکنم بدشانسی آوردم!
من تنوع رو دوست دارم ، همیشه می خوام کیک و شیرینی درست کنم می گردم دنبال چیزهای جدید
خیلی سخت نبود فقط دقت می خواست.
امتحان کنید پشیمون نمیشید
یکم بردم خونه مامانم ، مامانم خورد و لذت برد. خیلی دوست داشت، همراه چای خیلی می چسبه.
جای همگی خالی!
حالا اینقدر تعریف می کنم که همگی برین درست کنین!
سمی جون منتظر عکسات هستیم بعدا بذار برامون.
خوب اینم رولت کدو حلوایی عزیز
آپلود پارسی
امشب دو تا درست کردم، این برای خودمونه. برای مامان شوشو هنوز آماده نیست
راستی یک مطلب دیگه اینکه، اگر خواستید این رولت رو درست کنید اول پنیرش رو درست کنید. من یک ساعت هم گذاشتم پنیر تو یخچال موند بازم شل بود تو عکس هم می بینید!
انگار باید بیشتر تو یخچال بمونه تا کاملا سفت بشه.
اینطوری جلو میفتید.
الان من منتظر این کرم لای رولت هستم که ببنده
رول کنم بذارم تو یخچال بعدم برم لالا
بازم نکته دارم می ترسم بگین یک رولت درست کرد اینقدر حرف زد!
دفعه دوم و سوم که درست کردم کناره های کیکم یکم خشک شد وقتی رول می کردم بد میشد و خوب رول نمیشد.
تو عکس بالا یک عالمه برش زدم تا بالاخره خورد نشد و سالم در اومد.
دفعه سوم که درست کردم بازم کناره های کیکم خشک شد این دفعه ترسیدم رول کنم چند سانت از هر طرف برش زدم و بعد رول کردم خیلی خوب شد.
یک نکته دیگه برای کرم لای رول، اگه خیلی شیرین دوست ندارین می تونید شکرش رو کمتر بریزید، وقتی هم زدید مزه کنید اگه طعمش رو دوست داشتید کم شیرین باشه، اگه هم شیرین دوست دارید همه شکر رو بریزید.
من خودم خیلی شیرین دوست ندارم.
من هر دفعه مواد رول رو درست می کردم یک عالمه زیاد میومد به نظرم باید مقدارش رو کمتر کرد.
فهیمه جون، اومدم نان محلی رو درست کنم، ولی تو دستور فقط مواد رو گذاشتی اصلا توضیحی ندادی که چطور باید درستش کرد!
در مورد خمیر لای نان هم توضیح بده لطفا
نان نداشتیم گفتم این نان محلی شما رو درست کنم ولی نشد!
میشه در مورد چای شیری دو رنگ هم توضیح بدی
راستی اگه خواستی دستور درست کردن نان رو بذاری اگه میشه صفحه 2 زیر عکس نان محلی بذار لطفا
ال‏ ‏جون‏ ‏توضیح‏ ‏نداشت؟؟؟؟موادو‏ ‏که‏ ‏همه‏ ‏رو‏ ‏با‏ ‏هم‏ ‏مخلوط‏ ‏میکنی...حدودا‏ ‏یک‏ ‏کیلو‏ ‏ارد‏ ‏میخواد...اما‏ ‏هر‏ ‏کقدر‏ ‏خمیر‏ ‏سبک‏ ‏تر‏ ‏باشه‏ ‏تر‏ د‏ ‏تر‏ ‏میشه...من‏ ‏موقع‏ ‏پهن‏ ‏کردنش‏ ‏به‏ ‏دستم‏ ‏ارد‏ ‏میزنم‏ ‏تا‏ ‏نچسبه....برا‏ ‏فیلینگش‏ ‏هم‏ ‏ارد‏ ‏و‏ ‏روغن‏ ‏حیوانی‏ ‏وزرد‏ ‏چوبه‏ ‏رو‏ ‏با‏ ‏کمی‏ ‏نمک‏ ‏مخلوط‏ ‏میکنم..البته‏ ‏روغن‏ ‏و‏ ‏اب‏ ‏کن‏ ‏بعد‏ ‏کم‏ ‏کم‏ ‏اردو‏ ‏بریز‏ ‏تا‏ ‏حالت‏ ‏‏ ‏حلوای‏ ‏نیمه‏ ‏سفت‏ ‏پیدا‏ ‏کنه....خخخخ‏ ‏چه‏ ‏تو‏ ‏ضیحی.....
الان‏ ‏با‏ ‏موبایلم‏ ‏بعدا‏ ‏توضیحو‏ ‏میذارم‏ ‏زیر‏ ‏دستور....در‏ ‏مورد‏ ‏چای‏ ‏شیرین‏ ‏هم‏ ‏نباتو‏ ‏تو‏ ‏نصف‏ ‏لیوان‏ ‏اب‏ ‏جوش‏ ‏حل‏ ‏میکنیم‏ ‏‏ ‏بعد‏ ‏ق‏ ‏چ‏ ‏میگیریم‏ ‏روش‏ ‏اروم‏ ‏با‏ ‏قوری‏ ‏‏ ‏چای‏ ‏میریریم‏ ‏روش‏ ‏بخاطر‏ ‏غلظت‏ ‏شیرینی‏ ‏نبات‏ ‏رنگ‏ ‏چای‏ ‏میمونه‏ ‏بالا....
گفتم صبحانه نون نداشتیم
شوهرم هم مریض بود ، دیشب تب داشت دلم نمیومد بفرستمش بره نون بخره.
نان محلی رو که نتونستم درست کنم.
رفتم سراغ پنکیک!
xdtx75ygbu0qwx7npaz.jpg

دستورشhttp://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=230858&pageNumber=14

دفعه اولم بود درست می کردم، همش یک اندازه در نیومد، روغن داغ بود زود شکل می گرفت و همش یک اندازه نمی شد!
منم عکس یکدونه از پنکیک ها رو گذاشتم.
معمولا چند تا رو می چینند روی هم و با عسل یا مربا و... می خورند.
من روش مارمالاد لیمو ترش زدم خوشمزه شده بود، فاطمه هم دوست داشت.
الی جون گفتم که با موبایلم الان توضیح کاملو زیر عکسش گذاشتم ..باز اگه سوالی داشتی در خدمتم..اتفاقا چند روز پیش برا صبحانه همسری درست کردم.بره شرکت..با خودم میگفتم از مراحلش عکس بگیرم.ههههه
فقط من این دفعه روغن مایع نداشتم واسه توی خمیر هم روغن حیوانی اب کردم ریختم..بنظرم توی خمیرش روغن مایع بریزی نونت پوک تر وسبک تر میشه...
2810